Hit maker to the stars! Τα τραγούδια του Desmond Child συνθέτουν το σάουντρακ της ζωής μας

Hit maker to the stars! Τα τραγούδια του Desmond Child συνθέτουν το σάουντρακ της ζωής μας

Σε ένα μοναδικό masterclass session ο κορυφαίος hit maker, βραβευμένος με Grammy Αμερικανός συνθέτης & παραγωγός κορυφαίων επιτυχιών Desmond Child θα παρουσιάσει στιγμές και ιστορίες από τη μεγάλη σταδιοδρομία του, θα μοιραστεί εμπειρίες, τεχνικές και όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και θα δώσει ένα ιδιαίτερο ρεσιτάλ πιάνου με κάποια από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια, με τη συμμετοχή Ελλήνων ερμηνευτών – έκπληξη.

Ο βραβευμένος με Latin Grammy και Prime Time Emmy συνθέτης, παραγωγός και συγγραφέας Desmond Child έχει χτίσει μια ασυναγώνιστη καριέρα με ανυπέρβλητες επιτυχίες, αξέχαστα hits με ορισμένα από τα πιο ηχηρά και καταξιωμένα ονόματα της μουσικής.

“Poison – Alice Cooper”, “Livin’ on a Prayer – Bon Jovi”, “I Was Made for Lovin’ You- Kiss”, “Livin’ la Vida Loca – Ricky Martin”, “I Hate Myself for Loving You – Joan Jett”, “Old before I die – Robbie Williams” είναι μερικές από τις παγκόσμιες επιτυχίες που έχει υπογράψει.

Εκτός από τους προαναφερόμενους καλλιτέχνες, έχει συνεργαστεί ως συνθέτης, στιχουργός, ή παραγωγός με πολλούς ακόμα όπως: Aerosmith, Bonnie Tyler, Scorpions, Steve Vai, Tokyo Hotel, Barbra Streizand, Joss Stone, Shakira, Roxette, Meat Loaf, Cindi Lauper, Dream Theater, Selena Gomez, Katy Perry, Hillary Duff, Inxs, The Rasmus, Ava Max κ.ά.

Ο Desmond Child εντάχθηκε στον θεσμό Songwriters Hall of Fame και συμμετέχει στο Διοικητικό του Συμβούλιο, καθώς και στο Συμβούλιο τής Αμερικανικής Εταιρείας Συνθετών, Συγγραφέων και Εκδοτών, ASCAP.

Μαζί με τον τραγουδοποιό και παραγωγό Rudy Pérez, ίδρυσαν τον θεσμό Latin Songwriters Hall Of Fame / LA MUSA AWARDS. Πρόσφατα, το «Livin’ La Vida Loca» συμπεριλήφθηκε επισήμως στο Εθνικό Μητρώο Ηχογραφήσεων της Βιβλιοθήκης του Κογκρέσου για την πολιτιστική σημασία του στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο.

Το όνομα του Desmond Child ως συντελεστή εμφανίζεται σε πάνω από 80 κομμάτια της κατηγορίας Top 40 του αμερικανικού Billboard εδώ και έξι δεκαετίες. Πολλά από αυτά μάλιστα, έχουν κατακτήσει την πρώτη θέση σε όλο τον κόσμο.

Ένας οραματιστής – Ένας φιλέλληνας

Ο Desmond Child βλέπει τη μουσική σαν μια οικουμενική γλώσσα αγάπης χωρίς σύνορα που φέρνει κοντά ανθρώπους από κάθε πλευρά της ζωής, μιλώντας κατευθείαν στην καρδιά τους.

Αυτός είναι ο λόγος που επιθυμεί τόσο πολύ να συνεργάζεται με συναδέλφους του καλλιτέχνες και μουσικούς για το κοινό καλό. Πάντα αισιόδοξος και οραματιστής, αγκαλιάζει και στηρίζει τον δίκαιο σκοπό της εκστρατείας για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Με τη συναυλία DESMOND CHILD ROCKS THE PARTHENON το καλοκαίρι του 2022 βοήθησε και ενίσχυσε με το όραμα του, την ενδυνάμωση του διεθνούς ρεύματος υποστήριξης και της δημόσιας συμπάθειας υπέρ της επανένωσης των ιερών μαρμάρων του Παρθενώνα στο πραγματικό τους σπίτι, στον τόπο που γεννήθηκαν.

Ένα μοναδικό masterclass session για τα αριστουργήματα που έχει χαρίσει στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία

Δείτε Επίσης
Νυκλιάνοι: Μορφές γυναικών της Μέσα Μάνης, μία παράσταση μουσικού θεάτρου

Στο 2ωρο Masterclass ο Desmond Child θα παρουσιάσει στιγμές και ιστορίες από τη μεγάλη σταδιοδρομία του, θα μοιραστεί εμπειρίες και τεχνικές από γνωστές ηχογραφήσεις του και θα δώσει ένα ιδιαίτερο ρεσιτάλ πιάνου με κάποια από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια, με τη συμμετοχή Ελλήνων ερμηνευτών – έκπληξη.

Ο κορυφαίος hit maker θα μοιραστεί με το κοινό αυτές τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και δίνουν το καλλιτεχνικό ερέθισμα για την διεύρυνση ή την απόκτηση μεγαλύτερου και σταθερού κοινού.

Θα μάθουμε τελικά αν οι δεξιότητες και οι γνώσεις αρκούν για να γίνει ένα τραγούδι επιτυχία;

Στο τέλος του event θα υπογράψει το βιβλίο του “Livin’ On A Prayer: Big Songs Big Life” και θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση προς τιμήν του στον υπέροχο κήπο του Cotsen Hall.

Desmond Child Masterclass
Αμφιθέατρο της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών Cotsen Hall:
Αναπήρων Πολέμου 9, Κολωνάκι
Πέμπτη 20 Ιουνίου, 18.30 μ.μ.
Εισιτήρια: www.cometogether.live

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.