Μυστικές τεχνικές για όμορφη επιδερμίδα

Μυστικές τεχνικές για όμορφη επιδερμίδα

Η Vichy μάς προτείνει μερικές έξυπνες κινήσεις που θα βοηθήσουν την επιδερμίδα μας να αντιμετωπίσει την καθημερινή γήρανση. Αν τις κάνετε κάθε πρωί, θα δείτε το πρόσωπό σας με μία εμφάνιση αναζωογόνησης και τόνωσης.

Για να βελτιστοποιηθεί η δράση των συστατικών της Liftactiv Supreme, τα Εργαστήρια Vichy δημιούργησαν τεχνικές εφαρμογής απόλυτα προσαρμοσμένες στις μεταβολές που υφίσταται η επιδερμίδα στη διάρκεια της ημέρας. Στόχος αυτών των τεχνικών είναι η μείωση οποιουδήποτε πρηξίματος, η τόνωση της επιδερμίδας και η αναζωογόνηση της χλωμής και άτονης επιδερμίδας.

Εξειδικευμένες τεχνικές εφαρμογής για 4 συγκεκριμένες περιοχές:

Για τα μάτια

Τεχνική: Κάντε μασάζ στην κόγχη του κάθε ματιού χωρίς να πλησιάζετε το μάτι. Ενώστε τον δείκτη και τον μέσο και πραγματοποιήστε ελαφρά χτυπήματα με τις ρόγες των δακτύλων στην περιοχή κάτω από το μάτι (3 χτυπήματα). Συνεχίστε ανοδικά προς τον κρόταφο (3 χτυπήματα). Επαναλάβετε και στην άλλη πλευρά.

Όφελος: Μειώνει το πρήξιμο και λειαίνει την περιοχή των ματιών, ευνοεί την αποσυμφόρηση, ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία του αίματος και τη λεμφική μικροκυκλοφορία. Έτσι βοηθάτε στην καταπολέμηση των μαύρων κύκλων, ενώ μειώνονται οι σακούλες και το «πόδι της χήνας».

Για τα μάγουλα

Τεχνική: Ενώστε τα τρία πρώτα δάκτυλα και περάστε τα από το πηγούνι προς τα μάγουλα και τα ζυγωματικά. Κάντε 3 κινήσεις λείανσης στο κέντρο του προσώπου και άλλες 3 στα μάγουλα. Χρησιμοποιήστε τα δάκτυλά σας και στη συνέχεια τις παλάμες σας για να πραγματοποιήσετε τις κινήσεις λείανσης.

Όφελος: Ανορθώνει το πρόσωπο, τις γωνίες των χειλιών, μειώνει τις γραμμές γύρω από το στόμα και επαναφέρει τη λάμψη της επιδερμίδας.

Για το πηγούνι

Τεχνική: Βάλτε τα χέρια σας με τις ράχες τους αντικριστά και τις παλάμες ανοιχτές, στη γωνία των χειλιών. Πραγματοποιήστε συνεχείς ανοδικές κινήσεις λείανσης. Επαναλάβετε δύο φορές.

Όφελος: Αποσυμφορεί και οξυγονώνει την επιδερμίδα.

Δείτε Επίσης
4 βήματα για ξεκούραστο βλέμμα, ισοδύναμα με 8 ώρες ύπνου!

Για τις εγκάρσιες ρυτίδες

Τεχνική: Κάντε ελαφρά τσιμπήματα κατά μήκος των ρυτίδων με τον αντίχειρα και τον δείκτη σας, διατηρώντας τους κάθετα προς τη βάση της ρυτίδας. Συνεχίστε μέχρι να δείτε την επιδερμίδα να κοκκινίζει ελαφρώς. Επαναλάβετε τουλάχιστον 3 φορές.

Όφελος: Μειώνει τις ρυτίδες, “αποκαθιστά την πυκνότητα” των ιστών, ευνοεί τη μεταφορά αίματος προς την επιφάνεια της επιδερμίδας, ανανεώνει την επιδερμίδα.

Τελειοποίηση της επιδερμίδας

Τεχνική: Πάρτε λίγο από το προϊόν με τα δάχτυλά σας και απλώστε το ομοιόμορφα σε ολόκληρο το πρόσωπο, με χτυπήματα των δακτύλων. – Απλώστε τα δάχτυλά σας και συνεχίστε με απαλά χτυπήματα σε: μέτωπο, ζυγωματικά, μάγουλα επαναλαμβάνοντας 3 φορές.

Όφελος: Τελειοποιεί την επιδερμίδα, μειώνει τις ατέλειες, ενισχύει τη σύνθεση μέσω τονωτικού μασάζ.

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.