Η Τriumph αγκαλιάζει τις αλλαγές… με έμπνευση από έξι γνωστές Ελληνίδες

Η Τriumph αγκαλιάζει τις αλλαγές… με έμπνευση από έξι γνωστές Ελληνίδες

Αν αναζητάς τον άνθρωπο που θα σου αλλάξει τη ζωή, κοίτα απλά στον καθρέπτη! Η Τriumph, η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως, καλεί τις γυναίκες να αγκαλιάσουν τις αλλαγές στη ζωή τους παίρνοντας έμπνευση από τις ιστορίες έξι γνωστών Ελληνίδων.

Οι κυρίες Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μάντυ Περσάκη, Ζέτα Δούκα, Σοφία Μπεκατώρου, Μυρτώ Κάζη, και Τάμτα, έξι υπέροχες γυναίκες που έχουν χαράξει τη δική τους μοναδική πορεία, συμμετέχουν σε μια σειρά εμπνευστικών βίντεο-ομιλιών με τίτλο Triumph TalksEmbrace Change.

Με στόχο να εμπνεύσει τις γυναίκες και να θυμίσει πόσο σημαντικό και ουσιαστικό είναι να φροντίζουν τον εαυτό τους, βλέποντας θετικά κάθε αλλαγή που έχουν βιώσει ή αντιμετωπίζουν, η Triumph τις προσκάλεσε να μιλήσουν ανοιχτά για τις πιο σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους, για το πώς τις αντιμετώπισαν με αυτοπεποίθηση, θάρρος και δύναμη.

Μας εξηγούν πώς κατάφεραν να τις ενσωματώσουν στην πορεία τους, βάζοντας προτεραιότητα σε όσα έχουν αξία για εκείνες, και πώς αγκάλιασαν κάθε αλλαγή ως κάτι καλό!

Με τη σειρά βίντεο-ομιλιών Triumph TalksEmbrace Change η Triumph υπενθυμίζει σε όλες τις γυναίκες πως από μικρές έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν πολλές αλλαγές, στο σώμα, τις σχέσεις, την ψυχολογία, την καριέρα και την εν γένει στη ζωή τους και να δίνουν τις δικές τους μάχες απέναντι σε κάθε πρόκληση.

Όταν λοιπόν αποφασίζουν να αγκαλιάσουν τις αλλαγές και να τις δουν με θετικό τρόπο, οποιαδήποτε αλλαγή που ενδεχομένως στην αρχή να φάνταζε δύσκολη ή ακόμα και τρομακτική, μπορεί να αντιμετωπιστεί και να τις γεμίσει δύναμη να κατακτήσουν κάθε πιθανό στόχο.

Για περισσότερα από 130 χρόνια, η Triumph στηρίζει καθημερινά όλες τις γυναίκες και γιορτάζει μαζί τους κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή συνεχίζοντας να δημιουργεί εσώρουχα που παρέχουν λύσεις για κάθε μέγεθος και σωματότυπο, συμβάλλοντας στη γυναικεία αυτοπεποίθηση.

Έτσι η Triumph αγκαλιάζει κάθε αλλαγή στη ζωή και το σώμα κάθε γυναίκας, βοηθώντας την να χαράξει τη δική της πορεία με αυτοπεποίθηση, να ξεχωρίσει και να επιτύχει τους στόχους της, τιμώντας τις επιλογές της και γιορτάζοντας έμπρακτα κάθε της αλλαγή.

Παρακολουθήστε εδώ: https://triumphtalks.gr

Δείτε Επίσης
Η γυναίκα της Triumph… σαγηνευτική και πανέμορφη!

Η αφορμή που έδωσε το έναυσμα για την έμπνευση!

Η αφορμή λοιπόν, στάθηκε η σειρά Design for Life, και πιο συγκεκριμένα το Fit Smart – ένα επαναστατικό σουτιέν που χάρη στη 4D καινοτομία – προσφέρει απόλυτη άνεση, προσαρμοστικότητα, ανύψωση, υποστήριξη και τέλεια εφαρμογή, στηρίζοντας και σμιλεύοντας το μπούστο, ενώ προσαρμόζεται στο σώμα κάθε γυναίκας.

Το Fit Smart της Triumph έχει σχεδιαστεί για να διαμορφώνει και να διαμορφώνεται από την κάθε γυναίκα και το σώμα της, όσες αλλαγές κι αν έρθουν με το πέρασμα του χρόνου.

Έτσι η Triumph αγκαλιάζει κάθε αλλαγή στη ζωή και το σώμα κάθε γυναίκας, βοηθώντας την να χαράξει τη δική της πορεία με αυτοπεποίθηση, να ξεχωρίσει και να επιτύχει τους στόχους της, τιμώντας τις επιλογές της και γιορτάζοντας έμπρακτα κάθε της αλλαγή.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι για περισσότερα από 130 χρόνια, η Triumph στηρίζει καθημερινά όλες τις γυναίκες και γιορτάζει μαζί τους κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή συνεχίζοντας να δημιουργεί εσώρουχα που παρέχουν λύσεις για κάθε μέγεθος και σωματότυπο, συμβάλλοντας στη γυναικεία αυτοπεποίθηση.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.