Πώς να καταλάβετε αν ένας άντρας σας χρησιμοποιεί, με βάση το ζώδιό του

Πώς να καταλάβετε αν ένας άντρας σας χρησιμοποιεί, με βάση το ζώδιό του

Αναρωτιέστε γιατί είναι μαζί σας; Θέλετε να μάθετε αν η σχέση σας πηγαίνει κάπου ή αν θα μείνει μόνο… στην κρεβατοκάμαρα; Αντί να αναρωτιέστε αν η σχέση σας είναι στενή ή αν είστε ένα σώμα που μπορεί να χρησιμοποιεί όποτε θέλει, διαβάστε πίσω από τις γραμμές! Ποια είναι τα σημάδια; Τα ζώδια είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε!

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Ο Κριός δεν φημίζεται για το τακτ του όταν εκφράζει τα συναισθήματά του. Μην σας κάνει εντύπωση λοιπόν αν σας πει κατευθείαν ότι δεν θέλει κάτι σοβαρό. Αν και δεν είναι ο μόνος τρόπος να σας το δείξει.

Αν ένας Κριός σας θέλει μόνο για να περνάει καλά θα σας κάνει να νιώσετε ασήμαντη. Για παράδειγμα, θα κανονίσει να βγει με τους φίλους του το βράδυ, προτείνοντάς σας να βρεθείτε για λίγο αργά το απόγευμα. Αν σημαίνετε κάτι παραπάνω γι’ αυτόν τότε να είστε σίγουρη ότι θα το καταλάβετε.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Δεν είναι εύκολο να καταλάβεις τις προθέσεις ενός Ταύρου. Γιατί του αρέσει να κάνει είτε τη σοβαρή του σχέση είτε μια περιστασιακή γνωριμία να περνάει καλά. Στην πραγματικότητα όμως ξέρει να τα διαχωρίζει.

Αν ένας Ταύρος σας χρησιμοποιεί θα σας ζητήσει να βρεθείτε στο σπίτι σας για να περάσετε λίγο χρόνο στο κρεβάτι και μετά θα φύγει. Μπορεί ακόμα να μείνει για λίγη κουβέντα και αγκαλιές αλλά μην περιμένετε να μείνει για φαγητό ή για ταινία στον καναπέ σας.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Ο Δίδυμος είναι εξαιρετικά επικοινωνιακό ζώδιο και αυτό ισχύει διπλά όταν σχετίζεται με ανθρώπους που τον ενδιαφέρουν. Για αυτόν τον λόγο είναι σύνηθες για το ζώδιο αυτό να θέλει συνέχεια να επικοινωνεί μαζί σας αν σας βλέπει σοβαρά.

Αν απλά σας χρησιμοποιεί, απλώς δεν θα σας στείλει μήνυμα. Μηνύματα και τηλέφωνα είναι κάτι πολύ προσωπικό για τον Δίδυμο και θα θέλει να είναι σίγουρος ότι κρατάει την κατάλληλη απόσταση, ώστε να μην σας περάσει λάθος μηνύματα.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Ο Καρκίνος είναι αρκετά παλιομοδίτικο ζώδιο σε ό,τι έχει να κάνει με τα αισθηματικά. Γι΄αυτό και συνηθίζει να κάνει αυτός την πρώτη κίνηση. Όταν ενδιαφέρεται πραγματικά για κάποιον θα το δείξει, στέλνοντας ένα μήνυμα ή παίρνοντας τηλέφωνο για να σας ζητήσει να βγείτε ραντεβού.

Όταν όμως σας χρησιμοποιεί σε καμία περίπτωση δεν θα στείλει πρώτος ή θα προκαλέσει συνάντηση. Αν θέλει κάτι περιστασιακό, ακόμα κι αν δεν του στείλετε ποτέ τίποτα, μην ανησυχείτε. Θα βρει σίγουρα κάτι άλλο για να περάσει την ώρα του.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Όταν ένας Λέοντας ενδιαφέρεται για κάποιον αφήνει στην άκρη τον εγωκεντρισμό του και αρχίζει να ασχολείται αποκλειστικά με το αντικείμενο του πόθου του. Είναι ο τύπος που θα έρθει κάτω από το σπίτι σας μέσα στη νύχτα απλά για ένα φιλί, γι’ αυτό αν έχετε έναν Λέοντα στη ζωή σας φροντίστε να το απολαύσετε.

Πολλές φορές όμως είναι δύσκολο να καταλάβετε αν ένας Λέοντας θέλει απλώς κάτι περιστασιακό. Γιατί στην αρχή μπορεί να δείχνει ότι κάνει τα πάντα για να σας κερδίσει. Αλλά όταν αποφασίσει τι θέλει η συμπεριφορά του θα αρχίσει να αλλάζει.

Αντί να βρίσκει χρόνο για εσάς ξαφνικά θα αρχίσει να σας ακυρώνει εκείνο το δείπνο που είχατε κανονίσει ή να δυσκολεύεται να σας συνοδεύσει στην εκδρομή με τους φίλους σας. Μπορεί να φαίνεται ότι δεν το σχεδίαζε να σας απογοητεύσει, αλλά μέσα του ξέρει τι κάνει.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Ο Παρθένος είναι ζώδιο φροντιστικό που είναι πάντα δίπλα στους αγαπημένους του. Όταν προσέχει τον σύντροφό του συνήθως του το δείχνει κάνοντας στο κρεβάτι ό,τι τον ευχαριστεί. Όταν όμως μιλάμε για κάτι περιστασιακό, τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Αντί να επικεντρώνεται στον άλλο γίνεται εγωιστής και φροντίζει να καλύψει τις δικές του και μόνο ανάγκες. Δεν πιστεύει ότι αυτός που έχει απέναντί του είναι αρκετά σημαντικός για να τον γνωρίσει καλύτερα, οπότε δεν χρειάζεται να τον κάνει να νιώσει σημαντικός ούτε στο κρεβάτι. Αυτή η αλλαγή στον Παρθένο δεν είναι εμφανής σε όλους γι΄αυτό και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική μαζί του, αν θέλετε να καταλάβετε που το πάει.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Στον Ζυγό αρέσουν οι σοβαρές σχέσεις γιατί ενέχουν την πιθανότητα να μπει στην καθημερινότητά του κάποιος που αγαπάει. Θα κάνει τα πάντα για να τον βάλει μέσα στη ζωή του, ακόμα κι αν αυτό είναι η εβδομαδιαία βόλτα στη λαϊκή ή φαγητό με την οικογένειά του.

Όταν ένας Ζυγός σας χρησιμοποιεί δεν απολαμβάνετε τέτοια προνόμια. Αντίθετα θα καταλάβετε ότι θέλει κάτι πιο χαλαρό, αφού θα αλλάζει συνέχεια τα σχέδιά σας. Και όταν λέμε συνέχεια εννοούμε συνέχεια.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Μπορεί να είναι ένα ζώδιο με πάθος που αριστεύει στις σχέσεις και το σεξ αλλά υπάρχει κάτι που ο Σκορπιός υπολογίζει ακόμα περισσότερο: τη φιλία. Αν έχεις φίλο Σκορπιό ξέρεις ότι θα είναι για πάντα δίπλα σου και θα κάνει τα πάντα για να στο θυμίζει.

Όταν ένας Σκορπιός σε χρησιμοποιεί μόνο για την ερωτική του ικανοποίηση τότε δεν σε θεωρεί φίλη. Κι αυτό γιατί δεν θέλει να σε φροντίζει ή να είναι στο πλευρό σου όταν τον χρειάζεσαι, όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό.

Αντιθέτως, το μόνο που θέλει είναι… το κορμί σας. Φιλία για τον Σκορπιό σημαίνει να μπορεί να κουβεντιάζει για πράγματα που δεν θα μοιραζόταν με τον καθένα, κάτι που δεν θα έκανε ποτέ μαζί σας, αν το θέμα…. είναι ανάλαφρο!

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Είναι δύσκολο να δεσμεύσεις έναν Τοξότη. Όσο δύσκολο είναι και να καταλάβεις αν σε χρησιμοποιεί. Και πάνω που μπορεί να νομίζετε ότι έχετε μπει στο μυαλό του μπορεί να ανατραπούν τα πάντα.

Δείτε Επίσης

Πώς σας δείχνει ότι σας αγαπά, με βάση το ζώδιό του

Τα αισθήματα του Τοξότη μεταβάλλονται ανάλογα με το πώς νιώθει κάθε στιγμή και ο εσωτερικός μονόλογος που κάνει με τον εαυτό του δεν βοηθάει στη σταθερότητα.

Αν μπορείτε να είστε σίγουρη για κάτι είναι ότι όταν σας θέλει μόνο για σεξ τότε η μόνη σας επικοινωνία θα είναι μηνύματα αργά το βράδυ για… πονηρά ραντεβού. Αν δεν σας βλέπει σοβαρά δεν θα προσπαθήσει να σας δείξει το αντίθετο.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Ο Αιγόκερως δεν νιώθει εύκολα άνετα με περιστασιακές σχέσεις. Αλλά πάντα υπάρχει και η εξαίρεση στον κανόνα. Όταν ένας Αιγόκερως ψάχνει το άλλο του μισό του, του αρέσει να τα κάνει όλα με τη σωστή σειρά. Δηλαδή μαζί του θα τα ζήσετε όλα, από το πρώτο ραντεβού και τη γνωριμία με τους γονείς του μέχρι τη συγκατοίκηση και τον γάμο.

Αν σας χρησιμοποιεί όχι μόνο δεν θα κάνει τίποτα από τα παραπάνω αλλά και δεν θα σας γνωρίσει ποτέ στους φίλους του. Εκτιμά πολύ τη φιλία και θα σας φέρει σε επαφή με τους αγαπημένους του μόνο αν πιστεύει ότι μοιράζεστε κάτι μοναδικό.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Ο Υδροχόος περνάει όλη τη ζωή του ψάχνοντας για ανθρώπους που θα τον κάνουν να νιώθει άνετα και θα τον αγαπούν γι’ αυτό που είναι. Αυτό βέβαια χρειάζεται χρόνο και δεν σημαίνει ότι όποιος μπαίνει στη ζωή του είναι αρκετά τυχερός για να δει τον πραγματικό του εαυτό.

Αν σας χρησιμοποιεί ο Υδροχόος δεν θα σας δώσει καν την ευκαιρία να τον μάθετε. Αντί να βγαίνετε έξω ή να κοιμάστε μαζί θα κάνει ό,τι είναι να κάνει και μετά θα φύγει.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ο Ιχθύς διατηρεί τον ρομαντισμό του ακόμα κι όταν απλώς περνάει καλά. Γι΄αυτό και κάποιες φορές μπορεί να παρεξηγήσετε τις προθέσεις του, αφού είναι εύκολο να νιώσετε μαζί του ότι έχετε σχέση.

Ακόμα κι αν δεν σας βλέπει σοβαρά θα θέλει να βγαίνετε ραντεβού, αρκεί μετά να καταλήγετε στο κρεβάτι. Το μεγαλύτερο όμως σημάδι ότι ένας Ιχθύς σας εκμεταλλεύεται είναι ότι θα αποφύγει όσο μπορεί τις αγκαλιές και το να κοιμηθείτε μαζί μετά την ερωτική συνεύρεση.

Συνήθως του αρέσει να περνάει περισσότερο χρόνο με κάποιον που του αρέσει πραγματικά,  ειδικά αν πρόκειται να ανοίξει κουβέντα. Αλλά αν έχει να κάνει μόνο με το σεξ, μην περιμένετε τίποτα χαριτωμένο. Ο Ιχθύς κρατάει την τρυφερότητά του αποκλειστικά για τους ανθρώπους που αγαπάει.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.