Πώς δείχνει την αγάπη του; Τα ζώδια απαντούν!

Πώς δείχνει την αγάπη του; Τα ζώδια απαντούν!

Το «σ’ αγαπώ» είναι μεγάλο βήμα για μια σχέση. Κάποιοι το λένε αμέσως, ενώ κάποιοι νιώθουν άβολα και μόνο στη σκέψη να κάνουν μία τέτοια εξομολόγηση. Κάποιες φορές όμως, δεν χρειάζεται να πούμε καν αυτές τις δύο λέξεις. Οι πράξεις και τα λόγια μας είναι αρκετά! Κάθε ζώδιο φυσικά εκφράζεται διαφορετικά, και πολλές φορές μπορεί να μας μπερδέψει. Ειδικά, αν μας αρέσει να μας αναλύει κάποιος τα συναισθήματά του. Πώς θα καταλάβετε λοιπόν, αν σας αγαπάει, χωρίς να τον ρωτήσετε με κίνδυνο να φανείτε πιεστική; Διαβάστε το ζώδιό του!

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Ο Κριός είναι ευθύς τύπος σε όλα του, και η αγάπη δεν αποτελεί εξαίρεση. Προσεγγίζουν τις καταστάσεις με λογική γι’ αυτό και όταν σας πουν ότι σας αγαπούν τότε το εννοούν απόλυτα.

Αν δεν λένε τις δυο πολυπόθητες λέξεις, τότε ίσως σας κάνουν πλάκα, αφού τους αρέσει να έχουν δίπλα τους έναν άνθρωπο με χιούμορ όπως οι ίδιοι. Όταν δεν αστειεύονται μαζί σας θα σας στείλουν ένα μήνυμα για καλημέρα. Και αυτός είναι ένας από τους αγαπημένους τους τρόπους να σας δείξουν ότι νοιάζονται.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Αν υπάρχει κάτι που ο Ταύρος αγαπάει περισσότερο από το φαγητό αυτό είναι ο παθιασμένος έρωτας. Ο Ταύρος ερωτεύεται εύκολα και γρήγορα. Αν είστε μπερδεμένη με το αν σας αγαπάει, τότε δώστε προσοχή στις κινήσεις του.

Ο Ταύρος απολαμβάνει την παραδοσιακή πλευρά του έρωτα, που σημαίνει ότι θα θέλει να πληρώνει για όλα, ή απλά να σας ανοίγει την πόρτα. Θα μοιραστεί ακόμα και το φαγητό του μαζί σας, κάτι που σπάνια κάνει υπό άλλες συνθήκες.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Ο Δίδυμος δείχνει την αγάπη του με λόγια, χωρίς να λέει πάντα «σ’ αγαπώ». Του αρέσει το φλερτ, οπότε μην εκπλαγείτε, αν στην αρχή της γνωριμίας σας μιλάει και με άλλες. Το να είσαι ταυτόχρονα κοινωνικός και ρομαντικός είναι ένας επικίνδυνος συνδυασμός αλλά οι Δίδυμοι καταφέρνουν και τα συνδυάζουν.

Μπορούν να πηγαίνουν από το ένα αντικείμενο του πόθου στο άλλο με χαρακτηριστική ευκολία, αλλά αν θέλετε να μάθετε πώς νιώθουν για εσάς, απλώς δώστε σημασία στο πώς αλλάζει ο τρόπος που μιλάνε, όταν είστε οι δύο σας.

Αντί για ρηχές ερωτήσεις ο Δίδυμος θα αρχίσει να μπαίνει πιο βαθιά στα προσωπικά σας. Αν ενδιαφέρεται για εσάς, τότε θα σας αφήσει να μιλάτε χωρίς να σας διακόπτει, γιατί λατρεύει να μαθαίνει πράγματα για εσάς.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Όταν ένας Καρκίνος ψάχνει την αγάπη, αυτό που πραγματικά αναζητά είναι κάποιον ίσο με αυτούς. Τους αρέσουν οι άνθρωποι που στέκονται στα πόδια τους και έχουν τις δικές τους φιλοδοξίες, κάτι που βρίσκουν άκρως ερωτεύσιμο.

Όταν ένας Καρκίνος είναι ερωτευμένος γίνεται προστατευτικός. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνει τα πάντα για να έχετε μια όμορφη μέρα, θα σας μαγειρέψει ή θα φτιάξει ατμόσφαιρα για να είστε άνετη στον καναπέ.

Ο Καρκίνος είναι επίσης πολύ καλός στο να μην λέει «σ’ αγαπώ» αλλά και θα σας προσφέρει με κάθε τρόπο ασφάλεια. Και κάτι επιπλέον, αν νιώθει ότι έχετε έρθει κοντά, θα θελήσει να γνωρίσετε την οικογένειά του.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Η αυτοπεποίθηση του Λέοντα σε συνδυασμό με την ενέργειά του παίζουν μεγάλο ρόλο στις σχέσεις του. Γιατί ένας Λέοντας λατρεύει να έχει άπλετη ελευθερία σχεδόν σε ό,τι κάνει. Αλλά όταν ερωτεύεται σταματάει να σκέφτεται τόσο τον εαυτό του και αρχίζει να βρίσκει χρόνο για το ταίρι του.

Ο Λέων απεχθάνεται να νιώθει εγκλωβισμένος σε μια σχέση αλλά μπορείτε σίγουρα να καταλάβετε ότι είναι ερωτευμένος, όταν του αρκεί απλά να μένετε αγκαλιά στο κρεβάτι αντί να βγείτε έξω.  Δίνουν μεγάλη στην αξία, κάτι που σημαίνει ότι πάντα θα βρίσκει χρόνο για να περάσετε μαζί.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Με έναν Παρθένο είναι δύσκολο να καταλάβετε αν είναι ερωτευμένος. Δεν του αρέσει να νιώθει ευάλωτος και το να αφήνει κάποιον να τον αγαπήσει, μερικές φορές τον πανικοβάλλει. Η υπομονή είναι σημαντικό όπλο, αν θέλετε να προχωρήσετε με έναν Παρθένο.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για αρκετές… ντροπές στην αρχή της σχέσης σας. Επειδή ο Παρθένος δεν είναι καλός στο να εκφράζεται, θα πρέπει να είστε υπομονετική μαζί του. Όταν όμως ερωτεύεται θα κάνει τα πάντα για να βάλει τις ανάγκες σας πάνω από τις δικές του και προτιμά να δείχνει τι νιώθει με διακριτικότητα.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Ο Ζυγός έχει στόχους για τον εαυτό του. Δεν έχει χρόνο να αναρωτιέται, αν είστε η μία και μοναδική. Του αρέσει να είναι φίλος με όλους γι΄αυτό και είναι δύσκολο κάποιες φορές να καταλάβετε αν σας αγαπάει ή αν απλώς σας βλέπει σαν φίλη.

Μία σημαντική ένδειξη είναι ότι σας ανοίγεται πιο πολύ. Αν σέβεστε έναν Ζυγό όσο και αυτός, τότε η σχέση σας θα προχωρήσει.

Όταν ένας Ζυγός είναι ερωτευμένος θα προσπαθήσει να είναι ειλικρινής μαζί σας και όχι να σας αντιμετωπίζει όπως όλους τους άλλους. Θα είναι πιο ανοιχτός να μοιράζεται προσωπικά πράγματα μαζί σας γιατί ξέρει πόσο σημαντική είστε.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Ο άντρας Σκορπιός είναι παθιάρης και ελκυστικός. Του αρέσει ο έρωτας αρκεί να έχει μπόλικο σεξ και δράμα. Μπορεί να γίνει πολύ έντονος με τους ανθρώπους, κάτι που ίσως τρομάξει την σύντροφό του.

Ο Σκορπιός είναι επίμονος και ξεροκέφαλος, γι’ αυτό και θέλει κάποιον εύκολο σύντροφο. Αντί να σας πει ότι σας αγαπάει θα σας φερθεί σαν βασίλισσα. Θα σας κοιτάζει σαν μαγεμένος, θα θέλει συνέχεια να σας αγγίζει και θα κάνει ό,τι του ζητήσετε στο κρεβάτι.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Ο Τοξότης είναι περιπετειώδης και ο έρωτας είναι γι’ αυτόν μια ακόμη περιπέτεια. Όταν ερωτεύεται ξεχνάει τις αναστολές του και ελκύεται από ανθρώπους που τον αφήνουν να είναι ελεύθεροι, αντί να τους περιορίζουν σε μια σχέση.

Δείτε Επίσης


Όταν ένας Τοξότης ερωτεύεται θέλει να σας κάνει να γελάτε, όσο σαχλά κι αν ακούγονται τα αστεία του. Αν είστε εσείς η τυχερή, τότε την επόμενη φορά που θα σας προτείνει να πάτε ένα ταξίδι ή να κάνετε κάτι καινούριο μαζί, θα ξέρετε ότι τον έχετε κερδίσει.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Όταν ένας Αιγόκερως ψάχνει την αγάπη αυτό που πραγματικά θέλει είναι έναν κολλητό φίλο. Δεν τον νοιάζει να βρει μια παθιασμένη γυναίκα ή ένα ελεύθερο πνεύμα. Προτιμά να έχει δίπλα του κάποια που θέλει τα ίδια πράγματα με αυτόν. Οι Αιγόκεροι αγαπούν την οικογένεια και τους αρέσει να σχεδιάζουν το μέλλον.

Όταν ένας Αιγόκερως σας αγαπάει θα προσπαθήσει να σας εντυπωσιάσει με το μυαλό του. Περηφανεύεται για τη λογική του γι’ αυτό και αν τα πρώτα ραντεβού σάς φανούν λίγο ψυχρά δώστε του χρόνο.

Σύντομα θα αρχίσει να χαλαρώνει. Ψάξτε για σημάδια που δείχνουν ότι θέλει η σχέση σας να προχωρήσει, όπως το να γνωρίσετε την οικογένειά του ή το να θυμάται μικρά πράγματα για εσάς.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Μπορεί να είναι δύσκολο στην αρχή να καταλάβετε, αν σας αγαπάει ένας Υδροχόος. Γιατί πολλές φορές φαίνονται απόμακροι και δύσκολοι να τους πλησιάσεις. Όταν αγαπήσουν όμως όλη τους η προσοχή πάει στο άλλο τους μισό.

Το μόνο που θέλουν είναι να βρουν τον σωστό άνθρωπο, κάτι που ίσως μερικές φορές φαίνεται σαν να σας δοκιμάζει. Όταν ένας Υδροχόος σας αγαπάει απλώς το καταλαβαίνετε. Παίρνουν την αγάπη σοβαρά και θέλουν κάποιον άνθρωπο του πνεύματος αλλά και εκκεντρικό σαν αυτούς.

Θα καταλάβετε ότι σας αγαπάει, όταν γελάει συνεχώς με τα χαζά αστεία σας και μοιράζεται μαζί σας τα αγαπημένα του βιβλία και μέρη, πράξεις πολύ ξεχωριστές για εκείνον.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ο Ιχθύς είναι ντροπαλός και συναισθηματικός. Και γι’ αυτό φροντίζει την καρδιά του σαν να ήταν ένα εύθραυστο αντικείμενο. Το χειρότερο που μπορεί να του συμβεί είναι να τον πληγώσουν, οπότε μπορεί να φαίνεται αρκετά συντηρητικός στην αρχή για το πώς νιώθει.

Αν σας αγαπάει θα σας το δείξει με το τρυφερό του φέρσιμο. Δηλαδή, θα σας στέλνει μηνύματα μέσα στη μέρα, θα σας γεμίζει φιλιά, θα σας κάνει μικρά δωράκια και θα μοιράζεται το φαγητό του μαζί σας. Τα μικρά πράγματα σε μια σχέση μετράνε περισσότερο για έναν Ιχθύ.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.