Φλερτ: Ποιοι είναι οι πιο δυνατοί παίκτες του ζωδιακού κύκλου;

Φλερτ: Ποιοι είναι οι πιο δυνατοί παίκτες του ζωδιακού κύκλου;

Κάποιοι φλερτάρουν φυσικά και με άνεση. Κάποιοι άλλοι… δεν «το έχουν» και τόσο. Φυσικά, ο καθένας έχει διαφορετικό τύπο προσωπικότητας, αλλά μήπως το ζώδιο σας έχει να κάνει και με αυτό; Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε τα έξι ζώδια που αριστεύουν… στο παιχνίδι του φλερτ! Και ποιο είναι ο αληθινός… μάστερ του κόρτε!

Μερικοί άνθρωποι έχουν την ικανότητα ό,τι λένε και ό,τι κάνουν να μοιάζει  ότι φλερτάρουν, ενώ άλλοι χαίρονται να μένουν στο… καβούκι τους. Τα ζώδια που ακολουθούν όμως επιδεικνύουν μία ιδιαίτερη δεξιοτεχνία στο φλερτ!

Υδροχόος
6. Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Ο Υδροχόος μπορεί να φλερτάρει χωρίς καν να το καταλάβει. Και αν έχετε γνωρίσει Υδροχόο σίγουρα ξέρετε τι εννοούμε, αφού είναι ένα ζώδιο εξαιρετικά φιλικό που κάποιες φορές περνάει τα όρια χωρίς να το αντιληφθεί.

Ο Υδροχόος θέλει να ξέρει τα πάντα για εσάς, κάτι που μπορεί να σας κολακεύσει ιδιαίτερα. Αλλά σκοπός τους είναι συνήθως απλά να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους. Την επόμενη φορά που θα σας πλησιάσει Υδροχόος, κρατήστε μικρό καλάθι!

Τοξότης
5. Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Ο Τοξότης αγαπάει την ελευθερία και δεν θέλει να έχει όρια. Που σημαίνει ότι δεν έχει όρια ούτε στο φλερτ. Υπερβολικός, άμεσος και γενναιόδωρος, ο Τοξότης λέει ό,τι σκέφτεται, αλλά πολλές φορές μετανιώνει για την ειλικρίνειά του.

Ακολουθεί όλα τα κλισέ που μπορείτε να φανταστείτε και μπορεί να φλερτάρει σχεδόν με οποιονδήποτε. Η εμπειρία τους στον έρωτα και η δίψα τους για περιπέτεια κάνει τους Τοξότες μάστερ στο φλερτ.

Λέων
4. Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Ο Λέων θέλει την προσοχή όλων, και θα την τραβήξει ειδικά όταν φλερτάρει. Το φλερτ τον κάνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αφού εκπέμπει ζεστασιά, δημιουργικότητα και αγάπη. Αλλά όταν κανείς δεν παίζει μαζί του, η λάμψη του χάνεται.

Δείτε Επίσης

Πώς να καταλάβετε αν ένας άντρας σας χρησιμοποιεί, με βάση το ζώδιό του

Οι Λέοντες χρειάζονται τον θαυμασμό των γύρω τους, αλλά το ότι φλερτάρουν δεν σημαίνει πάντα κάτι. Μπορεί απλώς να θέλουν να εκμεταλλευτούν μια ακόμη ευκαιρία για να τραβήξουν τα βλέμματα και να γοητεύσουν.

Κριός
3. Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Ο Κριός φημίζεται για τον αυθορμητισμό και το πάθος του. Και δύσκολα συγκρατεί τον εαυτό του όταν του αρέσει κάποιος. Με κυβερνήτη τον Άρη, πλανήτη που σχετίζεται με τη σεξουαλικότητα, ο Κριός νιώθει ερωτικός και ζωντανός όταν βρίσκει την ευκαιρία να δείξει τα ταλέντα του ή όταν έχει το πάνω χέρι.

Δίδυμοι
2. Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Ζώδιο εξωστρεφές και κοινωνικό, ο Δίδυμος έχει το φλερτ στο αίμα του. Χωρίς απαραίτητα να σημαίνει ότι ενδιαφέρεται. Αυτό που τον ενδιαφέρει πολλές φορές είναι να περάσει καλά, και τι πιο διασκεδαστικό από λίγο αθώο φλερτ;

Η πρόσχαρη και παιχνιδιάρικη φύση τους δεν πρέπει να σας ξεγελά. Οι Δίδυμοι ξέρουν καλά το ερωτικό παιχνίδι, γιατί είναι πολύ έξυπνοι και δεν το έχουν σε τίποτα να σας πληγώσουν, έστω και άθελά τους, για να περάσουν μερικές όμορφες στιγμές μαζί σας.

Ζυγός
1. Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Οι Ζυγοί είναι γνωστοί για την ερωτική τους διάθεση. Αν είστε φίλοι με κάποιον Ζυγό ή σκέφτεστε να κάνετε σχέση μαζί του θα προσέξετε πόσο ευθείς είναι. Έτσι είναι και ο τρόπος που φλερτάρουν.

Ο Ζυγός είναι το πιο κορταδόρικο ζώδιο και το πιο γοητευτικό γιατί σιχαίνεται τις συγκρούσεις και θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει την ηρεμία μεταξύ σας. Συνήθως βλέπουν το καλό σε κάθε άνθρωπο, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί ψάχνουν στους άλλους μια αίσθηση της δικής τους ταυτότητας. Διαστρεβλώνουν την αλήθεια όπως τους βολεύει και αυτό τους κάνει ιδιαίτερα ικανούς στο να χειρίζονται τους γύρω τους.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.