Εδώ Νηπιαγωγείο! Οι μικροί μάγοι με τα Post-it;

Με απλά υλικά και μεγάλες δόσεις φαντασίας, οι μικροί μας μετατρέπονται σε καλλιτέχνες ή μοντέρνους γραφίστες
Με απλά υλικά και μεγάλες δόσεις φαντασίας, οι μικροί μας μετατρέπονται σε καλλιτέχνες ή μοντέρνους γραφίστες
Ως γονείς, κρατήστε τις δικές σας σημειώσεις? Post-it? για όσα χρειάζεστε για τα μικρά σας σε όλη τη σχολική περίοδο!
Αριθμοί και γράμματα! Σε έναν πίνακα ξεκινήστε μαζί με το παιδί σας να κολλάτε χρωματιστά Post-it? και η μάθηση γίνεται παιχνιδάκι!
Εφοδιαστείτε με πολύχρωμα χαρτιά Post-it? αυτοκόλλητες σημειώσεις Super Sticky, τα παιδικά ψαλίδια Scotch? και τις κόλλες Scotch? και ξεκινήστε τα πρώτα μικρά αριστουργήματά τους!
Προβολή Φωτογραφιών
Με απλά υλικά και μεγάλες δόσεις φαντασίας, οι μικροί μας μετατρέπονται σε καλλιτέχνες ή μοντέρνους γραφίστες

Πόσα πράγματα νομίζετε ότι χρειάζεται ένα μικρό παιδί για να δημιουργήσει ένα μεγάλο θαύμα; Κρατήστε μικρές και σύντομες Post-it® σημειώσεις, γιατί τελικά δεν χρειάζεται κόπο αλλά τρόπο!

από τη Δέσποινα Σάμψων

Πόσα παιχνίδια πιστεύετε ότι θα πρέπει να το περιμένουν στο σπίτι μετά τις πρώτες ώρες που θα περάσει μακριά σας στην αίθουσα του νηπιαγωγείου; Πόση υπομονή θα δείξετε στην περίοδο προσαρμογής στο αρχικό αυτό προσχολικό στάδιο;

Κρατήστε Post-it® αυτοκόλλητες σημειώσεις Super Sticky γιατί θα εκπλαγείτε με το πόσο απλή μπορεί να γίνει η μετάβαση στο νηπιαγωγείο σε αυτή τη φάση της απομάκρυνσης από το οικογενειακό περιβάλλον.

Με απλά υλικά και μεγάλες δόσεις φαντασίας, οι μικροί μας μετατρέπονται σε καλλιτέχνες ή μοντέρνους γραφίστες. Αρκεί να φροντίσετε να μεταφέρετε τα αξεσουάρ των μεγάλων στην τσάντα του νηπιαγωγείου τους!

Η πρώτη σας δουλειά είναι να τους επιτρέψετε ένα δωμάτιο να μετατραπεί σε ένα πρωτότυπο ατελιέ που θα έρθει στα μέτρα τους. Μην ανησυχείτε! Δεν πρόκειται για περίπλοκα ή ακριβά παιχνίδια… Αλλά για κάτι πολύ απλό και οικονομικό αλλά που μπορεί να δώσει πολλές μα πολλές ιδέες! Όπως, μικρά κομμάτια χαρτί.

Ποιος άλλωστε μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία ενός κλασικού παιχνιδιού με κόλλες και πολύχρωμα χαρτιά; Εφοδιάστε τους με τα παιδικά ψαλίδια Scotch® και τις κόλλες Scotch® και μεταφέρετε το πνεύμα της arte povera στον χώρο τους.

Εκεί θα ισχύει ένας κανόνας: η απόλυτη ελευθερία

– Να γεμίσουν τον τοίχο με όσες Post-it® αυτοκόλλητες σημειώσεις Super Sticky επιθυμούν. Όσο πιο ψηλά φτάνει το χεράκι τους! Κάθε μέρα και πιο ψηλά! Κάθε μέρα και πιο μακριά!

– Να βάλουν Post-it® σελιδοδείκτες σε κάθε ζωγραφιά που τους κίνησε το ενδιαφέρον.

– Να φτιάξουν το δικό τους παζλ χρησιμοποιώντας τις πολύχρωμες Post-it® αυτοκόλλητες σημειώσεις σε κύβους.

Δείτε Επίσης
Τι δεν πρέπει να καθαρίζετε ποτέ με χαρτί κουζίνας!

– Αφήστε τα να μουτζουρώσουν, να σκίσουν, να τσαλακώσουν, να κολλήσουν. Οι προγραφικές δραστηριότητες είναι απαραίτητες σε αυτό το στάδιο και φίλος τους πρέπει να είναι η αμέριστη φαντασία.

– Να ανακαλύψουν τις ταινίες Scotch® Magic™ και Scotch® Crystal και να επιδιορθώσουν κάθε μικρή ζημιά ως άλλοι μάστορες.

– Να κολλήσουν με την κόλλα Glue Stick Scotch® τα πρώτα τους μικρά αριστουργήματα! Στον επόμενο τόνο, θα έχουν ήδη κατακτήσει τον κόσμο!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.