Γευστικές εκπλήξεις στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza

Γευστικές εκπλήξεις στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza

Πολύ μας άρεσε η ιδέα! Να δώσουμε, ας πούμε ραντεβού με τους φίλους μας ή να καθίσουμε μετά τα ψώνια μας στους όμορφους χώρους του Plaza Lounges και να απολαύσουμε ένα ποτήρι ελληνικό κρασί. Το NJV Athens Plaza με στόχο να προωθήσει και να αναδείξει τους ελληνικούς αμπελώνες θα υποδέχεται έναν καταξιωμένο Ελληνα οινοπαραγωγό κάθε μήνα καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

Η αρχή γίνεται για τον Νοέμβριο με τον οινοπαραγωγό Γιώργο Σκούρα κι εμείς θα δοκιμάσουμε διάφορες ποικιλίες κρασιών του, ανάμεσά τους το «Μέγα Οίνο», το «Viogner Σκούρα ‘12», το «Αγιωργίτικο» και το «Salto- Μοσχοφίλερο Wild Yeast». Το μενού του Plaza Lounges θα ανανεώνεται κάθε φορά ώστε να δένει αρμονικά και να αναδεικνύει τις διαθέσιμες ετικέτες. Και το καλύτερο; Η ιδιαίτερα χαμηλή τιμή!

Οι ποικιλίες κρασιών των Ελλήνων παραγωγών θα είναι επίσης διαθέσιμες και στο Explorer’s Lounge, συνοδεύοντας το νέο του μενού, αλλά και στο εστιατόριο The Parliament, όπου κάθε μεσημέρι, από τις 13:00 έως τις 17:00, θα μπορεί κανείς να απολαύσει από τον μπουφέ, μεγάλη επιλογή από φρέσκιες και φρεσκοκομμένες σαλάτες, παραδοσιακά μαγειρευτά ελληνικά πιάτα, ποικιλία ορεκτικών και τυριών, φρέσκια ιταλική πάστα και μπουφέ γλυκών με €22,00/άτομο.

NJV Athens Plaza: Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.