Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσετε να τρέχετε από πίσω του;

Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσετε να τρέχετε από πίσω του;

Είστε τρελά ερωτευμένη και πιστεύετε ότι είναι ο έρωτας της ζωής σας. Το μόνο κακό είναι ότι… το πιστεύτε μόνο εσείς! Γι’ αυτό και καταλήγετε να τον κυνηγάτε για ένα ραντεβού και να ξεροσταλιάζετε πάνω από την οθόνη του κινητού σας περιμένοντας να σας πάρει τηλέφωνο. Μήπως όμως ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα και να δείτε την πραγματικότητα; Διαβάστε παρακάτω 9 λόγους για τους οποίους αυτό το κυνήγι πρέπει να σταματήσει!

Από τη Σοφία Κροκιδά

Όλες μας έχουμε τρέξει πίσω από κάποιον άντρα που δεν μας θέλει. Αλλά πρέπει να ξέρουμε και πότε να σταματάμε! Ας δούμε όμως καλύτερα το γιατί…

1. Κάνετε κύκλους

Το να κυνηγάτε κάποιον που δεν σας θέλει δεν θα σας βοηθήσει πουθενά. Όταν γνωρίσετε τον κατάλληλο άνθρωπο δεν θα χρειάζεται να τρέχετε από πίσω του γιατί απλώς θα προχωράτε δίπλα δίπλα. Ο τρόπος που βλέπετε τις σχέσεις θα αλλάξει. Μην χάνετε τον χρόνο σας προσπαθώντας να κάνετε κάποιον να σας ερωτευτεί.

2. Ξεχνάτε τους αγαπημένους σας ανθρώπους

Χάνετε σημαντικές, όμορφες στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σας προσπαθώντας να κερδίσετε τον έρωτα. Αξίζει όμως;

3. Δίνετε την καρδιά σας σε κάποιον που δεν την αξίζει

Αυτός που θα την αξίζει θα σας φροντίζει και θα κάνει τα πάντα για να είναι μαζί σας. Αλλιώς τι νόημα έχει ο έρωτας;

4. Σπαταλάτε την ενέργειά σας σε μια σχέση που βουλιάζει

Αντί για αυτό θα έπρεπε να περνάτε την ώρα σας πιο δημιουργικά και γιατί όχι, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στο κάλεσμα της μοίρας. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου!

5. Αρχίζετε να ξεχνάτε πράγματα που ήταν σημαντικά για εσάς

Ονειρευόσασταν κάτι καλύτερο από αυτό. Μια αληθινή σχέση που θα σας γεμίζει. Αντί για αυτό συμβιβάζεστε με αναπάντητα μηνύματα και σκόρπια ραντεβού.

6. Τρελαίνεστε

Ο ήχος του κινητού σάς αναστατώνει και δεν θέλετε να σας καλεί κανείς άλλος εκτός από αυτόν. Νομίζετε ότι παίζετε καλά το παιχνίδι του έρωτα, στην πραγματικότητα όμως αυτός παίζει με την καρδιά σας.

Δείτε Επίσης
Τι δηλώνουν τα αγγίγματά του;

7. Πιέζετε καταστάσεις και δεν αφήνετε τη ζωή απλά να κυλήσει

Σταματήστε να αναλύετε κάθε μεθυσμένο μήνυμα και αφήστε την τύχη να κάνει τη δουλειά της.

8. Το να έχετε ένα φλερτ είναι ωραίο

Αλλά μπορεί να γίνει και κουραστικό. Πόσες φορές κλείνετε απογοητευμένη το τηλέφωνο επειδή δεν ήταν αυτός;

9. Όταν λοιπόν δεν είναι αυτός, χαλάει η διάθεση σας

Και για καμιά ώρα κάθεστε και διαβάζετε άρθρα… σαν κι αυτό! Και μετά ανεβάζετε μια φωτογραφία στο Instagram για να δείτε αν θα αντιδράσει και δεν αντιδράει και πάλι χαλάει η διάθεσή σας.

Και αυτό συνεχίζεται για ώρες και για μέρες. Ενώ δεν θα έπρεπε. Κυνηγήστε την καριέρα σας. Κυνηγήστε τα όνειρά σας. Κυνηγήστε ένα ποτό μετά τη δουλειά ή ένα ηλιοβασίλεμα. Αλλά όχι τον έρωτα. Αυτόν αφήστε τον να σας βρει!

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.