Σεμινάρια: Πώς θα φέρω την αφθονία στη ζωή μου;

Σεμινάρια: Πώς θα φέρω την αφθονία στη ζωή μου;

Αν αναρωτιέστε πώς θα βελτιώσετε τη ζωή σας, πώς θα απολαύσετε ημέρες ευημερίας αλλά και ποια είναι η σχέση σας με το χρήμα που σας εμποδίζει να αποκτήσετε καλύτερη οικονομική κατάσταση, δεν πρέπει να χάσετε τα δύο σεμινάρια που σας προτείνουμε!

Aπό τη Μαρία  Καλοπούλου

Πνευματική και υλική αφθονία: Με ποιους τρόπους τη σταματώ και πώς μπορώ να την προσελκύσω στη ζωή μου; 

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουμε δημιουργήσει μηχανισμούς που μας εμποδίζουν να έχουμε αφθονία στη ζωή μας. Ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, λειτουργούμε και αντιδρούμε στα γεγονότα με αυτοματοποιημένους τρόπους που, τελικά, μας οδηγούν μακριά από την απόλαυση της ευημερίας και της αφθονίας.

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθουμε να αναγνωρίζουμε τα εμπόδια που βάζουμε ανάμεσα σε εμάς και την πνευματική και υλική αφθονία μας. Θα μάθουμε πώς να αφηνόμαστε με εμπιστοσύνη στη ροή της ζωής που ενεργοποιεί τους θησαυρούς που κρύβουμε μέσα μας ώστε να εκφράζονται και στην καθημερινότητά μας.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο, 17 Οκτωβρίου, 16.30-19.30

Ποια είναι η σχέση μου με τα χρήματα; Ποιο είναι το επίπεδο ευημερίας που επιθυμώ; 

Περισσότερο από ποτέ, σήμερα είναι αναγκαίο να αναλάβουμε την ευθύνη τής ευημερίας μας και να συνειδητοποιήσουμε τον ρόλο του χρήματος και της διαχείρισής του, αλλά και να αναγνωρίσουμε τις βαθύτερες πεποιθήσεις που έχουμε γι’ αυτό. Όσο δεν τις εντοπίζουμε, οι πεποιθήσεις αυτές μας απομακρύνουν από το να έχουμε αυτό που μας αξίζει, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που, ενδεχομένως, καταβάλουμε για το αντίθετο.

Έτσι, γεννιούνται μέσα μας σκέψεις για τη δυσκολία του να αποκτήσουμε χρήματα, οι οποίες, με τη σειρά τους, μας οδηγούν σε δυσμενείς οικονομικές καταστάσεις, ενώ την ίδια στιγμή, κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούν την ενέργειά μας προς όφελός τους.

Σ’ αυτό το σεμινάριο, θα ανακαλύψουμε ποιες είναι οι πεποιθήσεις μας σχετικά με το χρήμα και θα ξεκαθαρίσουμε το επίπεδο ευημερίας που θέλουμε να έχουμε.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 19.00-21.30

Κέντρο Προσωπικής Ανάπτυξης Women for Life: Γρηγορίου Ξενοπούλου 10, Νέο Ψυχικό, τηλ.: 210 6740302, info@womenforlife.gr, www.womenforlife.gr

Δείτε Επίσης
Ελένη Αυφαντή: Πώς θα βελτιώσουμε τον εαυτό μας;

Εισηγήτρια: Ελένη Αϋφαντή, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Life coaching

Κόστος συμμετοχής για κάθε σεμινάριο: 20 ευρώ
Κόστος συμμετοχής και στα δύο σεμινάρια: 30 ευρώ


Λίγα λόγια για την εισηγήτρια των σεμιναρίων Ελένη Αϋφαντή

Η Ελένη Αϋφαντή είναι σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (Life Coach), εκπαιδευμένη στη Συστημική Ψυχιατρική και τη Διαχείριση Αρνητικών Καταστάσεων στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος που παρέχεται στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι ειδικευμένη στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (Neuro-Linguistic Programming, NLP), τόσο ως θεραπεύτρια (Practitioner) όσο και ως εκπαιδεύτρια (NLP Coaching Trainer).

Το όνειρό της είναι να φέρει τη δυνατότητα της αυτογνωσίας και της προσωπικής εξέλιξης σε όσο περισσότερους ανθρώπους γίνεται μέσα από ομιλίες, σεμινάρια και εργαστήρια.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.