Δεν στέλνει μήνυμα! Τι να κάνω;

Δεν στέλνει μήνυμα! Τι να κάνω;

Ναι, ξέρουμε, καμιά φορά το να περιμένεις πάνω από το κινητό για ένα του μήνυμα μπορεί να γίνει βασανιστικό. Η καρδιά σας χτυπάει πιο γρήγορα στο άκουσμα του τηλεφώνου και το στομάχι σας είναι δεμένο κόμπος όλη μέρα μέχρι να εμφανιστεί.  Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ζωή σταματάει! Όλες το έχουμε περάσει. Και ξέρουμε πώς να το αντιμετωπίσετε!

από τη Σοφία Κροκιδά

Διαβάστε τα 5 αλάνθαστα βήματα για να διαχειριστείτε την κατάσταση με ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα.

1. Μιλήστε με τους φίλους σας

Τι καλύτερο από το να μιλήσετε με μια καλή σας φίλη ενώ περιμένετε μήνυμά του; Είτε από κοντά είτε από το τηλέφωνο, το να επικοινωνείς με κάποιον που σε ξέρει καλά και θέλει το καλό σου μπορεί να σε βοηθήσει αφάνταστα.

Γιατί, με την κουβέντα μπορείς να ξεκαθαρίσεις τα πάντα. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις ένα μπλέξιμο που έχεις στο μυαλό σου και μπορείς να ξεπεράσεις τον θυμό και την απογοήτευση που μπορεί να νιώθεις.

Αυτό θα σας κάνει όχι μόνο να ξεχαστείτε αλλά και να θυμηθείτε ότι η ζωή προχωράει ακόμα και χωρίς το άτομο από το οποίο περιμένετε μήνυμα!

2. Γίνετε παραγωγική

Μήπως τελευταία ψάχνατε μια ευκαιρία να τακτοποιήσετε τα συρτάρια σας ή να κάνετε μια γενική αλλά όλο το αναβάλατε; Κάντε το τώρα! Το παρόν είναι η καλύτερη λύση, και ειδικά αν περιμένετε από κάποιον να σας στείλει μήνυμα.

Αντί λοιπόν, να χάνετε τον χρόνο σας προσπαθώντας να κάνετε το τηλέφωνο να χτυπήσει με τη σκέψη σας, εκμεταλλευτείτε τη στιγμή για να κάνετε κάτι χρήσιμο. Άλλωστε, δεν υπάρχει λόγος να πατάτε pause στη ζωή σας μέχρι να σας θυμηθεί κάποιος.

3. Βγάλτε απ’ το μυαλό σας τις αρνητικές σκέψεις

Όταν περιμένετε μήνυμα από κάποιον, το σημαντικό είναι να σκέφτεστε λογικά και όχι να φαντάζεστε τα πιο απίθανα σενάρια που τον οδήγησαν στο να μην επικοινωνεί. Αν αρχίσετε να σκέφτεστε ότι δεν του αρέσετε ή ότι δεν είστε αρκετά καλή για αυτόν, τότε είναι σίγουρο ότι θα καταλήξετε στα πατώματα!

Δείτε Επίσης
Ευτυχισμένη σύζυγος, Ευτυχισμένη ζωή; Υπάρχει αλήθεια σε αυτό; Η επιστήμη λέει ναι!

Μην ξεχνάτε, είστε τέλεια είτε παρουσιαστεί είτε όχι, και η αξία σας δεν φαίνεται μέσα από μια σχέση. Είναι σημαντικό να μην υποβιβάζετε τον εαυτό σας σε τέτοιες περιπτώσεις και να μην σκέφτεστε υπερβολές. Άλλωστε, μπορεί και να στείλει σε λίγο. Ή και όχι. Αυτός χάνει!

4. Βγείτε έξω

Ενώ εσείς περιμένετε για ένα μήνυμά του, η ζωή προχωράει. Γιατί λοιπόν να μην διασκεδάσετε; Βγείτε με τους φίλους σας για φαγητό, πιείτε ένα ποτό με τις κολλητές σας και απολαύστε τη ζωή όπως σας αξίζει. Όχι μόνο θα ξεχαστείτε αλλά και θα θυμηθείτε πόσο ωραία μπορείτε να περνάτε και χωρίς αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή σας.

5. Στείλτε του εσείς!

Ναι, κι όμως μπορείτε να του στείλετε εσείς ένα SMS! Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να σας το απαγορεύει. Αν θέλετε να τον προσκαλέσετε σε ένα πάρτι, αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί του κάτι αστείο που είδατε ή αν απλά θέλετε του πείτε κάτι, κάντε το.

Μην ξεχνάτε όμως, μέτρον άριστον. Γιατί, αν αρχίσετε να του στέλνετε το ένα μήνυμα μετά το άλλο, το πιο πιθανό είναι να σας μπλοκάρει! Σεβαστείτε τον χρόνο του όπως θέλετε να κάνουν και οι άλλοι με τον δικό σας και δείτε πού μπορεί να σας οδηγήσει η πρωτοβουλία σας. Αν δεν σας απαντήσει, τότε ήρθε η ώρα να προχωρήσετε.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.