Πώς σας φιλάει; Αποκωδικοποιήστε τη σημασία του φιλιού του!

Πώς σας φιλάει; Αποκωδικοποιήστε τη σημασία του φιλιού του!

Από το «πρωί με ξυπνάς με φιλιά» μέχρι της «καληνύχτας τα φιλιά μη μου τα δίνεις»…. επτά τύποι φιλιού αποκαλύπτουν τη σημασία τους! Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τι θέλουν να σας πουν τα φιλιά του. 

Από τη Σοφία Κροκιδά

Αχ αυτά τα φιλιά! Παθιασμένα, απαλά, υπερβολικά, τρυφερά, μας κάνουν να πετάμε στα σύννεφα και μας ενώνουν ή μας χωρίζουν μέσα σε λίγα λεπτά. Όμως, υπάρχουν πολλά είδη φιλιών! Και το καθένα στέλνει τα δικά του μηνύματα.

Στο μέτωπο

Το φιλί [ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ] στο μέτωπο φανερώνει βαθιά συναισθήματα και δείχνει ότι ο σύντροφός σας σας βρίσκει ελκυστική και γλυκιά. Ένα τέτοιο φιλί υποδηλώνει μια σοβαρή σχέση και είναι ένας τρόπος να δείξει κανείς ότι σας προστατεύει και σας υποστηρίζει.

Στο στομάχι

Το φιλί στο στομάχι δείχνει ότι ο σύντροφός σας νιώθει μεγάλη άνεση και σεξουαλική έλξη απέναντί σας. Κι αυτό γιατί αυτό το φιλί χρειάζεται μεγάλη οικειότητα λόγω του ότι είναι τόσο κοντά στην ευαίσθητη περιοχή σας. Αν κάποιος δεν σας βλέπει σοβαρά σπάνια θα κάνει μια τέτοια κίνηση.

Στον λαιμό

Ο λαιμός είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο. Αν κάποιος σας φιλήσει εκεί, μάλλον προσπαθεί να σας βάλει σε πειρασμό και θέλει να δοκιμάσει τα όρια σας. Είναι ένα σημείο ιδιαίτερα σεξουαλικό που μάλλον δείχνει ότι θέλει… πολλά από εσάς! Συνήθως είναι ένα φιλί που ερεθίζει, γι’ αυτό και το συναντάμε συχνά στα προκαταρκτικά.

Στο μάγουλο

Ίσως σας βλέπει σαν φίλη. Αν σας φιλάει μόνο στο μάγουλο, τότε μάλλον δεν τον διεγείρετε ιδιαίτερα ερωτικά. Τα φιλιά στο μάγουλο συνδυασμένα με άλλα φιλιά μπορεί να είναι χαριτωμένα, όμως. Ανάλογα την περίσταση, μπορεί να σημαίνει ότι ο σύντροφός σας έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του εκτός από τη φυσική επαφή.

Δείτε Επίσης
Πρωτοχρονιά: Γιατί φιλιόμαστε με τους αγαπημένους μας όταν αλλάζει ο χρόνος;

Σε όλο το σώμα 

Αυτός ο σύντροφος είναι πάρα πολύ ερωτευμένος μαζί σας. Τα φιλιά σε όλο το σώμα υποδεικνύουν ότι ο σύντροφός σας σας βρίσκει ιδιαίτερα ελκυστική. Τέτοιου είδους φιλιά από το κεφάλι μέχρι τα πόδια δείχνουν έναν έρωτα παθιασμένο με έναν σύντροφο που σας θέλει αληθινά. Ο παρτενέρ σας θέλει να έρθετε κοντά και απολαμβάνει τον χρόνο που περνάει γνωρίζοντας το κορμί σας.

Ένα βαθύ, παθιασμένο φιλί

Ξέρετε, από εκείνα τα κινηματογραφικά φιλιά με ένταση και χημεία που ξεχειλίζει. Αυτό το φιλί δεν χρειάζεται και πολλή σκέψη για να καταλάβετε ότι σημαίνει πως ο σύντροφός σας είναι τρελός για εσάς. Μπορεί κανείς να υποκριθεί ότι ενδιαφέρεται με ένα φιλί στο μάγουλο, αλλά σπάνια θα σας φιλήσει παθιασμένα, αν δεν σας θέλει πραγματικά.

Ένα “τσαπατσούλικο” φιλί 

Μπλιαξ! Το φιλί αυτό είναι σαν κάποιος να προσπαθεί να σας φάει ολόκληρη. Και όχι με την καλή έννοια! Μπορεί να σημαίνει ότι θέλει να κάνετε σεξ ή απλά ότι δεν ξέρει να φιλάει καλά. Αν το φιλί αυτό επαναληφθεί, τότε μάλλον ο σύντροφός σας θέλει λίγη εξάσκηση στο άθλημα του… φιλιού!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.