Πώς να προσελκύσετε έναν (καλό) άντρα χωρίς να πείτε λέξη

Πώς να προσελκύσετε έναν (καλό) άντρα χωρίς να πείτε λέξη

Η τέχνη της έλξης μπορεί να φαίνεται περίπλοκη και ίσως ακόμη και λίγο τρομακτική. Ωστόσο, όπως κάθε τέχνη, αν έχετε λίγη εξάσκηση και αρκετή γνώση, μπορείτε να προχωρήσετε πολύ περισσότερο. Ποιο ακριβώς είναι λοιπόν, το κόλπο; Λοιπόν, δεν υπάρχει κόλπο, αλλά σίγουρα υπάρχουν μερικές συμβουλές. Εδώ είναι μερικές που λειτουργούν καλύτερα!

Πολλές φορές, όταν σκεφτόμαστε την έλξη, τείνουμε να πιστεύουμε ότι πρέπει να ταιριάξουμε σε ένα στερεότυπο. Πιστεύουμε ότι πρέπει να κοιτάξουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Να μιλήσουμε με συγκεκριμένο τρόπο. Να συμπεριφερθούμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Αν και υπάρχει ένα είδος συστήματος, η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαι κάτι που δεν είσαι για να αποκτήσεις τον… καλό τύπο απέναντί σου.

Αγγίξτε τον εαυτό σου

Ενώ του μιλάτε, αγγίξτε τα μαλλιά και το πρόσωπό σας. Μπορείτε ακόμη ανάλαφρα και διακριτικά να αγγίξετε μέρη του σώματός σας που δεν είναι φανερά σεξουαλικά.

Σκεφτείτε τον ώμο σας, αν φοράτε ένα τοπ ή φόρεμα με τιράντες. Αυτό λειτουργεί, γιατί στέλνει ένα έντονο μήνυμα: «Κοίτα, αγγίζω τον εαυτό μου, αλλά θα προτιμούσα ΕΣΥ να με αγγίξεις». Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν συμπεριφέρεστε αφύσικα και νευρικά καθώς το κάνετε αυτό.

Φροντίστε τις εκφράσεις σας

Όταν τον κοιτάτε, κοιτάξτε τον στα μάτια. Φροντίστε να κρατάτε το βλέμμα του, να πεταρίζετε τις βλεφαρίδες σας και να έχετε τα μάτια σας ορθάνοιχτα. Έρευνες έχουν δείξει ότι η διατήρηση θετικής οπτικής επαφής βοηθάει πάρα πολύ.

Επίσης, μην φοβάστε να χαμογελάσετε. Οι άνθρωποι τείνουν να εστιάζουν στο πώς τους κάνετε να νιώθουν περισσότερο από αυτό που λέτε. Εάν έχετε ένα φιλικό πρόσωπο, είναι πιθανόν και η αύρα σας να είναι ζεστή και φιλική. ΧΑΜΟΓΕΛΟ!

Ευθυγραμμίστε τη γλώσσα του σώματός σας

Εάν η γλώσσα του σώματός σας είναι κλειστή, τους στέλνετε ένα μήνυμα και όχι το σωστό, Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το mirroring – γιατί το mirroring δείχνει ότι μοιάζετε. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα. Μην σταυρώνετε τα χέρια σας.

Αγγίξτε τον διακριτικά

Εάν μπορείτε, χωρίς να είστε επιθετική, να περάσετε απαλά το χέρι σας στο μπράτσο του. Εάν μπορείτε να τον αγγίξετε διακριτικά, του στέλνετε το μήνυμα ότι λαχταράτε να τον αγγίξετε – κάτι που θα κινήσει αμέσως το ενδιαφέρον.

Δείτε Επίσης
Ζώδια: Ποιο είναι το συναισθηματικό σας αδύναμο σημείο;

Μην φοβάστε να φλερτάρετε διακριτικά

Όταν μιλάτε, χρησιμοποιήστε ερωτικές χειρονομίες. Πράγματα όπως το να γέρνετε το κεφάλι σας, να αγγίζετε τα μαλλιά σας, να αποπνέετε ένα ωραίο άρωμα και να είστε περιποιημένη και όμορφη μπορούν όλα να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Ο ρόλος της εμφάνισης

Δεν χρειάζεται να είστε η επιτομή των προτύπων ομορφιάς για να είστε ελκυστικοί. Φορέστε κάτι που ταιριάζει στο σώμα και το στιλ σας. Χρησιμοποιήστε το κόκκινο χρώμα, καθώς είναι ένα χρώμα που συχνά συνδέεται με το πάθος και την ομορφιά.

Βεβαιωθείτε ότι είστε καθαρή, έχετε περιποιημένα νύχια και ενισχύστε διακριτικά τη φυσική ομορφιά σας με λίγο μακιγιάζ. Πόντοι μπόνους εάν το ντύσιμό σας αναδεικνύει τον λαιμό σας, κάτι που είναι σημαντικό, αφού είναι ένα βασικό ερωτικό σημείο.

Να είστε αυθεντική

Αφήστε την αληθινή σας προσωπικότητα να λάμψει. Αν έχετε χιούμορ, πείτε μερικά αστεία. Εάν είστε έξυπνη, ελκύστε τον με τις γνώσεις σας. Εάν υπάρχει κάτι το οποίο σας αρέσει – συζητήστε το. Όταν είσαι ο εαυτός σου, έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και η αυτοπεποίθηση είναι ΣΕΞΙ!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.