Τεστ προσωπικότητας: Η μεγαλύτερη αδυναμία σας στον έρωτα

Τεστ προσωπικότητας: Η μεγαλύτερη αδυναμία σας στον έρωτα

Αν είμαστε διατεθειμένοι να σκάψουμε λίγο βαθύτερα στον εαυτό μας, με αυτό το τεστ προσωπικότητας, μπορούμε να βρούμε στις πιο σκοτεινές γωνιές μας πληροφορίες που μας βοηθούν να γίνουμε πιο ευτυχισμένοι, επιτυχημένοι και πιο ολοκληρωμένοι σε κάθε τομέα της ζωής μας. Κοιτάξτε γρήγορα την εικόνα και σημειώστε το πρώτο πράγμα που θα δείτε. Μόλις το κάνετε αυτό, δείτε παρακάτω για να μάθετε τι αποκαλύπτει αυτό το τεστ προσωπικότητας για το ποια είναι η μεγαλύτερη αδυναμία σας στον έρωτα.

Αν έχετε κάνει ένα τεστ προσωπικότητας στο παρελθόν, πέρα ​​από το να αναρωτιέστε ποια είναι τα δυνατά και αδύναμα σημεία σας, αναρωτηθήκατε τι είναι στην πραγματικότητα προσωπικότητα;

Εάν πρέπει να πιστέψουμε την Αμερικανική Ψυχολογική Εταιρεία, «Η προσωπικότητά σας αναφέρεται στις ατομικές διαφορές που παρουσιάζουν τα χαρακτηριστικά πρότυπα σκέψης, συναισθημάτων και συμπεριφοράς».

Με απλούς όρους, η προσωπικότητά σας είναι ο συνδυασμός της γνώμης σας για τα πράγματα, του πώς αυτές οι απόψεις σάς κάνουν να νιώθετε και του τρόπου με τον οποίο ενεργείτε και αντιδράτε σε μια ποικιλία καταστάσεων και σχέσεων με βάση αυτές τις απόψεις και τα συναισθήματα.

Και ειδικά όταν κάποιες από αυτές τις ενέργειες και αντιδράσεις σας οδηγούν σε ένα σημείο, όπου κάνετε ορισμένα πράγματα πιο δύσκολα για τον εαυτό σας από ό,τι θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά – για παράδειγμα,  οδηγώντας σας να σαμποτάρετε τη δική σας ερωτική ζωή ή τις σχέσεις σας – είναι σημαντικό να έχετε μια καλή κατανόηση του ποιος πραγματικά είστε, τι σκέφτεστε και τι αισθάνεστε και αν η συμπεριφορά σας προς τον εαυτό σας και τους άλλους λειτουργεί σε αρμονία με αυτό που αυθεντικά χρειάζεστε και θέλετε περισσότερο.

Μπορεί να είναι δύσκολο να φτάσουμε σε βάθος του τι εννοούμε όταν μιλάμε για τον εαυτό μας. Στην πραγματικότητα, μπορεί να νιώθουμε αδύνατο για πολλούς από εμάς να το περιγράψουμε κατά καιρούς.

Μπορεί να το αναγνωρίσουμε όταν κάποιος στη ζωή μας έχει μια προσωπικότητα που απολαμβάνουμε και θέλουμε να είμαστε κοντά του, και με τον ίδιο τρόπο τείνουμε να είμαστε εξίσου κατανοητοί, όταν συναντάμε κάποιον του οποίου η προσωπικότητα μας έλκει με λάθος τρόπο ή χειρότερα, μπορεί να συναντήσουμε τον τοξικό άνθρωπο στη ζωή μας.

Αλλά όσο περίεργο κι αν φαίνεται, είναι συχνά σχετικά εύκολο να αποκτήσουμε μια καλή αίσθηση της προσωπικότητάς των άλλων ανθρώπων, ενώ μπορεί να χρειαστούν ολόκληρες ζωές για να αποκτήσουμε μια πραγματική αντίληψη της δική μας.

Αυτό συμβαίνει επειδή όλοι κουβαλάμε στο κεφάλι μας μια εξιδανικευμένη εκδοχή του ποιοι είμαστε, και έχουμε έναν καλό λόγο γι’ αυτό. Τελικά, δεν μπορείτε να προσκολλάστε στις αρνητικές σας ιδιότητες και να περιμένετε να φτάσετε πολύ μακριά στη ζωή.

Αλλά αν είμαστε διατεθειμένοι να σκάψουμε λίγο βαθύτερα με αυτό το τεστ προσωπικότητας, μπορούμε να βρούμε στις πιο σκοτεινές γωνιές του εαυτού μας πληροφορίες που μας βοηθούν να γίνουμε πιο ευτυχισμένοι, επιτυχημένοι και πιο ολοκληρωμένοι σε κάθε τομέα της ζωής μας.

Δείτε την εικόνα, λοιπόν και μάθετε τι αποκαλύπτει αυτό το τεστ προσωπικότητας για το ποια είναι η μεγαλύτερη αδυναμία σας στον έρωτα.

Αν είδατε

1. Ο δεμένος άνδρας

Αν κοιτάξατε αυτήν την εικόνα και το πρώτο πράγμα που είδατε ήταν η φιγούρα του δεμένου άνδρα ανάμεσα στα δύο δέντρα, η μεγαλύτερη αδυναμία σας στον έρωτα είναι ότι η προσωπικότητά σας βρίσκεται σε σχεδόν… συνεχή σύγκρουση.

Τώρα, μην ανησυχείτε! Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είστε κυριολεκτικά σε σύγκρουση με τον κόσμο γύρω σας. Είναι πολύ πιο πιθανό να πολεμάτε τακτικά μία μάχη μέσα σας και για να βρείτε τη μεγάλη αγάπη που θα διαρκέσει. Αλλά για να το πετύχετε αυτό, πρέπει να μπορείτε να βρείτε μια αίσθηση αγάπης πρώτα μέσα σας.

Όπως λέει ο RuPaul, «Αν δεν μπορείς να αγαπήσεις τον εαυτό σου, πώς στο διάολο θα αγαπήσεις κάποιον άλλο;». Παλεύετε τόσο σκληρά για να αποδεχτείτε τον εαυτό σας, τα δυνατά σας σημεία, τις αδυναμίες σας και όλα τα ενδιάμεσα, που τελικά δεν αγαπάτε τον εαυτό σας.

Η μάχη για την εσωτερική γαλήνη δεν επιτυγχάνεται εύκολα, αλλά σας αξίζει κάθε τόσο ένα διάλειμμα από την εσωτερική αναταραχή. Σεβαστείτε τον εαυτό σας που κάνει όλη αυτή τη σκληρή εσωτερική δουλειά, αφήστε τον να ξεφύγει, αγκαλιάστε τον και η αγάπη θα έρθει.

2. Ο φράχτης

Αν κοιτάξατε αυτήν την εικόνα και το πρώτο πράγμα που είδατε ήταν η εικόνα ενός φράχτη στη μέση του γηπέδου, η μεγαλύτερη αδυναμία σας στον έρωτα είναι η τάση σας να κλείνεστε έξω από τον υπόλοιπο κόσμο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε χαμένη υπόθεση και δεν σημαίνει καν ότι η καρδιά σας είναι πιο κατεστραμμένη από αυτή των περισσότερων άλλων ανθρώπων!  Σημαίνει ότι εκτός κι αν είστε διατεθειμένοι να ρισκάρετε και να ανοίξετε την καρδιά σας κάποια στιγμή σύντομα, απλά μπορεί να χάσετε μια ευκαιρία για να γνωρίσετε την αληθινή αγάπη.

Είναι εντελώς φυσιολογικό να προσπαθείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου όταν έχεις καεί άσχημα στο παρελθόν, αλλά αν υψώσεις έναν ψηλό τοίχο ή έναν φράχτη γύρω από την καρδιά σου, όχι μόνο δεν μπορεί να μπει κανένας άλλος, αλλά θα είναι δύσκολο να βγεις έξω.

Και ενώ η τοποθέτηση φραγμών είναι εύκολο να γίνει, η κατάργησή τους είναι δύσκολη, οπότε μην φοβάστε να ξεκινήσετε από τα μικρά. Γνωρίστε τους ανθρώπους αργά, με ρυθμό που αισθάνεστε ασφαλείς, φροντίζοντας πάντα να συνεχίζετε να προχωράτε. Αν δεν ρισκάρεις τίποτα, δεν κερδίζεις τίποτα.

Δείτε Επίσης
Αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει τις βαθύτερες προσωπικές σας δυνάμεις

3. Το σκάφος

Αν το πρώτο πράγμα που είδατε ήταν η εικόνα του κρεμασμένου σκάφους και της φωλιάς γεμάτη με αυγά, το αδύνατο σημείο σας όσον αφορά τον έρωτα είναι ότι βάζετε πρότυπα τόσο υψηλά που κανένας άνθρωπος στη Γη δεν μπορεί να τα ανταποκριθεί.

Είναι σημαντικό να ξέρετε τι ψάχνετε στην αγάπη και να βεβαιωθείτε ότι δεν θα συμβιβαστείτε, αλλά είναι δυνατό να δημιουργήσετε μια λίστα με “must-haves” που να είναι τόσο στενά καθορισμένη, ώστε να σας εμποδίζει να ενωθείτε με κάποιον που θα μπορούσε να ανταποκρίνεται σε τόσα πολλά  άλλα πράγματα που ούτε καν έχετε σκεφτεί να λάβετε υπόψη σας;

Δεν είναι ντροπή να θέλεις μια οικογένεια, μια καταπληκτική καριέρα και έναν σύντροφο που αγαπά όλα τα ίδια πράγματα που αγαπάς κι εσύ! Αλλά όταν γίνεσαι όλο και πιο συγκεκριμένος στις φιλοδοξίες σου για τον έρωτα, αποσυνδέεσαι από την πραγματική έννοια του τι είναι αγάπη. Και ενώ οι φαντασιώσεις είναι ωραίες, δεν καταλήγουν στο να δημιουργηθεί ακριβώς αυτό που θα λέγαμε μία ζεστή συντροφική σχέση.

Κρατήστε απόλυτα τα όνειρά σας και κρατήστε τους ανθρώπους που έρχονται στη ζωή σας ως πιθανοί ρομαντικοί σύντροφοι σε υψηλό επίπεδο. Ωστόσο, να έχετε υπόψη σας ότι η τέλεια εικόνα σας για το μέλλον θα μπορούσε να σας κρατήσει μακριά από την αγάπη που ήσαστε προορισμένοι να βρείτε.

4. Το κρανίο

Εάν κοιτάξατε αυτήν την εικόνα και είδατε την εικόνα του κρανίου, η μεγαλύτερη αδυναμία σας στην αγάπη είναι η τάση σας να κατακλύζεστε από άγχος και ανησυχία σε κάθε μέτωπο.

Μπορεί να έχετε μια αγχώδη διαταραχή ή να είστε ο μέσος όρος του συνηθισμένου ανθρώπου, αλλά σε κάθε περίπτωση, η τάση σας να είστε υπερβολικά προσεκτικοί μπορεί να σας εμποδίσει να δείτε πολλές από τις λεπτομέρειες που κάνουν τη ζωή πιο όμορφη, και αυτό περιλαμβάνει το να δείτε την πιθανή αδελφή ψυχή σας όταν στέκεται ακριβώς δίπλα σας.

Είναι καλό να είστε λίγο προσεκτικοί μερικές φορές και να φροντίζετε να κοιτάζετε πριν πηδήξετε, αλλά μόνο όταν το άλμα σημαίνει να πηδήξετε από τον γκρεμό.

Όταν πρόκειται για κάτι όπως ο έρωτας, θα χάσετε χρόνο και θα χάσετε ευκαιρίες, εάν αφιερώσετε πολύ χρόνο ανησυχώντας για όλους τους διαφορετικούς λόγους που θα μπορούσε να πάει στραβά.

Πάντα θα υπάρχουν πράγματα που μας κάνουν να αγχωνόμαστε και να ανησυχούμε, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας εμποδίζει να ζούμε πραγματικά τη ζωή μας, και αυτό περιλαμβάνει και το θέμα της αγάπης.

Δεν χρειάζεται να κρύψετε τους φόβους σας ούτε από τον σύντροφό σας. Στην πραγματικότητα, εκθέτοντάς τους μπορεί να ανακαλύψετε ότι οι δυο σας μπορείτε να έρθετε ακόμη πιο κοντά.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.