Χρειάζεστε ώμο να κλάψετε; Στραφείτε στα πιο συμπονετικά ζώδια!

Χρειάζεστε ώμο να κλάψετε; Στραφείτε στα πιο συμπονετικά ζώδια!

Σε περιόδους ανάγκης, συχνά χρειάζεστε κάποιον που θα κάνει περισσότερα από το απλώς να σας ακούσει. Αναζητάτε ένα συμπονετικό άτομο που δεν θα κρίνει αλλά θα παρέχει χρήσιμες συμβουλές και παρηγοριά ταυτόχρονα. Την επόμενη φορά που θα χρειαστείτε έναν ώμο για να κλάψετε ή έναν φίλο για να «ξεφορτώσετε» τις πίκρες σας, στραφείτε σε ένα από αυτά τα ζώδια! Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τα πιο συμπονετικά ζώδια, από τους ελαφρώς ευαίσθητους μέχρι τους πιο υποστηρικτικούς, σύμφωνα με τους αστρολόγους.

Υδροχόος
6. Υδροχόος

Οι Υδροχόοι μπορεί να μην φαίνονται πολύ συμπονετικοί στην αρχή. Δεν κάνουν πολλά «χαριτωμένα» αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εντελώς κλειστοί και απόμακροι. Ως ζώδιο του νερού μπορεί να θέτει ένα συναισθηματικό φράγμα για να κρατήσει μακριά την αρνητική ενέργεια των άλλων, αλλά… έχουν ένα κλασικά απαλό εσωτερικό κόσμο.

Και δεδομένου ότι θεωρούνται το πιο έξυπνο ζώδιο, μπορείτε να περιμένετε από τον Υδροχόο στη ζωή σας να υιοθετήσει μια μη επικριτική προσέγγιση στο πρόβλημά σας και να δώσει στοχαστικές συμβουλές που δεν συνδέονται με τα δικά του συναισθήματα.

Ζυγός
5. Ζυγός

Οι Ζυγοί θέλουν όλοι γύρω τους να είναι χαρούμενοι, γι’ αυτό είναι καλοί στο να κρατούν μια κατάσταση υπό έλεγχο. Ο Ζυγός δεν είναι γνωστός για την ευαίσθητη πλευρά του, αλλά είναι γνωστός για την επιδίωξη της δικαιοσύνης και της διατήρησης της ειρήνης. Αν σας έχουν αδικήσει, είναι οι πρώτοι που θα σας υποστηρίξουν, αν και μην εκπλαγείτε, αν δίνουν τις δικές σας μάχες.

Η φύση τους επίσης τους κάνει υπέροχους συντρόφους σε μια σχέση. Τα προβλήματα σας γίνονται και δικά τους. Θα σας κρατήσουν το χέρι και θα σας περάσουν από κάθε ανασφάλεια και κάθε εμπόδιο ως ομάδα.

Παρθένος
4. Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι απίστευτα υποστηρικτικοί γιατί είναι εξαιρετικοί στην επίλυση προβλημάτων. Αυτό το αναλυτικό ζώδιο που καθοδηγείται από την τελειομανία μπορεί να μην φαίνεται πιθανός υποψήφιος, αλλά οι Παρθένοι είναι οι πρακτικοί θεραπευτές του ζωδιακού κύκλου. Αυτό το μεταβλητό ζώδιο της Γης «υπερηφανεύεται για την ικανότητά του να επινοεί μαγικές θεραπείες και λύσεις ακόμη και στα πιο αναπόδραστα προβλήματα».

Αυτή η επιθυμία για βοήθεια κάνει  τον Παρθένο απίστευτα γενναιόδωρο. Είτε σας ακούν όταν είστε αναστατωμένοι είτε σας βοηθούν να μαζεύετε τα κομμάτια σας, θα είναι οι πρώτοι στη σειρά, όταν χρειάζεστε ένα χέρι βοηθείας.

Ταύρος
3. Ταύρος

Ο Ταύρος είναι γνωστός για το ότι είναι πεισματάρης, κάτι που συχνά θεωρείται αρνητικό. Ωστόσο, είναι αυτό το χαρακτηριστικό που τους κάνει συμπονετικούς. Η άγρια ​​πιστή φύση τους σημαίνει ότι είναι αφοσιωμένοι στη δημιουργία ενός αξιαγάπητου και συμπαθητικού περιβάλλοντος.

Δείτε Επίσης

Τα καλύτερα χειμερινά ραντεβού ανάλογα με το ζώδιο σας

Αισθάνονται ικανοποιημένοι μόνο όταν οι γύρω τους είναι ήρεμοι, έτσι είναι στην ευχάριστη θέση να κάνουν τα πάντα για να κάνουν τους άλλους να νιώσουν άνετα. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι ο Ταύρος είναι το πιο αξιόπιστο ζώδιο. Μόλις τους πείτε ένα μυστικό, θα έχουν την τιμή να το κρατήσουν, ώστε να νιώθετε άνετα να μοιραστείτε τα βαθύτερα συναισθήματά σας.

Ιχθύες
2. Ιχθύες

Οι Ιχθύες θα σας ρωτήσουν τι συμβαίνει πριν καταλάβουν ότι κάποιος είναι στενοχωρημένος. Αυτό το ευγενικό ζώδιο προσφέρει αγάπη και άνεση στους φίλους και την οικογένειά του χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι «υπερ-διαισθητικοί», επομένως είναι σε θέση να «διαβάζουν τη γλώσσα του σώματος των άλλων ανθρώπων σαν ανοιχτό βιβλίο.

Είναι τόσο συντονισμένοι με τα συναισθήματα των άλλων επειδή απορροφούν τα συναισθήματα σαν σφουγγάρι και είναι, επομένως, πολύ συμπονετικοί. Οι Ιχθύες αισθάνονται το βάρος του κόσμου στους ώμους τους και νιώθουν πολύ εύκολα τον πόνο των ανθρώπων. Είναι καταπληκτικοί ακροατές και προσεγγίζουν πάντα τις καταστάσεις με ανοιχτή, συμπαθητική καρδιά. Προτιμούν να γνωρίσουν κάποιον μαθαίνοντας για τα αληθινά του συναισθήματα.

Καρκίνος
1. Καρκίνος

Δεν είναι περίεργο που το πιο ευαίσθητο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου είναι και το πιο συμπονετικό. Με κυβερνήτη τη Σελήνη, ο Καρκίνος αναζητά την άνεση είναι βαθιά εναρμονισμένος με το θεϊκό του θηλυκό, δηλαδή, την πτυχή του εαυτού μας που συνδέεται με τα μητρικά ένστικτα φροντίδας Είναι πέρα από τις δυνάμεις τους να σταματήσουν τον εαυτό τους από το «να νιώσουν όλα τα συναισθήματα» και έτσι μπορούν να συμπονέσουν ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Οι Καρκίνοι είναι σε θέση να προσδιορίσουν πώς αισθάνεσαι καλύτερα από ό,τι μπορείς. Είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι στις αύρες, τις ενέργειες και τις δονήσεις των ανθρώπων. Οι Καρκίνοι είναι επίσης γεννημένοι να παρέχουν βοήθεια, οπότε ανεξάρτητα από την κατάσταση, θα είναι υπομονετικοί και ευγενικοί με αυτούς αγαπούν.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.