Γιατί πρέπει και τα δύο φύλα να είναι δοτικά στο σεξ;

Γιατί πρέπει και τα δύο φύλα να είναι δοτικά στο σεξ;

Πόσο σημαντικό είναι να είμαστε γενναιόδωροι με τον χρόνο, την προσπάθεια, τη διάθεση να δώσουμε απόλαυση στον άλλο στο σεξ; Μπορεί να μην είναι ο μοναδικός αλλά είναι σίγουρα ένας σοβαρός παράγοντας για μία ευτυχισμένη και μακροχρόνια σχέση. Τι λέει η ψυχολογία;

από τη Σοφία Κροκιδά

Ένα οne night stand δεν αρκεί

Παραδίδοντας μάθημα σε μια τάξη εικοσάχρονων, μία καθηγήτρια ρώτησε τους μαθητές ποιες είναι οι προτιμήσεις τους στο σεξ. Το 20% των αγοριών απάντησαν ότι τους αρέσουν τα one night stand. Ένα 5% είπε ότι είναι σε σχέση άλλα απατάει συχνά. Τα υπόλοιπα αγόρια και κορίτσια απάντησαν “δεν ξέρω, δεν απαντώ”.

Η καθηγήτρια συνέχισε ρωτώντας τα αγόρια γιατί τους αρέσει το one night stand. Και η απάντηση ήταν ότι απλά δεν τους αρέσει το δράμα και οι ευθύνες που μπορεί να έρθουν με μία γυναίκα.

Τους πρότεινε λοιπόν να δοκιμάσουν το ταντρικό σεξ, κάτι που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορούσαν να κάνουν με κάποια που μόλις γνώρισαν. Οι περισσότεροι έβαλαν τα γέλια. Και μάλλον είναι αυτοί που δεν θα μάθουν ποτέ τι σημαίνει αληθινό σεξ!

Έκφραση αγάπης

Τι σχέση έχει λοιπόν το σεξ με τη γενναιοδωρία; Ένα αγαπημένο ζευγάρι είναι πιο πιθανό να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να κάνει τον σύντροφό του χαρούμενο.

Αν παρατηρήσετε θα δείτε ότι αυτοί που επενδύουν περισσότερο χρόνο στον σύντροφό τους είναι καλύτεροι εραστές. Γι’ αυτό και μία από τις καλύτερες συμβουλές για έναν καλό γάμο είναι να κρατάτε τον σύντροφό σας χαρούμενο κάνοντας μαζί του τέλειο σεξ. Δεν είναι νόμος, αλλά βοηθάει!

Αυτό ισχύει φυσικά και για τα δύο φύλα, αν και για τους άντρες πρέπει να προσθέσουμε ότι χρειάζεται να θυμούνται ότι οι γυναίκες θέλουν περισσότερο χρόνο για να έρθουν σε οργασμό, άρα πρέπει να αφιερώνουν χρόνο και στα προκαταρκτικά.

Όσοι έχουν όρεξη να μάθουν περισσότερα ξέρουν ότι το σεξ είναι ένα παιχνίδι με σκοπό την απόλαυση. Και φυσικά είναι ένας υπέροχος τρόπος να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και την αγάπη μας στον σύντροφό μας.

Γι’ αυτό και προτείνουμε να δοκιμάσετε κάτι νέο. Δηλαδή να φερθείτε στον σύντροφό σας κατά τη διάρκεια του σεξ σαν να είναι θεός! Αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν και να εξερευνήσουν κάθε λεπτό της πράξης ανεβάζοντας το σεξ σε νέα ύψη χάρη στην ασφάλεια και την άνεση που θα νιώσετε.

Κάντε το σωστά

Το να κάνετε ό,τι κάνουν οι πρωταγωνιστές ταινιών πορνό δεν αρκεί. Θα πρέπει να κάνετε το σεξ να μοιάζει με χορογραφία που θα εκφράζει τις αισθήσεις και τα συναισθήματά σας. Μερικά μαθήματα διαλογισμού θα σας βοηθήσουν να μάθετε να εκτιμάτε την ολότητα του ανθρώπου που έχετε απέναντί σας και να απελευθερώσετε τη σκέψη σας, ζώντας τη στιγμή. Αυτό σημαίνει γενναιοδωρία στο σεξ.

© 2013-2019 womanidol.com. All Rights Reserved.