Πώς να φιλήσετε κάθε ζώδιο για να τον κάνετε δικό σας για πάντα!

Πώς να φιλήσετε κάθε ζώδιο για να τον κάνετε δικό σας για πάντα!

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο καθένας μας έχει διαφορετικά στιλ φιλιού! Σε κάποιους από εμάς αρέσει να φιλιούνται πεταχτά, ενώ άλλοι προτιμούν τα αργά, αισθησιακά φιλιά. Όταν ξεκινάμε για πρώτη φορά να βγαίνουμε με κάποιον, είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε! Αν προσπαθείτε να κερδίσετε τον έρωτά του, δείτε τον αγαπημένο τρόπο φιλιού για κάθε ζώδιο. Γιατί ο ζωδιακός κύκλος έχει πολλά μυστικά να μοιραστεί…

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Ως το πιο παθιασμένο και πιθανότατα ένα από τα πιο ορμητικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός δεν έχει καμία διάθεση να χαζολογάει! Εάν προσπαθείτε να κερδίσετε έναν Κριό, τότε θα χρειαστεί να ταιριάξετε με αυτήν την ένταση. Φιλήστε έναν Κριό με πάθος και μανία και θα τον κερδίσετε.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της Γης και ένα από τα ζώδια της Γης που προτιμούν τις δυνατές εμπειρίες. Είναι από τη φύση τους αισθησιακοί και γι’ αυτό προτιμούν τα πιο απαλά, τα πιο αισθησιακά φιλιά. Ας το έχετε κατά νου!

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Στους Διδύμους αρέσει τα συναρπαστικά πράγματα, οπότε αν φιλήσετε έναν Δίδυμο, είναι χρήσιμο να τους ξετρελάνετε. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας, πιάστε το πρόσωπό τους και φιλήστε τους με την καρδιά σας. Για πόντους μπόνους, ψιθυρίστε στο αυτί του αισθησιακές λέξεις ανάμεσα σε αυτά τα παθιασμένα φιλιά.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Ως συναισθηματικά πλάσματα, οι Καρκίνοι δεν νοιάζονται και πολύ για τα τρελά φιλιά. Αντίθετα, θέλουν ρομαντισμό και αγάπη. Θέλουν αργά, βαθιά και ουσιαστικά φιλιά. Σκεφτείτε το πιο ρομαντικό φιλί που έχετε δει ποτέ και κάντε κάτι ανάλογο!

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Στους Λέοντες αρέσει να είναι το κέντρο της προσοχής, οπότε αν θέλετε να τους τους κερδίσετε, αφήστε τους να κυριαρχήσουν. Στη συνέχεια, σε όλη τη διάρκεια του φιλιού, πείτε τους πόσο εκπληκτικά και ανεπανάληπτα είναι τα φιλιά τους.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Οι Παρθένοι μπορεί να είναι κάπως τελειομανείς στην καθημερινότητά τους, γι’ αυτό θα πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσετε να είναι ευχάριστη και δροσερή η αναπνοή σας πριν τον φιλήσετε. Κατά τη διάρκεια του φιλιού, να είστε αργές και απαλές και σιγά σιγά να αποκτήσετε πάθος.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Ως ζώδιο που συχνά θεωρείται ο διπλωμάτης του ζωδιακού κύκλου, οι Ζυγοί έλκονται από την ισορροπία. Για να τον ξετρελάνετε, φιλήστε τον με ίσες ποσότητες αισθησιασμού και πάθους. Αλλά επίσης, μην τους αφήσετε να κάνουν όλη τη… δουλειά. Βεβαιωθείτε ότι τους αφήνετε να πάρουν τα ηνία και τον χρόνο τους σε πλήρη ισορροπία με τις δικές σας επιθυμίες.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο έντονα και περιπετειώδη ζώδια. Αν θέλετε να κερδίσετε έναν Σκορπιό, πρέπει να το κάνετε με αισθησιακό πάθος. Και αν τους επιτρέψετε να πάρουν την πρωτοβουλία, θα σας δείξουν ακριβώς αυτό που θέλουν.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Ο Τοξότης είναι ένα περιπετειώδες ζώδιο, όπως και τα φιλιά τους. Τους αρέσει να δοκιμάζουν νέα πράγματα, να ανταλλάσσουν τεχνικές, να ασχολούνται με καθετί. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε άφθονη ποικιλία στα φιλιά σας και θα τον κερδίσετε.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Για να κερδίσετε έναν Αιγόκερω, πρέπει να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια. Χρειάζονται το κατάλληλο περιβάλλον, θέλουν να είναι ντυμένοι στην τρίχα και θέλουν να τους προσελκύσεις. Μην φοβάστε να τον καλέσετε σε ένα ρομαντικό ραντεβού κάτω από τα αστέρια για να εξασφαλίσετε την τέλεια ατμόσφαιρα και μετά να τον φιλήσετε αργά, όχι πολύ παθιασμένα ή «ακατάστατα».

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Όταν φιλάτε έναν Υδροχόο, φροντίστε να μην ξεκινήσετε πολύ συναισθηματικά. Θέλουν αρχέγονα φιλιά που να είναι αισθησιακά. Απενεργοποιήστε τον εγκέφαλό σας και αφήστε το σώμα σας να αναλάβει την πρωτοβουλία!

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο με πολύ συναισθηματικό προσανατολισμό. Χρειάζονται πολλή απαλότητα και γλυκύτητα και όχι τόσο πάθος. Θέλουν να νιώσουν μια ρομαντική σύνδεση και σπίθες αγάπης. Αν θέλετε να κερδίσετε έναν Ιχθύ, φιλήστε τον με τρόπο που να «ανάψει» η ψυχή του.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.