Νόμιζες ότι τα ξέρεις όλα για τους άνδρες;

Νόμιζες ότι τα ξέρεις όλα για τους άνδρες;

Και όμως, ακόμη και αν ξέρουμε πολλά, ακόμη και αν η ηλικία και οι εμπειρίες μας… έχουν συσσωρρευθεί, μία ακόμη λίστα από αυτές που μισούμε να διαβάζουμε, αλλά πάντοτε ρίχνουμε μία ματιά είναι εδώ! Ας δούμε 10 αλήθειες από αυτές που οι άνδρες θα ήθελαν να γνωρίζουμε. 

1. Ο άντρας δεν είναι μέντιουμ, να μπορεί να διαβάσει τη σκέψη μας. Εμείς οι γυναίκες πολλές φορές περιμένουμε από τους άνδρες να καταλάβουν τι εννοούμε πίσω από τις λέξεις μας και αυτός είναι ένας από τους σοβαρούς λόγους παρεξηγήσεων. Καλύτερα να είστε σαφής σε αυτά που του λέτε και να μην περιμένετε να μαντέψει εκείνος.

2. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται για έναν άνδρα. Δεν τους αρέσουν οι ανόητες ερωτήσεις για τις οποίες εμείς οι γυναίκες γνωρίζουμε  εκ των προτέρων τις απαντήσεις, απλά ζητούμε την επιβεβαίωση, τύπου «με αγαπάς ακόμη;».

3. Γκρινιάζετε και συζητάτε με τις φίλες σας, ότι κάνετε σεξ μόνο όταν θέλει εκείνος. Κι όμως, να ξέρετε ότι συνήθως έχει αυτός το παράπονο ότι ποτέ δεν του έχετε ζητήσει ευθέως να κάνετε… τρελίτσες. Για δείτε το και από αυτή τη σκοπιά!

4. Η χειρότερη στιγμή για τον άνδρα μετά το σεξ, είναι όταν η γυναίκα έχει διάθεση για «λογοδιάρροια». Οι περισσότεροι άντρες προτιμούν να πουν μία καληνύχτα, να δώσουν ένα φιλί και να γυρίσουν το πλευρό τους για ύπνο, δεν είναι ώρα για ανταλλαγή απόψεων ούτε φυσικά για μουρμούρα.

5. Ξεχάστε τον ρόλο της μαμάς, της δασκάλας ή της ψυχολόγου! Όταν ένας άνδρας αρχίζει να συζητά τα προβλήματα του, έχει ανάγκη να τον ακούσετε και όχι να αρχίσετε την κατήχηση και τη συμβουλευτική. Παίζοντας έναν τέτοιο ρόλο, είναι ο… καλύτερος τρόπος για να μην ξανανοίξει το στόμα του!

6. Καλές οι ταινίες και τα μυθιστορήματα που τα ζευγάρια ανταλλάσουν αιώνιους όρκους πίστης, αφοσίωσης και αγάπης, όμως στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Ο άνδρας δεν θέλει να αισθάνεται πρωταγωνιστής σε νουβέλα. Δεν του αρέσουν  όλες αυτές οι γλυκανάλατες συναισθηματικές εκδηλώσεις που βλέπουμε στις ταινίες, γενικά είναι πιο πρακτικοί τύποι.

7. Όλες μας κάποια στιγμή είχαμε την παρακάτω αντίδραση: Τα μούτρα μέχρι το πάτωμα και σε κάθε ερώτησή «Τι έχεις», η γυναικεία απάντηση «Μμμμ να σου πω … άσ’ το τώρα δεν πειράζει, ξέχνα το… τίποτα δεν έχω», εεεε αυτές οι απαντήσεις εξοργίζουν όλους τους άνδρες. Θυμηθείτε άλλωστε πόσες φόρες έχει κάνει ανάλογο σχόλιο ο Λαζόπουλος στις εκπομπές του και παρακολουθήστε την αντίδραση των ανδρών…

Δείτε Επίσης
Δεν φαντάζεστε τι προσέχουν πρώτα οι άντρες σε μια γυναίκα!

8. Όταν ένας άνδρας γουστάρει μία γυναίκα και θέλει να την κατακτήσει, τότε η αντίδρασή του είναι να την πειράζει και να την κοροϊδεύει με χιούμορ!

9. Όταν ένας άνδρας θυσιάζει τον ύπνο του ή τις συνήθειές του για να δει μία γυναίκα,  τότε να ξέρετε πως αυτό που τον ενώνει με εκείνη, σίγουρα δεν είναι μόνο το σεξ αλλά κάτι παραπάνω …

10. Αποφασίζετε να τον χωρίσετε, δεν πήγαινε άλλο, δεν νοιαζόταν αρκετά… κλάψατε, πονέσατε, κλειστήκατε τους πρώτους μήνες του χωρισμού στον εαυτό σας, ίσως και στο σπίτι. Φυσικά, περιμένατε να χτυπήσει το τηλέφωνο, αλλά μάταια. Το ξέρετε όμως ότι οι περισσότεροι άνδρες συνειδητοποιούν τον χωρισμό μετά το πρώτο 3μηνο; Και αν είναι, τότε τους παίρνει από κάτω και τότε είναι που θα έκαναν τα πάντα για να γυρίσει το κοριτσάκι τους και πάλι στην αγκαλιά τους!

© 2013-2019 womanidol.com. All Rights Reserved.