Ρίξτε πρώτα μια ματιά…

Ρίξτε πρώτα μια ματιά…

Κι ύστερα αποφασίζετε! Γιατί οι έρευνες αλλά και οι εμπειρικές μας διαπιστώσεις λένε ότι τα σημάδια υπάρχουν. Έτσι κι αλλιώς οι γυναίκες συχνά κρίνουν τους άνδρες με το πρώτο scanning, όταν οι αισθήσεις και η παρατηρητικότητά τους είναι σε… σέξι ετοιμότητα! 

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

Για αιώνες, το ανάστημα ορίζεται ως ένα δείγμα αρρενωπότητας, στο οποίο οι γυναίκες δύσκολα αντιστέκονται, αφού σηματοδοτούσε τη ρώμη και την επιβολή. Έλα όμως, που από την άλλη μεριά, οι κοντοί έχουν αποδειχτεί σε όλες τις εποχές… θρυλικοί εραστές, αντιστρέφοντας τη θέση τους στην κλίμακα ηδονής. Κάτι που όμως ποτέ δεν έχει συμβεί όταν συνδυάζεται με το λιπόσαρκο του πράγματος. Είναι σαν να λέμε αδύνατος στο σώμα… αδύναμος και στο μάθημα της σεξουαλικής επίδοσης! Ενώ και οι υπέρβαροι έρχονται συνήθως να επιβεβαιώσουν το «βαρύς και ασήκωτος», άρα αφήστε το καλύτερα. Ενώ, σε ό,τι αφορά τη μυρωδιά, το άρωμα τεστοστερόνης είναι το πιο αποδοτικό αφροδισιακό, όταν υποστηρίζεται από μία εξαιρετική επιλογή… της σύγχρονης αρωματοποιίας!

Συζήτηση για τρίχες

Η έντονη τριχοφυία έχει εγγυηθεί από τα παλιά χρόνια σεξουαλική ανάταση διαρκείας, αν και τίποτα δεν έχει αποδειχθεί. Άρα περί ορέξεως, δεν θα κάνουμε συζήτηση. Κάτι που ισχύει και για το τριχωτό της κεφαλής. Απλώς δεν είναι δείγμα και η πιο «έντιμη» αντιμετώπιση είναι να αδιαφορήσετε. Πολλά μαλλιά, λίγα ή καθόλου δεν έχουν να κάνουν με το ζήτημα.

Στο χέρι γράφεται… η μοίρα

Γενικά φαίνεται ότι στις γυναίκες αρέσουν οι άνδρες με μακριά και ωραία δάχτυλα και φαίνεται ότι αυτό δεν είναι τυχαίο. Διάφορες έρευνες κατατείνουν ότι οι άνδρες με μακριά δάχτυλα αγαπούν να χαϊδεύουν. Και ως γνωστόν (έστω από τη λίγη μαθητική φυσική που όλες ξέρετε), με την τριβή παράγεται θερμότητα. Νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε. Θα ξέρετε βέβαια και τον μύθο που περιβάλλει το μέγεθος της παλάμης, συνδέοντάς το με το μέγεθος του πέους, αλλά αυτό μάλλον παραμένει στη σφαίρα του μύθου. Ενώ τα στιβαρά μπράτσα, ίσως αποτελέσουν και… τροχοπέδη στο ζητούμενο. Και αυτό γιατί αν και δίνουν ένα ωραίο εμφανισιακά αποτέλεσμα, μπορεί ο κάτοχός τους που θαυμάζουμε, να τα θαυμάζει εξίσου και έτσι περισσότερο να ασχολείται με αυτό που δείχνουν, παρά με αυτό που κάνουν.

Δείτε Επίσης
Πώς «διαβάζουμε» τους ανθρώπους;

Σε κοιτάω… στο στόμα

Το σχήμα των χειλιών –όπως έχουν δείξει πάμπολλες μελέτες- στέλνουν μηνύματα για τη σεξουαλική συμπεριφορά. Έτσι, άνδρες με πολύ λεπτά χείλη τείνουν να είναι και συντηρητικοί αλλά και φειδωλοί στα αισθήματα και την έκφρασή τους, πράγμα ολέθριο για το την απόλαυση του σεξ. Από την άλλη, άνδρες με σαρκώδη χείλη δηλώνουν ανθρώπους που αγαπούν τα σωματικά πάθη και θέλουν να τα δοκιμάσουν όλα!

Όσο δε για τα φιλιά; Οι άνδρες που απολαμβάνουν να πίνουν (όχι στα όρια του αλκοολισμού…), να τρώνε (όχι στα όρια του σκασμού…) και να καπνίζουν (όχι στα όρια της τζιμινιέρας) είναι «στοματικά προσανατολισμένοι» και άρα είναι αυτοί που δίνουν τα πιο περιπαθή φιλιά! Ενώ σε ό,τι αφορά τη φωνή… έ, εδώ πια ξέρουμε… μία γνήσια ανδρική, σταθερή φωνή είναι αυτό που μπορεί να δώσει ώθηση στη σεξουαλική πράξη, στο αντίθετο, η προσγείωση μπορεί να είναι πραγματικά… ανώμαλη και αναγκαστική!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.