Σας ξέρει καλά. Αλλά γιατί; Το ζώδιό του ίσως έχει την απάντηση!

Σας ξέρει καλά. Αλλά γιατί; Το ζώδιό του ίσως έχει την απάντηση!

Τα ζώδια μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για τον χαρακτήρα μας. Ακόμα και για το πώς σκέφτονται οι άντρες! Αν λοιπόν, νομίζετε ότι ο σύντροφός σας δεν είναι παρατηρητικός και δεν σας καταλαβαίνει, ίσως αλλάξετε γνώμη διαβάζοντας παρακάτω. Πόσο καλά σας ξέρει λοιπόν σύμφωνα με το ζώδιό του;

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Στηρίζεται περισσότερο σε όσα βλέπει παρά στο ένστικτό του. Γι’ αυτό και είναι αρκετά πιθανό να σας κρίνει από όσα εσείς επιλέγετε να του δείξετε.

Όσο περισσότερο χρόνο περνάει μαζί σας, τόσο καλύτερα σας μαθαίνει. Και ειδικά στην αρχή της σχέσης επιδιώκει να σας βλέπει όσο πιο συχνά γίνεται, αλλιώς δεν θα αισθανθεί ότι σας γνωρίζει αρκετά καλά.

Κι αν πράγματι είναι κάτι που προσπαθεί, δεν είναι απαραίτητο ότι το θέλει κιόλας! Γιατί για τον Κριό, μέρος της γοητείας μιας σχέσης είναι η διαδικασία προσέγγισης και προσπάθειας να σας μαθαίνει… εσαεί!

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Οι Ταύροι λατρεύουν τη ρουτίνα. Γι’ αυτό και στα ερωτικά τους αναζητούν την προβλεψιμότητα. Έτσι εξηγείται ότι σας ξέρει απ΄έξω και ανακατωτά και περιμένει να συμπεριφέρεστε με συγκεκριμένους τρόπους.

Αυτό σημαίνει ότι οτιδήποτε νέο ή ξένο μπορεί να τον αναστατώσει. Αν θέλετε να φέρετε μια αλλαγή στη ζωή του λοιπόν θα πρέπει να είστε διακριτική και μεθοδική. Ακόμα και αν μιλάμε απλά για ένα νέο κούρεμα!

Στην πραγματικότητα, ο Ταύρος θέλει απλά να ξέρει τι να περιμένει από την κάθε μέρα. Γι’ αυτό και όσο είστε μαζί αυτός φροντίζει να μελετάει τις κινήσεις σας και εκτιμάει τη συνέπειά σας.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Είναι ειδικός στη γλώσσα και την επικοινωνία. Είναι φυσικό λοιπόν να σας γνωρίζει από ό,τι του επικοινωνείτε και με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε για να εκφραστείτε. Αυτό σημαίνει όμως, ότι θα πρέπει να του εξηγείτε με σαφήνεια αυτό που θέλετε.

Δεν έχει και το καλύτερο ένστικτο οπότε μην περιμένετε να συνεννοηθείτε μαζί του απλά με ένα υπονοούμενο. Για να είστε με έναν Δίδυμο θα πρέπει να επικοινωνείτε! Σας μοιάζει τόσο δύσκολο;

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Είναι αυτός που ξέρει ακριβώς τι σκέφτεστε, ακόμα και αν δεν έχετε πει κουβέντα. Αυτό μπορεί να είναι από τη μία γοητευτικό και από την άλλη  εκνευριστικό. Το ένστικτό του όμως τον βοηθάει να σας ξέρει καλύτερα και από εσάς την ίδια και μάλιστα από πολύ νωρίς.

Δεν χρειάζεται να περάσετε μήνες μαζί του. Μετά από λίγα ραντεβού θα έχει καταλάβει τα πάντα για εσάς.

Ή πάλι, αν έχει έντονες ανασφάλειες, μπορεί να τις προβάλλει πάνω σας. Συνήθως όμως, εμπιστεύεται τόσο πολύ το ένστικτό του και τα συναισθήματά του που καταφέρνει να προσεγγίζει σωστά τα πράγματα.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Ο Λέων είναι κοινωνικό ον. Και μαθαίνει τους ανθρώπους παρατηρώντας τους στο κοινωνικό περιβάλλον τους. Μπορεί για παράδειγμα να διοργανώσει ένα τεράστιο πάρτι γεμάτο ανθρώπους που δεν ξέρετε μόνο και μόνο για να δει πώς θα συμπεριφερθείτε.

Σας γνωρίζει μελετώντας τις αντιδράσεις σας με τους γύρω σας. Και ο τρόπος που αλληλεπιδρούμε με τους ανθρώπους ακόμα και χωρίς να μιλάμε φανερώνει πολλά για τον εαυτό μας.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Ο Παρθένος αγαπάει τη μελέτη. Και εσείς είστε το αγαπημένο του αντικείμενο μελέτης! Γι’ αυτό να είστε σίγουρη ότι αργά ή γρήγορα θα σας μάθει απ’ έξω και ανακατωτά σε όλα τα επίπεδα.

Παρατηρεί τα πάντα. Από τον τρόπο που μιλάτε στον σερβιτόρο μέχρι το αν πληρώσατε τους λογαριασμούς σας. Αυτό το τελευταίο είναι σημαντικό γιατί του αποκαλύπτει πόσο υπεύθυνη ή όχι είστε!

Δίνει επίσης ιδιαίτερη σημασία στον τρόπο που μιλάτε και στον τρόπο που αντιδράτε. Γι’ αυτό φροντίστε να μην το παρακάνετε και μην είστε υπερβολική στις αντιδράσεις σας!

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Ο Ζυγός σας καταλαβαίνει από τον τρόπο που χειρίζεστε τόσο τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις όσο και τις προσωπικές σας σχέσεις. Θέλει να ξέρει γιατί χωρίσατε με τον πρώην σας, αν έχετε καλές σχέσεις με τους γονείς σας και τι απέγινε η κολλητή σας από το Γυμνάσιο.

Θέλει να ξέρει πώς φέρεστε στους ανθρώπους γιατί κατά τη γνώμη του επηρεάζει άμεσα και τη μεταξύ σας σχέση. Αν λοιπόν έχετε καλές σχέσεις με πολλούς ανθρώπους θα συμπεράνει ότι είστε εύκολος και εξωστρεφής άνθρωπος.

Αν δεν έχετε πολλές κοινωνικές επαφές δεν σημαίνει ότι θα σας κρίνει απαραίτητα αρνητικά. Απλά είναι κάτι που ο ίδιος δεν συνηθίζει γι’ αυτό και ίσως προσπαθήσει να σας φέρει σε επαφή με νέο κόσμο. Ή απλά να αγκιστρωθεί επάνω σας!

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Σας ξέρει καλύτερα και από ιδιωτικό ντετέκτιβ! Εντάξει, αστείο ήταν! Η αλήθεια είναι ότι καμιά φορά θα ήθελε να είναι! Ο Σκορπιός μπορεί να γίνει λίγο παρανοϊκός και του αρέσει να ξέρει ακριβώς με τι έχει να κάνει.

Δείτε Επίσης

Τι είναι η Διαισθητική Αστρολογία; Μήπως είναι το μέλλον της κλασικής αστρολογίας;

Είναι λοιπόν ο τύπος που θα σας μελετήσει με πολλή προσοχή. Προσθέστε σε αυτό ότι έχει εξαιρετικό ένστικτο και θα διαπιστώσετε ότι μπορεί να σας μάθει πολύ γρήγορα.

Δεν περιμένει καν να του μιλήσετε πολύ. Αντιλαμβάνεται πολύ καλά τη γλώσσα του σώματος και άρα σας καταλαβαίνει και μόνο από αυτήν!

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Ένας Τοξότης γνωρίζει πολύ καλά τον σύντροφό του γιατί είναι ο καλύτερός του φίλος. Συζητάει άνετα για τα πάντα και δεν σας κρύβει τίποτα. Μπορεί να αργήσει λίγο να διαβάσει τη σκέψη σας αλλά όταν η σχέση σοβαρέψει, τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Για αυτόν παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ο χρόνος που περνάτε μαζί. Δεν είναι πιεστικός και προτιμά να ζει την κάθε στιγμή. Και γι’ αυτό του είναι εύκολο να δίνει πάντα σημασία στις πράξεις και τα λόγια σας ώστε να σας μάθει πολύ καλύτερα απ’ ό,τι νομίζετε.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Ο Αιγόκερως δίνει μεγάλη σημασία στο παρελθόν. Αυτό σημαίνει ότι ξέρει ήδη τι κάνατε παλιά και ποιον γνωρίζατε πριν βγείτε μαζί του. Το να σας κρίνει από το παρελθόν σας ίσως σας φανεί άδικο, αλλά είναι απλά αυτός ο ρόλος του.

Καθώς είναι ζώδιο που ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την εικόνα του, το παρελθόν  και τα λάθη ενός ανθρώπου σημαίνουν πολλά για αυτόν. Γι΄αυτό και συνήθως κάνει όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορεί και τελικά σας γνωρίζει καλά μέσα από το παρελθόν σας!

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Ο καλύτερος φίλος του ζωδιακού κύκλου. Όπως και οι λύκοι, έτσι και ο Υδροχόος θέλει να κινείται μέσα σε ομάδες. Κι έτσι είναι αυτός ακριβώς ο τρόπος να σας γνωρίσει: δηλαδή μέσω των κοινωνικών συναναστροφών και των φίλων σας.

Είναι ο άνδρας που θα σας ζητήσει ραντεβού μαζί… με φίλους! Και να είστε προετοιμασμένες για κάτι τέτοιο όχι μία και δύο αλλά περισσότερες φορές. Είναι ο τρόπος του για να ζυγίσει τη συμπεριφορά σας και τον τρόπο που στέκεστε μέσα σε μία ομάδα.

Γι’ αυτόν δεν έχει σημασία το να φέρεστε καλά. Σημασία έχει να έχετε τη δική σας “φωνή” και παρουσία μέσα στο πλήθος, κάτι που τον γοητεύσει ιδιαίτερα. Προσοχή λοιπόν, όταν βρίσκεστε ανάμεσα στους φίλους και στους συγγενείς του.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Έχει ισχυρό ένστικτο αλλά πολλές φορές δεν σας προσέχει γιατί ονειροβατεί. Δίνει ιδιαίτερη προσοχή σε όσα δεν λέτε, στον τόνο της φωνής σας, στον τρόπο που σταυρώνετε τα χέρια σας ή στον τρόπο που τον αγκαλιάζετε. Όλα αυτά τα μικρά πράγματα για έναν Ιχθύ έχουν ιδιαίτερη σημασία.

Καμιά φορά επίσης χάνεται στην ατμόσφαιρα που τον περιβάλλει τη δεδομένη στιγμή και μπορεί να σας κρίνει μέσα από τα δικά του εδικά «γυαλιά» ,από τα οποία έχει μάθει να βλέπει τον κόσμο. Μην φοβάστε όμως. Αυτό συνήθως λειτουργεί υπέρ σας!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.