Νόμιζες ότι τα ξέρεις όλα για τους άνδρες;

Νόμιζες ότι τα ξέρεις όλα για τους άνδρες;

Και όμως δεν είναι ακριβώς έτσι! Τελικά, υπάρχουν πολλά που αγνοούμε εμείς οι γυναίκες ή εξακολουθούμε να πιστεύουμε σε «μύθους». Διαβάστε 20 μεγάλες αλήθειες, που οι άνδρες πραγματικά θα ήθελαν κάθε γυναίκα να γνωρίζει…

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

1. Ο άντρας δεν είναι μέντιουμ, να μπορεί να διαβάσει την σκέψη μας.

Εμείς οι γυναίκες πολλές φορές περιμένουμε από τους άνδρες να καταλάβουν τι εννοούμε πίσω από τις λέξεις μας κι αυτός είναι ένας από τους σοβαρούς λόγους παρεξηγήσεων….

2. Κανένας άνδρας δεν θέλει να γίνεται το παιχνιδάκι μιας γυναίκας.

Όλοι έχουν το παράπονο ότι σε κάποια φάση της ζωής τους μία γυναίκα τους χρησιμοποίησε προκειμένου να ζηλέψει ένας άλλος άνδρας ….

3. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται για έναν άνδρα…

Δεν τους αρέσουν οι ανόητες ερωτήσεις για τις οποίες εμείς οι γυναίκες γνωρίζουμε  εκ των προτέρων τις απαντήσεις, απλά ζητούμε την επιβεβαίωση.

4. Γκρινιάζεις ότι κάνετε σεξ μόνο όταν θέλει εκείνος;

Κι όμως, να ξέρετε ότι αυτός έχει το παράπονο ότι ποτέ δεν του έχετε ζητήσει ευθέως να κάνετε τρελίτσες.

Κάθε άνδρας θέλει να κάνει ευτυχισμένη την γυναίκα που έχει δίπλα του, απλά οι περισσότεροι δεν έχουν βρει ακόμα τον τρόπο…

5. Ο πολύς ρομαντισμός… σκοτώνει!

Καλές οι ταινίες και τα μυθιστορήματα, που τα ζευγάρια ανταλλάσουν αιώνιους όρκους πίστης, αφοσίωσης και αγάπης, όμως στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Ο άνδρας δεν θέλει να αισθάνεται πρωταγωνιστής σε νουβέλα. Δεν του αρέσουν  όλες αυτές οι γλυκανάλατες συναισθηματικές εκδηλώσεις που βλέπουμε στις ταινίες.

6. Κι όταν έρχεται ο χωρισμός, θέλει τον… χρόνο του

Είναι πολύ πιο δύσκολο για έναν άνδρα, παρά για μία γυναίκα, να ξεπεράσει έναν χωρισμό. Αν σε αγαπούσε πραγματικά, μην νομίζεις ότι θα μπορέσει να σε ξεχάσει εύκολα!

Τον παράτησες επειδή δεν πήγαινε άλλο, πίστευες ότι δεν νοιάζεται αρκετά για σένα, έκλαψες, πόνεσες, κλείστηκες τους πρώτους μήνες του χωρισμού στον εαυτό σου αλλά και στο σπίτι σου, περιμένοντας να χτυπήσει το τηλέφωνο, να σε θυμηθεί, αλλά μάταια.

Το ξέρετε όμως ότι οι περισσότεροι άνδρες μετά το πρώτο 3μηνο του χωρισμού συνειδητοποιούν ότι χώρισαν και τότε είναι που τους παίρνει από κάτω; Σε αυτή την περίπτωση θα έκαναν τα πάντα για να γυρίσει το κοριτσάκι τους και πάλι στην αγκαλιά τους!

7. Κανένας άνδρας δεν προσέχει τις πολύ μικρές λεπτομέρειες.

Αν λοιπόν άνοιξες αλλάξατε κατά έναν τόνο τα μαλλιά σας ή χάσατε 1-2 κιλάκια, μην απαιτείτε να το προσέξει κιόλας!

8. Ο έρωτας περνά από το στομάχι…

Αν δεν τα πάτε καλά με τη μαγειρική, τότε πρέπει να εξασκηθείτε. Οι άντρες θεωρούν πιο ελκυστικές τις γυναίκες που ξέρουν να μαγειρεύουν καλά!

9. Η χειρότερη στιγμή για τον άνδρα μετά το σεξ…

Είναι όταν αρχίζετε να μιλάτε ακατάπαυστα επί παντός επιστητού… Οι περισσότεροι άντρες προτιμούν να πουν μία καληνύχτα, να δώσουν ένα φιλί και να γυρίσουν το πλευρό τους για ύπνο ….

10. Δεν δέχονται την κριτική για τις ικανότητές τους στην οδήγηση.

Θέλουν η γυναίκα που κάθεται στο διπλανό κάθισμα, να τους έχει εμπιστοσύνη… Οι γκρίνιες και τα «Σταμάτα θα τρακάρουμε, ζαλίστηκα»  τους εκνευρίζουν!

11. Κι όμως δεν θέλουν να μας πληγώνουν

Κορίτσια, είτε το πιστεύεται είτε όχι, κατόπιν έρευνας που έχει πραγματοποιηθεί το 99,5% των ανδρών, ειλικρινά δεν είχαν ποτέ την πρόθεση να πληγώσουν γυναίκα και δεν ούτε κατάλαβαν όταν το έκαναν!

12. Μιλάτε διαρκώς για τον πρώην;

Μην νομίζετε ότι με αυτό τον τρόπο θα ζηλέψει! Αντίθετα, έχετε βάλει τις βάσεις για να εξοργιστεί ή να απογοητευτεί. Κανένας άνδρας δεν θέλει να ακούει τις ιστορίες με τους πρώην μας.

13. Προσοχή στο δασκαλίστικο ύφος!

Όταν ένας άνδρας σου ανοίγεται και σου κουβεντιάζει τα προβλήματα του, έχει ανάγκη κάποιον να τον ακούσει και όχι να τον συμβουλέψει. Αν προσπαθήσετε με το ύφος της ψυχολόγου ή της δασκάλας να τον κατευθύνετε, τότε δεν πρόκειται να σας πει ξανά τίποτα!

Δείτε Επίσης
Test: Πόσο καλά γνωρίζεις τους άντρες;

14. «Δεν έχω τίποτα»!

Όλες μας κάποια στιγμή είχαμε μία από τις παρακάτω αντιδράσεις: Τα μούτρα μέχρι το πάτωμα και στην ερώτησή «Τι έχεις;», η απάντηση είναι: «Μμμμ! Τίποτα», «Δεν πειράζει ξέχνα το … τίποτα δεν έχω». Αυτές οι απαντήσεις συγχίζουν όλους τους άνδρες….

Όταν ένας άνδρας γουστάρει μία γυναίκα και θέλει να την κατακτήσει, τότε η αντίδρασή του είναι να την πειράζει και να την κοροϊδεύει με χιούμορ!

15. Ο μύθος της εμφάνισης που δεν ισχύει τελικά

Όσο ερεθιστική και να βρίσκουν την εμφάνιση μίας γυναίκας και να θέλουν πλούσιο μπούστο, καλλίγραμμες γάμπες, όμορφες καμπύλες κ.λπ. ο άνδρας στην τελική επιλογή συντρόφου, κοιτάζει κυρίως την προσωπικότητά της. Σύμφωνα με έρευνες, οι άνδρες ανάβουν περισσότερο με τη γυναίκα που έχει κοφτερό μυαλό, παρά με τη γυναίκα που φορά κοντή φούστα!

16. Μην το ρίχνετε στο αστείο… έχει επιπτώσεις

Όταν ένας άνδρας ξεκινά μία σοβαρή συζήτηση, μην τον διακόπτετε, μην αρχίζετε να τον πειράζετε και να το παίρνετε ελαφρά. Έχει περισσότερα προβλήματα στη ζωή του, από αυτά που έχει εκφράσει. Θυμηθείτε ότι δεν πρόκειται να ξαναμιλήσει σοβαρά μαζί σας!

17. «Ας μπορούσα να μπω έστω και για μία στιγμή στο μυαλό της»!

Δεν υπάρχει άνδρας που να μην έχει σκεφτεί ότι θα ήθελε να ήταν έστω και μία στιγμή στο μυαλό της γυναίκας που αγαπά…

18. Όταν ένας άνδρας θυσιάζει τον ύπνο του ή τις συνήθειές του…

Αν για να σε δει, δεν τον πειράζει να μην δει ποδόσφαιρο, να μην πάει κατευθείαν μετά από μία κουραστική μέρα στο κρεβάτι του, τότε να ξέρετε πως αυτό που τον ενώνει μαζί σας, σίγουρα δεν είναι μόνο το σεξ  αλλά κάτι παραπάνω.

19. «Όλοι ίδιοι είναι»…

Κλασική γυναικεία έκφραση που εκνευρίζει όλους τους άνδρες.  Δεν σημαίνει πως επειδή ο προηγούμενος δεν συμπεριφέρθηκε σωστά, ότι όλοι είναι το ίδιο και κανένας άνδρας  δεν δέχεται (έστω και από εγωισμό) να τον συγκρίνεις με όλους τους υπόλοιπους.

20. Νόμος στα μάτια δεν υπάρχει…

Αυτό σημαίνει φίλες μου, ότι ένας άνδρας μπορεί να μην έχει μάτια για άλλη γυναίκα από αυτή που αγαπά, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει και τυφλός!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.