Κ for Kiku: Ο γαστρονομικός χάρτης της Αθήνας γίνεται πιο πλούσιος!

Κ for Kiku: Ο γαστρονομικός χάρτης της Αθήνας γίνεται πιο πλούσιος!
Κ for Kiku: Ο γαστρονομικός χάρτης της Αθήνας γίνεται πιο πλούσιος!
Σεβίτσε σολομού, ένα από τα ευφάνταστα και γευστικά πιάτα του μενού
Ο άξιος chef Σταμάτης Σκριάπας // Η κομψή είσοδος του εστιατορίου
Ποικιλία από sushi rolls +1
Προβολή Φωτογραφιών
Κ for Kiku: Ο γαστρονομικός χάρτης της Αθήνας γίνεται πιο πλούσιος!

Σαμουράι ακονίζουν τα κατάνα τους για να αντιμετωπίσουν τις ματσέτες των άγριων φυλών του Αμαζονίου, όσο sake και pisco γεμίζουν τα ποτήρια για να εμψυχώσουν τους δεινούς πολεμιστές λίγο πριν η μάχη ξεκινήσει! Σ’ αυτή τη μάχη, που ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν, νικητής αναδείχθηκε ο ουρανίσκος!

Δύο πολιτισμοί, δύο κουλτούρες συναντήθηκαν και ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια κουζίνα που οι ιαπωνικές τεχνικές αγκαλιάζουν τις περουβιανές πρώτες ύλες δίνοντας γεύσεις που ιντριγκάρουν.

Με λίγα λόγια είναι η συνάντηση ανάμεσα σε δύο εντελώς διαφορετικές κουλτούρες, την ιαπωνική και την περουβιανή που «παντρεύτηκαν» τον 19ο αιώνα και γέννησαν τη Nikkei κουζίνα, ένας ιδιαίτερος συνδυασμός υλικών και τεχνικών που αγαπήθηκε σε κάθε σημείο του πλανήτη.

Το Κ for Kiku, λοιπόν στο Ψυχικό γιορτάζει την πιο δημιουργική μάχη… όλων των εποχών υιοθετώντας το λάφυρο αυτού του “πολέμου”, τη Nikkei κουζίνα! Το λάφυρο γίνεται όπλο στη φαρέτρα του εστιατόριου με το λανσάρισμα δύο Tasting Menus που θα ταράξουν τον γαστρονομικό χάρτη της πόλης. Στα επιπλέον ατού, το χαλαρό ύφος και οι προσιτές τιμές σε συνδυασμό με τις ωραίες μουσικές επιλογές και το υπέροχο art de la table.

Δυνατές γεύσεις, άξιοι εκπρόσωποι της ιδιαίτερης αυτής κουζίνας διά χειρός Σταμάτη Σκριάπα, σερβίρονται στη μέση του τραπεζιού δίνοντας το σήμα για τη μάχη των chopsticks αλλά και την αρχή ενός απολαυστικού δείπνου.

Πιάτα με εντυπωσιακή παρουσίαση, χρώματα που μας ανοίγουν την όρεξη και εκλεκτές πρώτες ύλες δίνουν το στίγμα. Οι απλές τεχνικές αναδεικνύουν τις μεστές γεύσεις των ξεχωριστών περουβιανών υλικών, όπως οι ποικιλίες πιπεριάς και πατάτας που προέρχονται από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Αρωματικά πιάτα που κρατούν τις λεπτές ισορροπίες ανάμεσα σε πικάντικες σάλτσες και καυτερές ή όξινες που συστήνουν με ενδιαφέροντα τρόπο τον ιαπωνικό μινιμαλισμό και τα fusion στοιχεία.

Δείτε Επίσης
Κοτόπουλο με μπρόκολο με σάλτσα τεριγιάκι

Το Κ for Kiku στο Ψυχικό μας καλεί να γνωρίσουμε τη Nikkei κουζίνα, μέσα από δύο πλήρη μενού που προσφέρονται σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές (€30 & €35). Ο ατμοσφαιρικός χώρος του, το φιλικό προσωπικό και η παιχνιδιάρικη διάθεση που κυριαρχεί στο εστιατόριο σε συνδυασμό με τις γεύσεις και τις τιμές, αποτελούν τα εχέγγυα για μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

K for Kiku: Περικλέους 7, Νέο Ψυχικό, τηλ.: 210 6776759
Κυριακή κλειστά

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.