Σεξ στη ζέστη; Εκμεταλλευτείτε το!

Σεξ στη ζέστη; Εκμεταλλευτείτε το!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνετε σεξ το καλοκαίρι και χωρίς τη συντροφιά του κλιματισμού. Αν λοιπόν δεν σας ακούγεται διασκεδαστικό το να κάνετε έρωτα ιδρωμένη, αλλά δεν μπορείτε να κρατηθείτε μακριά από τον σύντροφό σας, μπορείτε να ανεβάσετε το επίπεδο του ερωτικού παιχνιδιού με τα παρακάτω sex tips που συγκεντρώσαμε για εσάς. Και το καλύτερο; Μπορείτε να τα δοκιμάσετε από σήμερα κιόλας! 

Από τη Σοφία Κροκιδά

Στο ντους

Το σεξ κάτω από το δροσερό νερό του μπάνιου είναι μια μοναδική αίσθηση. Αφήστε που βγαίνοντας, θα νιώθετε καθαρή και δροσερή.

Doggy style

Αν δεν το έχετε δοκιμάσει, το καλοκαίρι είναι η καλύτερη ευκαιρία. Στη στάση αυτή, εκτός από ευχαρίστηση έχετε και το πλεονέκτημα ότι τα σώματά σας δεν είναι κολλημένα το ένα πάνω στο άλλο και ιδρώνετε λιγότερο.

Στα όρθια

Δοκιμάστε να κάνετε σεξ όρθιοι, κολλημένοι σε έναν σκιερό τοίχο. Θα δροσιστείτε και θα αναπνέετε καλύτερα απ΄ ό,τι στο ιεραποστολικό.

Βάλτε τον ανεμιστήρα να δουλεύει 

Ίσως το θεωρείτε αυτονόητο αλλά μην ξεχνάτε να ανάβετε τον ανεμιστήρα όταν κάνετε σεξ. Και φυσικά, μην κλείνετε τα παράθυρα!

Πειραματιστείτε με τον πάγο

Αν δεν έχετε βάλει ακόμα τον πάγο στο παιχνίδι, δεν ξέρετε τι χάνετε! Κρατήστε ένα παγάκι στο στόμα σας και φιλήστε τον σύντροφό σας, ή χαϊδέψτε τον με παγάκια γύρω από τις ευαίσθητες περιοχές. Ένα άγγιγμα με παγάκια πίσω από τα γόνατα σίγουρα θα επιταχύνει τον οργασμό σας!

Κάντε ένα ντους πριν 

Κάντε ένα κρύο ντους μαζί με τον σύντροφό σας πριν περάσετε στο κρεβάτι και ξεκινήστε τα προκαταρκτικά εκεί. Θα “ανάψετε” χωρίς να ιδρώσετε.

Δείτε Επίσης
Με ποιον να μοιραστείτε τις καυτές καλοκαιρινές νύχτες σας, σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Βάλτε τα σεντόνια σας στην κατάψυξη

Βάλτε τα καθαρά και στεγνά σεντόνια σας στην κατάψυξη για λίγη ώρα πριν στρώσετε το κρεβάτι. Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο, αλλά η αίσθηση που θα σας δώσει είναι τρομερή.

Επικεντρωθείτε στο στοματικό σεξ

Ικανοποιήστε ο ένας τον άλλο με το στόμα μέχρι λίγο πριν την κορύφωση.  Όσο λιγότερο κινείστε όταν κάνει ζέστη, τόσο το καλύτερο.

Κάντε σεξ στο πάτωμα

Ξεχάστε το κρεβάτι και τιμήστε τα δροσερά πλακάκια του σπιτιού σας. Η μάχη για το ποιος θα είναι από πάνω θα είναι σκληρή!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.