Ποιο είναι το ζώδιο που καλύτερα να μείνετε μακριά του;

Ποιο είναι το ζώδιο που καλύτερα να μείνετε μακριά του;

Υπάρχουν σχέσεις που απλά δεν λειτουργούν, δεν υπάρχει χημεία. Τι λέει η αστρολογία επ’ αυτού; Ότι ορισμένα ζώδια είναι πιο συμβατά μεταξύ τους, ενώ άλλα όχι μόνο δεν ταιριάζουν, αλλά πιθανόν να βγάλουν στην επιφάνεια τα χειρότερα χαρακτηριστικά τους. Από την άλλη, φυσικά, όλοι γνωρίζουν ένα ζευγάρι με «ασύμβατα ζώδια» που είναι πραγματικά ευτυχισμένο. Δεν θα πάρουμε την αστρολογία τοις μετρητοίς! Είναι απλώς μία πρόταση, ένας οδηγός. Καλού-κακού δείτε την προτεινόμενη λίστα με το ζώδιο που καλύτερα να μείνετε μακριά του!

Μπορεί να είναι τόσο δύσκολο να βγούμε από μία σχέση, και μερικές φορές παραμένουμε πολύ καιρό, παρά το γεγονός ότι είναι τοξική. Είναι καλό να έχουμε ελπίδες και να προσπαθούμε να κάνουμε τα πράγματα να λειτουργήσουν. Από την άλλη, θα πρέπει να μπορούμε να αναγνωρίσουμε πότε μία σχέση «δεν τραβάει» και να φύγουμε.

Ένα ραντεβού μπορεί να φαίνεται αρκετά απλό, αλλά και πάλι απαιτεί να καταβάλλουμε κάποια ενέργεια, ελπίζοντας ότι το άτομο που συναντήσαμε θα μετατραπεί σε κάτι περισσότερο. Και δεν χρειάζεται να είστε σε μακροχρόνια σχέση για να ραγίσει η καρδιά σας – κι ένα ραντεβού μπορεί να το κάνει.

Η αστρολογία, ισχυρίζεται ότι ορισμένα ζώδια ταιριάζουν καλύτερα μεταξύ τους, ενώ υπάρχουν μερικοί συνδυασμοί ζωδίων που έχουν μεγάλη πιθανότητα να τελειώσουν… άσχημα.

Κριός
Κριός
21 Μαρτίου19 Απριλίου
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Οι Καρκίνοι είναι πολύ ευαίσθητα και ας το παραδεχτούμε: Ο Κριός δεν είναι το πιο υπομονετικό άτομο στον πλανήτη. Θέλετε να βγείτε και να τα σαρώσετε όλα, αλλά ένας Καρκίνος θα θελήσει πρώτα να το σκεφτεί, κι αν όλα φαίνονται εντάξει, θα ξεκινήσει να κάνει σχέδια. Είναι πολύ προσεκτικοί για να τολμήσουν και άρα να σας ακολουθήσουν!

Ταύρος
Ταύρος
20 Απριλίου – 20 Μαίου
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Δεν είναι ότι είσαι ότι είστε πεισματάρηδες και «κολλημένοι», αλλά οι Ταύροι Ταύρος, θέλουν τα πράγματα να γίνονται όπως τους αρέσει, είναι πιστοί και κι να κάτι δεν σπάσει, δεν χρειάζεται να το φτιάξει! Οι Υδροχόοι, από την άλλη, σπάζουν πράγματα – όπως π.χ. τους κανόνες – όλη την ώρα, μόνο και μόνο για να διασκεδάσουν. Απλά, είναι αδύνατον να ανεχτείτε έναν Υδροχόο! Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να σας ενοχλεί!

Δίδυμοι
Δίδυμοι
21 Μαίου – 21 Ιουνίου
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Ένας Αιγόκερως μπορεί εύκολα να κάνει τους Διδύμους να κλαίνε… Ναι, οι Αιγόκεροι είναι καλοί άνθρωποι, αλλά δεν είναι αρκετά συναρπαστικοί ή αρκετά προκλητικοί για έναν Δίδυμο. Επίσης, ο Αιγόκερως είναι πολύ ειλικρινής για τους Δίδυμους και είναι πολύ επιρρεπής να εκφράζει την ειλικρινή του γνώμη… στις χειρότερες στιγμές. Οι Αιγόκεροι θέλουν να σχεδιάζουν τα πράγματα, ενώ εσείς και θέλετε να είστε αυθόρμητοι και να ακολουθείτε τη ροή των πραγμάτων όπως έρχεται…

Καρκίνος
Καρκίνος
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Οι Καρκίνοι, είσαι πολύ συναισθηματικοί και χρειάζονται κάποιον που να έχει κατανόηση και να τον υποστηρίζει. Οι Παρθένοι τείνουν να είναι υπερβολικά επικριτικοί και διατηρούν τα συναισθήματά τους εν κρυπτώ, με δυσκολία τα εκφράζουν. Είστε πολύ διαφορετικοί και οι πολλές συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες.

Λέων
Λέων
23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Οι Λέοντες είναι άτομα διασκεδαστικά, υπέροχα και αγαπούν το φλερτ. Πώς  θα μπορούσαν λοιπόν, να αποφύγουν τις συγκρούσεις με τους συχνά ζηλότυπους Σκορπιούς; Ο Σκορπιός είναι επίσης πολύ «σφιχτός» με τα κομπλιμέντα, τα οποία εσείς έχετε ανάγκη. Το ξέρετε ότι δεν μπορείτε να πετάξετε μαζί.

Παρθένος
Παρθένος
23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Η ανάλυση έχει απλά ως εξής: Ο Τοξότης λατρεύει το κυνήγι και ο Παρθένος το μισεί. Ο Τοξότης είναι πολύ ανέμελος και ελεύθερος, και έχει την τάση να μην λαμβάνει υπόψη τον τρόπο με τον οποίο θα σας επηρεάσουν οι ενέργειές του. Πού να βρεθεί λοιπόν, η κοινή πορεία;

Ζυγός
Ζυγός
23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Ο Σκορπιός είναι φυσικά έντονος και παθιασμένος και δεν έχει κανένα πρόβλημα να πολεμήσει για κάτι ή για κάποιον που τον ενδιαφέρει. Με άλλα λόγια, δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τη σύγκρουση. Οι Ζυγοί αναζητούν αρμονία και ηρεμία. Σίγουρα δεν μπορούν να καταλάβουν έναν Σκορπιό.

Σκορπιός
Σκορπιός
23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΙΟ

Τόσο ο Σκορπιός όσο και ο Κριός είναι ανεξάρτητοι και απολαμβάνουν τις προκλήσεις, αλλά στο τέλος, θα αρχίσουν να κονταροχτυπιούνται μεταξύ τους, γιατί και οι δύο διεκδικούν τη θέση του ηγέτη. Θα ήσαστε ένα υπέροχο ζευγάρι για μία βραδιά ή έστω φίλοι με κάτι… παραπάνω, επειδή η σεξουαλική χημεία ανάμεσά σας μπορεί να είναι καταπληκτική. Αλλά οτιδήποτε διαρκεί περισσότερο από μια παθιασμένη σεξουαλική επαφή, θα οδηγούσε σε πολλές συγκρούσεις και διαφωνίες.

Τοξότης
Τοξότης
22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Η συνεχής αλλαγή και οι συναντήσεις με καινούργιους ανθρώπους είναι αυτό που σας ενθουσιάζει! Αυτό είναι που δίνει ζωή σε έναν Τοξότη. Σας αρέσει να είστε αυθόρμητοι, αλλά αυτό δεν είναι ο Ταύρος. Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου είναι πρακτικά και πατάνε γερά στη γη, ενώ σε σας αρέσει να συνδυάζετε τα πράγματα και να βρίσκετε πάντοτε κάτι νέο.

Αιγόκερως
Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Οι Τοξότες αγαπούν να γελούν και να είναι συνεχώς εν κινήσει, ενώ ο Αιγόκερως είναι πιο σταθερός και αποφασιστικός. Η στάση «όσα πάνε και όσα έρθουν» που έχει ο Τοξότης θα έδινε γρήγορα στα νεύρα του Αιγόκερω. Αυτά τα δύο ζώδια θα ήταν καταδικασμένα από την αρχή.

Υδροχόος
Υδροχόος
20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

Οι Υδροχόοι έχουν ανάγκη να είναι με άλλα μοναδικά και ανεξάρτητα άτομα, και οι Ιχθείς είναι πολύ απαιτητικοί για έναν Υδροχόο. Οι Ιχθείς χρειάζονται προσοχή και φροντίδα και ο Υδροχόος προσπαθεί να σώσει… όλους τους άλλους ανθρώπους και τον πλανήτη! Δεν συναντιούνται οι ανάγκες.

Ιχθύες
Ιχθύες
19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Οι Ιχθείς μπορεί να είναι ονειροπόλοι, με το μυαλό τους να πετάει στα σύννεφα, αλλά κατά βάθος θέλουν ένα άτομο να είναι μαζί και να τους αγαπά. Δεν τους αρέσει να αλλάζουν συντρόφους, γιατί στην πραγματικότητα είναι μονογαμικοί από τη φύση τους. Οι Δίδυμοι χρειάζονται πλήρη ελευθερία και εάν αισθανθούν δεσμευμένοι, γίνονται ανήσυχοι και απόμακροι. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να ραγίσει την καρδιά στους Ιχθείς, και αν δεν καταλάβουν γιατί οι Δίδυμοι ενεργούν τόσο απόμακρα, μπορεί να τους πληγώσει.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.