Γυναικεία ζώδια: Ποιες είναι hot lovers (Κατάταξη από το καλύτερο στο χειρότερο)

Γυναικεία ζώδια: Ποιες είναι hot lovers (Κατάταξη από το καλύτερο στο χειρότερο)

Το θέμα είναι ότι οι γυναίκες είναι υπέροχες, ανεξάρτητα από το ζώδιο τους και αυτό είναι η ουσία. Αν μάλιστα είναι ο εαυτός της και παραμένει πιστή σε αυτόν, λοιπόν… τότε έχετε την καλύτερη ερωμένη στη Γη! Αλλά, για χάρη της ανίερης λίστας «της βαθμολογίας», ας ξεθάψουμε τις καλύτερες και τις χειρότερες ερωμένες, σύμφωνα με την αστρολογία. Ποιο θεωρείται το καλύτερο ζώδιο και ποιο το χειρότερο; Αλλά και όλα σε «απόλυτη» κατάταξη!

Οι γυναίκες έχουν κριθεί από το καλύτερο στο χειρότερο σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής του από την απαρχή του χρόνου, οπότε θα έμενε αυτή η πλευρά τους απέξω;  

Σίγουρα, υπάρχουν ιδιότητες που μπορεί να κάνουν μια γυναίκα υπέροχη στο κρεβάτι και μια άλλη όχι. Ενώ το ωροσκόπιό σας μπορεί σίγουρα να παίξει κάποιο ρόλο, υπάρχουν φυσικά πολλοί άλλοι παράγοντες.

Είναι όλα σχετικά με τη φυσική εμφάνιση ή είναι θέμα εμπειρίας και προθυμίας; Έχει να κάνει με το να είσαι αθώα και ρομαντική ή να είσαι μια απρόβλεπτη με αυτό το σίγουρο βλέμμα στα μάτια της;

Δείτε Επίσης

Ζώδια: Θέλετε πραγματικά να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή; Δώστε προσοχή στην… Αφροδίτη!

Οι γυναίκες δυσκολεύονται αρκετά να αποδεχτούν τον εαυτό τους σε αυτόν τον κόσμο και η συχνά μη αποδοχή του σώματός τους έχει κάνει πολλές γυναίκες αισθάνονται αναστολές στην κρεβατοκάμαρα.

Μερικές γυναίκες είναι εκ φύσεως ανοιχτές και πρόθυμες, ενώ άλλες μόνο ονειρεύονται να είναι άγριες. Τι είναι αυτό που τελικά κάνει μια γυναίκα καλή ερωμένη;

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Αν έχει να κάνει με το καλό σεξ και τίποτα άλλο εκτός από το σεξ, δεν έχει σημασία τι κάνουν αυτές οι κυρίες ή πόσο νέες ή μεγαλύτερες είναι, πόσο  αδύνατες ή γεμάτες είναι! Απλά οι Σκορπίνες είναι οι καλύτερες. Μπορεί να μην ζεις για να πεις… αλλά τουλάχιστον θα πεθάνεις ευτυχισμένος!

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Το πάθος είναι αυτό που έχει να κάνει με τη μοιραία γυναίκα που είναι μία Τοξοτίνα. Αν και σίγουρα θέλουν να περάσουν μία υπέροχη εμπειρία μαζί σας, θέλουν επίσης να εξιτάρουν τη φαντασία σας, η οποία θα λειτουργήσει για εσάς με τρόπους που δεν θα μπορούσατε ποτέ να πιστέψετε. Είναι οι δημιουργοί των ονείρων που γίνονται πραγματικότητα. Θεωρήστε τον εαυτό σας τυχερό αν βρεθείτε στο κρεβάτι με μια από αυτές τις θαυματουργές γυναίκες.

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Είναι καλή. Ω ναι, είναι καλή-καλή-καλή. Μία εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου ξέρει τι θέλει και δεν φοβάται να σας ενημερώσει, κάτι που είναι φανταστικό γιατί αν είναι ευχαριστημένη, θεωρήστε ότι είναι μια καλή μέρα για εσάς. Ίσως η πιο σέξι γυναίκα που υπάρχει, η γυναίκα Κριός θέλει να τη λατρεύουν, και αυτό θα πρέπει να φαίνεται πολύ εύκολο, καθώς αξίζει τον χρόνο σας.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Για κάποιο λόγο, οι Λιονταρίνες είναι πολύ πιο δυνατές σύντροφοι στο σεξ από τους άνδρες Λέοντες. Λιγότερο τεμπέλες από τους άνδρες, αυτές οι γυναίκες δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον να χαρίσουν μία αξέχαστη εμπειρία στον σύντροφό τους και θέλουν να τον ευχαριστήσουν. Τους αρέσει να γνωρίζουν ότι μόνο αυτές μπορούν να προσφέρουν αυτό το «ιδιαίτερο» είδος ευχαρίστησης, και μόλις αποκτήσουν τον αριθμό σας, μπορείτε να βασιστείτε σε αυτές για να περάσετε όμορφα.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Δεν είναι μόνο καλή στο κρεβάτι, είναι και χαριτωμένη. Αυτή η γυναίκα θέλει να είναι ευγενική. Και ενώ είναι μία τρελά ανοιχτή σε εμπειρίες, ποτέ δεν το παρακάνει. Καταφέρνει να κάνει έναν άνδρα να νιώσει εκτίμηση για εκείνη, ενώ ταυτόχρονα μια γυναίκα Ζυγός θα τον κάνει να νιώσει ξεχωριστός και αγαπημένος.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Περιμένετε το απροσδόκητο με μια γυναίκα Υδροχόο, καθώς η αίσθηση της φαντασίας της μπορεί να πάρει μια συνηθισμένη σεξουαλική σκηνή και να την κάνει κάτι πέρα ​​από το… υπερπέραν. Ω, είναι έτοιμη για τα πάντα, οπότε καμία έκπληξη, αν προτείνει να ντυθείτε για να δοκιμάστε ένα  παιχνίδι ρόλων. Στην Υδροχόο αρέσουν τα κοστούμια της!

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Μπορεί να δυσκολεύεστε να κρατήσετε τη γυναίκα Δίδυμο συγκεντρωμένη στο σεξ, ενώ το κάνετε μαζί της, αλλά μόλις τραβήξετε την προσοχή της, θα απολαύσετε αυτή τη γυναίκα πέρα από κάθε φαντασία. Ωστόσο, μην περιμένετε αγκαλιές μετά, καθώς πιθανότατα έχει ήδη προχωρήσει σε κάτι νέο και λαμπερό.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Εντελώς καυτή, η γυναίκα Ταύρος φλέγεται… μέχρι η διάθεσή της να φτάσει στο μηδέν, και αυτό είναι, δυστυχώς, κάτι που συμβαίνει συχνά. Έτσι, μπορεί να θέλετε λίγο από αυτόν την πεντανόστιμη Ταυρίνα, αλλά το να την πιάσετε στη διάθεση είναι αυτό που θα δοκιμάσει την υπομονή σας.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Αν αγαπάτε μία ερωμένη που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να ξαπλώνει, τότε είστε τυχεροί. Οι γυναίκες Ιχθύες δεν δείχνουν τόσο ενδιαφέρον στο σεξ όσο θα θέλατε. Η γυναίκα Ιχθύς θα προτιμούσε να…  τελειώνει και αν πρέπει οπωσδήποτε να κάνει σεξ μαζί σου, τότε να ξέρεις ότι σου κάνει μεγάλη χάρη!

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Προγραμματίστε καλά με αυτή την καλά πειθαρχημένη κυρία, αλλά μην περιμένετε αυθορμητισμό. Το σεξ θα γίνει όταν το επιτρέπει το πρόγραμμα, οπότε προγραμματίστε τη διέγερσή σας ανάλογα. Μην σκεφτείτε να δελεάσετε μια γυναίκα Αιγόκερω με ξαφνική λαγνεία – θα σας στείλει πάραυτα να περιμένετε, μέχρι να δει αν και πότε έχει κενό στο ημερολόγιό της.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Οι γυναίκες Καρκίνοι θα σας δελεάσουν με τη γοητεία τους, και  θα σας κάνουν να νομίσετε ότι θέλει να είναι η αγαπημένη σας σκλάβα… μέχρι να αρχίσουν να μιλάνε… και να μιλάνε… και να μιλάνε. Κατά τη διάρκεια του σεξ, κατά τη διάρκεια του ύπνου, κατά τη διάρκεια της δουλειάς, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η γυναίκα Καρκίνος δεν μπορεί να σιωπήσει! Και δεν είναι dirty talk, είναι του τύπου «Παντρεύσου με, δεσμεύσου μαζί μου, υπόγραψε το όνομά σου και άσε με να σε έχω»…

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Και να, το τέλος όπως το ήξερες. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό να κάνεις σεξ με αυτήν την κυρία, αλλά να είσαι προετοιμασμένος να σε ταπεινώσουν, να σε κάνουν να νιώθεις πάντα ανεπαρκής και, φυσικά, πολύ λάθος σεξουαλικά για εκείνη! Να θυμάστε αυτό: Με τις γυναίκες Παρθένους, δεν είστε ποτέ αρκετά άντρας. Ποτέ.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.