«Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»: Όλοι έγιναν μία ομάδα για τα παιδιά

«Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»: Όλοι έγιναν μία ομάδα για τα παιδιά
«Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»: Όλοι έγιναν μία ομάδα για τα παιδιά
Ντάμιαν Κόουπ Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ Εκτελεστικός Πρόεδρος ΟΠΑΠ, Σάκης Ρουβάς, Σπύρος Φωκάς Α? Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου Επικεφαλής Εταιρικών & Ρυθμιστικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφσκι Chief Customer Officer ΟΠΑΠ
Η Μαίρη Συνατσάκη που επίσης συμμετείχε στην καμπάνια του ΟΠΑΠ για την ενίσχυση των παιδιατρικών νοσοκομείων και o Σάκης Ρουβάς
Ντίνος Μήτογλου ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Γιώργος Παπαγιάννης ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ +5
Προβολή Φωτογραφιών
«Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»: Όλοι έγιναν μία ομάδα για τα παιδιά

Πόλο έλξης αποτέλεσε, για ακόμη μία χρονιά, το κεντρικό περίπτερο του ΟΠΑΠ, Μέγα Χορηγού του Μαραθωνίου, στο χωριό των χορηγών στο Καλλιμάρμαρο. Ήταν όλοι εκεί με αφορμή τη σημαντική δράση προσφοράς για τα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, και συμμετείχε σε μία ακόμη δράση της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ». Ειδικές ηλεκτρονικές συσκευές κατέγραφαν τους παλμούς δρομέων και επισκεπτών και ο ΟΠΑΠ τους μετέτρεπε σε οικονομική ενίσχυση για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Ο ΟΠΑΠ θα προσφέρει εφέτος 3.492.539 ευρώ για νέα έργα ανακαίνισης στα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία. Το ποσό αυτό αντιστοιχεί στα 276.855 downloads της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς», τους πόντους που συγκεντρώθηκαν από τη συμμετοχή όλων στα παιχνίδια του app, και τις υπόλοιπες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της φετινής ενεργοποίησης.

Ανάμεσα στους υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ ήταν εφέτος ο Σάκης Ρουβάς, η Μαίρη Συνατσάκη, η Μαρία Ηλιάκη, η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Ηλίας Γκότσης, ο Στέφανος Μιχαήλ, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, οι μπασκετμπολίστες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ Γιώργος Παπαγιάννης και Ντίνος Μήτογλου και πολλοί άλλοι, οι οποίοι βρέθηκαν την Κυριακή στο περίπτερο του ΟΠΑΠ.

Δείτε Επίσης
«Μαζί για το Παιδί» στο No Finish Line της Αθήνας

Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε και νέες εξαιρετικές πρωτοβουλίες και σε ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου. Γιατί για τα παιδιά… είμαστε όλοι μία ομάδα!

© 2013-2019 womanidol.com. All Rights Reserved.