Πρόσκληση γιορτής!

Πρόσκληση γιορτής!

Η ΔΩΔΩΝΗ και το www.womanidol.com έχουν για εσάς μία μοναδική έκπληξη! Συγκεντρώσαμε τις πιο ωραίες συνταγές για τα γιορτινά σας τραπέζια και τα κυκλοφορούμε… με το Olive Magazine και την εφημερίδα Πρώτο Θέμα την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021!

Η ΔΩΔΩΝΗ και το womanidol ετοίμασαν τις πιο «λαμπερές» συνταγές και σας προσκαλούν στο γιορτινό τραπέζι. Οι συνταγές είναι χωρισμένες σε ένα μενού για ένα καθιστό γεύμα και συνταγές για μπουφέ. Ίσως μάλιστα, το πιο δελεαστικό σημείο να είναι τα γλυκά μας!

Ενώ, αν η προετοιμασία σας φαίνεται… βουνό, σας δίνουμε μερικές βασικές οδηγίες για να γίνει εύκολη υπόθεση! Άλλωστε κι εσείς πρέπει να λάμψετε κατά την άφιξη των καλεσμένων σας!

Για την τέλεια επιτυχία φυσικά ρόλο παίζουν τα υλικά και η καλή διάθεση! Είτε προτιμήσετε την ιδέα ενός καθιστού τραπεζιού, είτε ενός μπουφέ, χρησιμοποιήστε τα μοναδικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ σε όλες τις συνταγές και είστε σίγουρες για την ποιότητα και το αποτέλεσμα. Και φυσικά, υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας με ένα πλατύ, λαμπερό χαμόγελο!

Δείτε Επίσης
Η ΔΩΔΩΝΗ συμμετέχει στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων»

Σας προτρέπουμε να πάτε στο περίπτερο την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και να αποκτήσετε το πιο «νόστιμο» βιβλιαράκι μαζί με το περιοδικό Olive που κυκλοφορεί με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Κρατήστε το για φέτος και κάθε χρονιά από εδώ και πέρα!

Καλές γιορτές!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.