Κίνδυνος, το καλύτερο αφροδισιακό

Κίνδυνος, το καλύτερο αφροδισιακό

Όλες οι έρευνες συνηγορούν σε αυτό. Γιατί είναι σαφές ότι, οι αλλαγές σκηνικού και η περίπτωση να γίνουμε «τσακωτοί», ιντριγκάρουν την πλειοψηφία των ανθρώπων.

Από τη Νικολέττα Γιαννοπούλου

Παρά ένα ποσοστό ανδρών που δύσκολα απαρνιέται την άνεση, την οικειότητα και την ασφάλεια του κρεβατιού του, οι περισσότεροι αρέσκονται στην αίσθηση κινδύνου. Όπως λένε οι ειδικοί, άλλοι γιατί λατρεύουν να ξεπερνούν τα όριά τους, άλλοι γιατί υποσυνείδητα επιζητούν αυτόπτες μάρτυρες των επιδόσεών τους, κάποιοι επειδή θέλουν αδιάκοπες αλλαγές του ερωτικού… ντεκόρ και κάποιοι άλλοι για πολύ βαθύτερους λόγους, που ανάγονται στην παιδική τους ηλικία, όταν βίωσαν την έλλειψη πατρικής εξουσίας και στην ενήλικη ζωή τους προκαλούν υποσυνείδητα τον πατέρα τους να τους θέσει επιτέλους τα όρια του επιτρεπτού!
Στην επιλογή των σημείων μπορεί να μην συμφωνούν όλοι, αλλά σε ένα υπάρχει ομοφωνία: Η μονοτονία ισοδυναμεί με θάνατο της ερωτικής επιθυμίας. Η ποικιλία ζωηρεύει τη λίμπιντο και η αίσθηση της περιπέτειας είναι απλώς ακαταμάχητη!

Ποια είναι τα ιδανικότερα μέρη;

Οι πιο πολλοί άνδρες που έχουν συμμετάσχει σε ανάλογες έρευνες ψηφίζουν… παραλία. Συνδέεται με την ελευθερία, το καλοκαίρι, τα λίγα ρούχα, και βέβαια το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη… έκθεση. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ναι μεν οι περισσότεροι διαλέγουν την άμμο ή το νερό αλλά συχνά δεν τολμούν να το δοκιμάσουν!

Δείτε Επίσης
Γυναίκες και σεξ: 6 μύθοι (επιτέλους) καταρρίπτονται

Το μπαρ και ο κινηματογράφος ακολουθούν για ευνόητους λόγους, ενώ και η στενότητα του ασανσέρ είναι τόπος δημοφιλής για να εμπνεύσει απρόσμενες ερωτικές επαφές. Όπως λένε, ακριβώς επειδή ο χρόνος είναι ελάχιστος, δεν χρειάζονται προκαταρκτικά, ενώ το πάθος εκτοξεύεται. Το πάθος όμως φαίνεται ότι εκτοξεύεται και στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου!

Αρκετοί δεν έχουν αντίρρηση να δοκιμάσουν και το σεξ στο γραφείο. Τυχαία αγγίγματα, βλέμματα όλο νόημα και μένουμε για υπερωρίες… Ερεθιστικό μεν, επικίνδυνο δε, αφού οι πιθανότητες να γίνουν αντιληπτοί είναι πολλές, είτε γιατί η μόνωση απλά δεν υπάρχει… είτε γιατι τώρα πια υπάρχουν και κάμερες.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.