Τεντόπανα Biotection: Η πρώτη συλλογή βιώσιμων υφασμάτων σκίασης στην αγορά

Τεντόπανα Biotection: Η πρώτη συλλογή βιώσιμων υφασμάτων σκίασης στην αγορά

Η αμιγώς ελληνική εταιρεία Protection παρουσιάζει τη διεθνή καινοτομία στα υφάσματα σκίασης με την οικολογική σειρά Biotection, η οποία περιλαμβάνει υφάσματα σκίασης υψηλής αντοχής από ανακυκλωμένα μπουκάλια, χωρίς τοξικά.

Για τη διασφάλιση ενός πιο πράσινου μέλλοντος, η εταιρεία δημιούργησε τα προϊόντα Biotection, μια απόδειξη της αφοσίωσής της στην αναζήτηση της βιωσιμότητας.

Δίνοντας προτεραιότητα σε διαδικασίες με το χαμηλότερο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα και επιλέγοντας ειδικές βιώσιμες πρώτες ύλες η εταιρία Protection δημιούργησε μια σειρά προϊόντων φιλικών τόσο για το περιβάλλον όσο και για τον άνθρωπο, παρουσιάζοντας στο εγχώριο και διεθνές κοινό την πρώτη συλλογή βιώσιμων υφασμάτων σκίασης στην αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προϊόντα Biotection φέρουν μια σειρά πιστοποιήσεων επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της εταιρείας στη δημιουργία τεντόπανων που σέβονται τον άνθρωπο και τον πλανήτη.

Η εταιρεία Protection εμπνέει την αλλαγή και ενισχύει τον βιώσιμο τρόπο ζωής προσφέροντας πρακτικές λύσεις σκίασης τόσο για επαγγελματική όσο και για οικιακή χρήση.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://protection.gr/, https://biotection.gr/

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Δείτε Επίσης
Polaroid: Για την υγεία των παιδικών ματιών

Η εταιρεία PROTECTION – ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α. Α.Β.Ε.Ε. είναι μια από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες τεχνικών υφασμάτων σκίασης στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή Αγορά με ιστορία στον χώρο της κλωστοϋφαντουργίας από το 1960.

Εξειδικευμένη στην ολοκληρωμένη κάθετη παραγωγή υφασμάτων σκίασης, έχει ταυτιστεί απόλυτα με την τεχνογνωσία και την ποιότητα σε όλα της τα προϊόντα.

Κύρια προϊόντα της είναι τα τεχνικά υφάσματα σκίασης δηλαδή, τα τεντόπανα, τα ομπρελλόπανα κ.α. Στόχος της παραγωγής είναι ο διαρκής εκσυχρονισμός στον μηχανολογικό εξοπλισμό για την αύξηση παραγωγικότητας με το βέλτιστο ποιοτικό αποτέλεσμα.

Στόχος της Protection Α.Β.Ε.Ε.  είναι η περαιτέρω ενδυνάμωση του δικτύου της στην Ελληνική και Διεθνή αγορά με αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση την παραγωγή των προϊόντων της στην Ελλάδα.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.