Ποιο είναι το πιο τρομερό ελάττωμα κάθε ζωδίου στις σχέσεις (και γιατί)

Ποιο είναι το πιο τρομερό ελάττωμα κάθε ζωδίου στις σχέσεις (και γιατί)

Η αλήθεια είναι ότι κάθε ζώδιο έχει ένα μοτίβο όσον αφορά στις σχέσεις. Η αστρολογία δείχνει ότι είναι κάτι περισσότερο από τη συμβατότητα που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο κάθε ζώδιο συνδέεται ή φεύγει από μία σχέση. Η κατανόηση του τι κάνει κάθε ζώδιο “τρομερό” στις σχέσεις θα σας βοηθήσει να δείτε ποιο είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα (είτε πρόκειται για εσάς είτε για τον σύντροφό σας) και ελπίζουμε να δείτε τις σχέσεις σας να ανθίζουν στο μέλλον!

Δεν υπάρχει αμφιβολία για τον πόνο που νιώθετε, όταν τελειώνει η σχέση με κάποιον που αγαπάτε. Είχατε τόσο μεγάλες ελπίδες για τη σχέση σας και πιστεύατε ότι θα ήταν μια από αυτές που θα διαρκέσουν για πάντα. Ακόμη και το ωροσκόπιο και η συμβατότητα των ζωδίων σάς έκαναν να πιστέψετε ότι θα μείνετε μαζί. Μόνο που αποδείχθηκε ότι ήταν το αντίθετο.

Αναρωτιέστε τι συνέβη, χωρίς να έχετε καταλάβει ότι κάθε ζώδιο έχει κάποιες τρομερές συνήθειες που επηρεάζουν τον τρόπο που αγαπούν. Ίσως η σχέση σας να κόπηκε απότομα επειδή δεν υπήρχαν πολλά που να δεσμεύουν τους δυο σας. Θα μπορούσατε να είχατε καταπληκτική χημεία, αλλά δεν είχατε πολλά κοινά στοιχεία ή τους ίδιους στόχους.

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Η αλήθεια είναι ότι η σχέση σας είχε τελειώσει πριν καν ξεκινήσει πραγματικά.

Ποτέ δεν το αντιμετωπίζετε με τη φροντίδα και τη σκέψη που χρειάζεται για τον άλλο σε μια σχέση. Κάνετε σχέδια και δεν συμπεριλαμβάνετε ποτέ τον σύντροφό σας, και δείχνετε έκπληκτοι όταν ο άλλος επικοινωνεί μαζί σας λες και ήταν το πιο αναπάντεχο πράγμα!

Ποτέ δεν κάνετε φανερό το ενδιαφέρον σας και μοιάζει σαν μην επενδύετε καθόλου στο να έχετε μια τακτική επαφή. Είναι εντάξει να το παίζεις κουλ, αλλά όχι σε σημείο που να παγώνετε τον πιθανό σύντροφό σας και να έχετε έξω από τη ζωή σας.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Έχετε ένα πολύ περίπλοκο σύνολο δοκιμασιών για να βεβαιωθείτε ότι ένας πιθανός σύντροφος έχει ελεγχθεί διεξοδικά.

Το πρόβλημα είναι ότι παίρνετε τόσο πολύ χρόνο προσπαθώντας να βεβαιωθείτε ότι κάποιος είναι αρκετά εντάξει για να συνεχίσει μια σχέση, ώστε τελικά εξαντλείται η υπομονή του;

Τον φθάνετε στο σημείο και αποφασίζει ότι δεν αξίζει να περάσει του «λιναριού τα πάθη» και να προσπαθεί να αποδείξει ότι αξίζει της προσοχής σας. Μερικές φορές χρειάζεται να κάνετε ένα άλμα πίστης και να αφήσετε να συμβεί, ό,τι είναι να συμβεί.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Δεν θέλετε να «μετανιώσετε», οπότε κρατάτε ανοιχτές τις επιλογές όλες τις επιλογές με τον σύντροφό σας.

Γιατί να έχετε δεθεί… χειροπόδαρα, σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάτι καλύτερο; Τι θα γινόταν αν είχατε σχέση και μετά συναντούσατε το τέλειο άτομο για σας;

Δεν σας αρέσει όταν τα πράγματα γίνονται περίπλοκα συναισθηματικά. Είναι πολύ καλύτερο να κρατάτε κάποιον σε απόσταση αναπνοής και αν η σχέση σας δεν μετατραπεί σε κάτι σοβαρό, τότε όλα καλά και φίλοι… είμαστε.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Ήταν ειλικρινής από την αρχή… και δήλωσε ότι δεν τον ενδιέφερε να κάνει σχέση.

Έλα όμως, που εσείς πειστήκατε ότι μόλις περνούσε χρόνο μαζί σας και σας γνώριζε, θα άλλαζε γνώμη. Μόνο που δεν το έκανε! Ήταν ειλικρινής, απλά δεν εσείς δεν ήσαστε ειλικρινής με τον εαυτό σας.

Δεν μπορείς να διαλέξεις κάποιον γιατί είναι πρόκληση και θέλεις τη νίκη και μαζί το τρόπαιο στα παιχνίδια σχέσεων. Την επόμενη φορά, πιστέψτε το όταν κάποιος σας πει ότι δεν ενδιαφέρεται για μια σχέση και προχωρήστε.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Σιγά μην κάτσετε να σπαταλάτε τον χρόνο σας, σε ό,τι δεν είναι αρκετό.

Δεν είστε οι τύποι που θα σπαταλήσετε χρόνο και ενέργεια για κάτι που είναι  σχεδόν καλό! Απλά παίρνετε χωρίς πολλά πολλά την απόφαση και τελειώνετε τα πράγματα.

Ξέρετε ότι είστε… κελεπούρι, και ότι όταν συμβιβάζεσαι με λιγότερα δεν κάνεις τη χάρη σε κανέναν. Η αυτοπεποίθησή σας είναι εξαιρετικά ελκυστική και οι άνθρωποι έλκονται από σένα, οπότε πιθανότατα υπάρχει κάτι καλύτερο εκεί έξω.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Ήσασταν και οι δύο σε δύο διαφορετικά σημεία της ζωής σας και δεν συνδέεστε με θετικό τρόπο.

Ίσως συναντηθείτε ξανά κάποια στιγμή στο μέλλον και τα πράγματα θα είναι πιο «ευθυγραμμισμένα», αλλά σε αυτό το σημείο, είναι καλύτερο να ακολουθήσετε χωριστούς δρόμους.

Δεν μπορείτε να αναγκάσετε μια σχέση να προχωρήσει, ειδικά όταν και οι δύο συμμετέχοντες δεν έχουν τους συναισθηματικά αποθέματα για να δημιουργήσουν έναν δεσμό με διάρκεια.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Προσέχετε τόσο να μην πείτε ή κάνετε το λάθος πράγμα που δεν ήσασταν ο εαυτός σας.

Δείτε Επίσης

Πώς η «όμορφη» εποχή του Καρκίνου επηρεάζει κάθε ζώδιο από τις 21 Ιουνίου 2022

Είναι περίπου αδύνατο για εσάς να είστε σε μια σχέση, αν δεν είστε ειλικρινείς ή ευάλωτοι. Είναι υπέροχο να αντιμετωπίζετε τα συναισθήματα του άλλου ατόμου, αλλά όχι στον βαθμό που φοβάστε πολύ να αποκαλύψετε ποιοι είστε πραγματικά.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Τα πράγματα γίνονται πολύ γρήγορα έντονα στην αρχή της σχέσης, αλλά μετά εξίσου γρήγορα ξεφουσκώνουν.

Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να σκεφτείτε! Μοιράζεστε μια ακραία σεξουαλική έλξη με τον άλλον, αλλά πολύ λίγα από οτιδήποτε άλλο χτίζει μία σχέση. Απλώς αυτό δεν είναι αρκετό για να δεθείτε, και μόλις χορτάσετε, ξέρετε ότι η σχέση δεν θα είναι ποτέ τίποτα περισσότερο από μια σεξουαλική απελευθέρωση.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Δεν πέρασε πολύς καιρός για να νιώθετε ασφυξία στη σχέση σας

Εκτιμάτε την ανεξαρτησία σας και θέλετε να αισθάνεστε ελεύθεροι να κάνετε ό,τι θέλετε χωρίς να αισθάνεστε δεμένοι με κάποιον άλλο. Μόλις η πραγματικότητα αρχίζει να σας προσγειώνει… εσείς αναχωρείτε.

Ίσως θα μπορούσε να λειτουργήσει και να προχωρήσει, αλλά η αλήθεια είναι ότι μόλις κάτι αρχίζει να παγιώνεται, φαίνεται εξαιρετικά τρομακτικό για εσάς, καθιστώντας σας ένα από τα ζώδια που είναι τρομερά προβληματικά στις σχέσεις.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Κυριολεκτικά δεν είχατε χρόνο να τον συναντήσετε. Είστε μονίμως πολύ απασχολημένοι με οτιδήποτε εκτός από το να αφιερωθείτε στον άλλο.

Συχνά, πείθετε τον εαυτό σας ότι αν ήθελε πραγματικά να συνεχίσει μια σχέση μαζί σας, θα είχε κάνει μια προσπάθεια. Προφανώς, μια σχέση δεν είναι μονόπλευρη και πιθανόν, καλό θα ήταν να δείτε και τη δική σας συμπεριφορά. Οπότε, τώρα μπορείτε να αφιερώσετε ακόμα περισσότερο χρόνο στη δουλειά και τις διάφορες ασχολίες σας!

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Οι δυο σας σπάνια περνάτε χρόνο μόνοι μαζί. Βγαίνετε με τους φίλους και τις παρέες σας και ποτέ δεν θέλατε να κάνετε πράγματα ως ζευγάρι.

Δεν θα του κρατούσατε καν το χέρι δημόσια, γιατί θέλετε να φαίνεστε ανεξάρτητες και πλήρως αποστασιοποιημένες, κάτι σαν να μην σας νοιάζει και τόσο πολύ γι’ αυτόν. Μπράβο! Κάνατε καλή δουλειά, και τώρα έλαβε το μήνυμα της αδιαφορίας σας δυνατά και ξεκάθαρα.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Μπορεί να μην το συνειδητοποιείτε, αλλά συμπεριφέρεστε σαν να ο άλλος να είναι κάποιου είδους μάντης.

Περιμένετε να ξέρει τι νιώθετε και τι θέλετε, χωρίς να του πείτε ποτέ τίποτα. Από τον τρόπο που ενεργούσατε, μπορεί να υποθέσει ότι το μόνο που επιθυμείτε είναι να είστε φίλοι και δρα αναλόγως!

Το να πέφτεις με τα… μούτρα σε κάποιον μπορεί να μην είναι πάντα η καλύτερη γραμμή επίθεσης όταν πρόκειται για μια σχέση, αλλά θα πρέπει τουλάχιστον να δώσετε στον πιθανό σύντροφό σας κάποια ιδέα για το τι νιώθετε.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.