«Tο δικό μου αύριο»

«Tο δικό μου αύριο»
«Tο δικό μου αύριο»
Ο Αλέξανδρος Σκορίλας που στα 18 του χρόνια είναι επικεφαλής της Εθνικής Ομάδας Tένις Νέων Ανδρών
Ο 22χρονος μηχανικός υπολογιστών και εφευρέτης Χάρης Ιωάννου ξενυχτάει για την καινοτομία
Ο Στέλιος Κερασίδης μόλις στα 5,5 του χρόνια έχει ήδη 3 παγκόσμια και 2 πανελλήνια βραβεία σε πιανιστικούς διαγωνισμούς +1
Προβολή Φωτογραφιών
«Tο δικό μου αύριο»

Αν το αύριο είναι ο τρόπος μας να αφήσουμε το στίγμα μας, τότε η επόμενη ημέρα είναι πραγματικά η δική μας. Είναι η προσωπική μας αλήθεια και όχι τα στερεότυπα που μας επιβάλουν οι άλλοι. Είναι ο αγώνας νέων παιδιών να διαμορφώσουν το μέλλον τους χωρίς να εγκαταλείπουν αξίες όπως η αριστεία, η αξιοκρατία και το όραμα του ευ-αγωνίζεσθαι.

Από την Δέσποινα Σάμψων

«Το αύριο είναι σαν το νερό, δεν έχει σχήμα, εσύ του το δίνεις» . Ένα μήνυμα που η νέα διαφημιστική καμπάνια, του φυσικού μεταλλικού νερού Ζαγόρι άφησε να κυλήσει στις φλέβες μας, όπως η χαρά και η ένταση της προσπάθειας κυλάει στους νεαρούς πρωταγωνιστές της:

Στον Αλέξανδρο Σκορίλα που στα 18 του χρόνια, ως επικεφαλής της Εθνικής Ομάδας Tένις Νέων Ανδρών ρίχνει ακούραστα 4 χιλιάδες μπάλες βάζοντας προπονητικούς στόχους  πολύ μακριά από τον μέσο όρο της ηλικίας του. Ή τον 22χρονο μηχανικό υπολογιστών και εφευρέτη Χάρη Ιωάννου που ξενυχτάει για την καινοτομία. Είναι τυχαία ο νεότερος Έλληνας βραβευμένος επιστήμονας;

Ή, ακούγεται εύκολο για ένα παιδί στα 5,5 του χρόνια να προβάρει ξανά και ξανά στο πιάνο τα κομμάτια του, όπως ο Στέλιος Κερασίδης που έχει ήδη 3 παγκόσμια και 2 πανελλήνια βραβεία σε πιανιστικούς διαγωνισμούς;  Ή για την Γλυκερία Σκάρκου, η οποία στα 12 της χρόνια κατέχει την 3η θέση στον ημιμαραθώνιο 5 χλμ. της Αθήνας και συνεχίζει με πείσμα και επιμονή τις σκληρές προπονήσεις;

Το δικό τους αύριο είναι πλασμένο με υλικά όπως το όραμα, η δημιουργία και η ελπίδα της κορυφής. Το Ζαγόρι αγκάλιασε αυτά τα παιδιά που δημιουργούν ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα. Το δικό τους αύριο είναι εκείνο που θα μας κάνει όλους περήφανους. Και θα μας εμπνεύσει με το ισχυρό όραμά του και τις αξίες του να σχηματίσουμε και το δικό μας αύριο με καλύτερα υλικά.

Το φυσικό μεταλλικό Νερό Ζαγόρι έχει καταφέρει εδώ και 30 χρόνια να δημιουργήσει σχέση αγάπης με τους καταναλωτές, κερδίζοντας την προτίμησή τους.

Δείτε Επίσης
Τρεις μύθοι για το νερό

Είμαστε όλοι εμείς που πορευόμαστε δίπλα του επιβραβεύοντας τη φιλοσοφία της εξωστρέφειας, της καινοτομίας και της υπευθυνότητας. Το 2000 περίπου η εταιρεία επέλεξε να εντάξει στη στρατηγική της την αλληλεγγύη απέναντι σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Επέλεξε να συνεργαστεί με επίσημους φορείς και αναγνωρισμένες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και να  προσφέρει στηρίζοντας έμπρακτα τα παιδιά, τους γονείς, την οικογένεια, τον άνθρωπο και την κοινωνία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Με ευαισθησία και συναίσθημα συμμετέχει στο κοινωνικό γίγνεσθαι και αφουγκράζεται τις ανάγκες των ανθρώπων.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι, ο πρεσβευτής του καλού, και έχοντας το καλό μέσα του –το ίδιο το νερό-  αγκαλιάζει μέσα από την καμπάνια του τους νέους που προσπαθούν, αγωνίζονται, έχουν όραμα και δεν σταματούν μπροστά σε καμία δυσκολία. Θέλει να μας εμπνεύσει να μην παραιτηθούμε από τα μικρά και τα μεγάλα μας «θέλω» και να πιστέψουμε και εμείς οι ίδιοι στο καλό που έχουμε μέσα μας. Ας μην βρεθεί τίποτα να μας σταματήσει!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.