Θέλετε να είστε μία γυναίκα-μυστήριο; Τι κρύβει αυτή η στάση;

Θέλετε να είστε μία γυναίκα-μυστήριο; Τι κρύβει αυτή η στάση;

Ο λόγος που οι γυναίκες ασχολούνται τόσο με το ζήτημα της διατήρησης του μυστηρίου απέναντι στον άντρα με τον οποίο βγαίνουν, είναι ότι θέλουν να είναι όσο πιο συναρπαστικές γίνεται. Δεν υπάρχει όμως μεγαλύτερη χαρά για έναν άντρα από το να πιστεύετε σε αυτόν και να τον γεμίζετε ενέργεια για να επιτύχει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του. Διαβάστε τους τρόπους για να το πετύχετε!

Eπιμέλεια: Μαρία Αγγελακοπούλου

Υπάρχει η θεωρία ότι πολλοί άνθρωποι και κυρίως οι εκπρόσωποι του αντρικού φύλου, βλέπουν τη ζωή σαν βιντεοπαιχνίδι. Το μυαλό τους είναι πάντοτε πολύ ερεθισμένο και εάν κερδίσουν το επίπεδο 1 και ανακαλύψουν σε αυτό όλους τους κρυμμένους πολύτιμους λίθους, δεν θα βρίσκουν ενδιαφέρον πλέον στο παιχνίδι και θα προχωρήσουν στο επόμενο.

Στην πραγματικότητα αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικεντρωθείτε στην ποιότητα του χρόνου που περνάτε μαζί. Σας αρέσει ο εαυτός σας μαζί του; Του αρέσει ο δικός του όταν βρίσκεται γύρω σας; Περνάτε και οι δύο καλά μαζί; Πραγματικά, οι γυναίκες πολλές φορές αγκιστρώνονται στην ιδέα ότι πρέπει να κάνουν βουντού στον άντρα για να διατηρήσουν το ενδιαφέρον του!

Μήπως δεν κάνετε ο ένας για τον άλλο;

Το πραγματικό πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι ίσως δεν περνάτε καλά με τον άνδρα με τον οποίο βγαίνετε και δεν ευχαριστιέστε την παρέα ο ένας του άλλου. Αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι είναι κάποιος από τους δύο σας κακός ούτε εγγενώς αποκρουστικός. Σημαίνει απλά ότι δεν κάνετε ο ένας για τον άλλο.

Υπάρχουν γυναίκες που αποκτούν εμμονή με ασήμαντα ζητήματα όπως το ποιο ραντεβού είναι το κατάλληλο για να προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο σωματικής επαφής. Το πραγματικό ζήτημα είναι εάν μπορείτε ή όχι να βρεθείτε με κάποιον σε ένα βαθύτερο ψυχικό επίπεδο. Για τους άντρες ένας από τους μεγαλύτερους φόβους, ίσως και ο μεγαλύτερος, είναι ο φόβος ότι είναι αδύναμοι και ασήμαντοι στον κόσμο. Ο φόβος ότι ακόμα και η καλύτερη επίδοσή τους δεν είναι αρκετή για να έχει σημασία.

Δείτε Επίσης
Φιλιά στον καθρέφτη ή η δύναμη της αυτοεκτίμησης!

Ακόμα όμως κι αν η μεγαλύτερη ικανοποίηση για αυτούς έρχεται από το να κυνηγήσουν τους βαθύτερους στόχους τους, οι περισσότεροι δεν το κάνουν διότι δεν έχουν την έμπνευση γι’ αυτό. Το ζήτημα λοιπόν, δεν είναι να διατηρήσετε κάποιο είδος μυστηρίου. Είναι εάν θα καταφέρετε να μεγαλώσετε και να ωριμάσετε τόσο που δεν θα είστε πια σκλάβα στις ίδιες σας τις ανασφάλειες και τις ανησυχίες και έτσι θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με αυτές του συντρόφου σας.

Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό :

  • Εάν νιώθει ότι οι γύρω του δεν τον εκτιμούν, αναγνωρίστε του πόσο συνεισφέρει και πόσο πολύ του αξίζει να αναγνωριστεί.
  • Εάν νιώθει ότι οι άλλοι υποτιμούν τη νοημοσύνη του, δείξτε του ότι βλέπετε μέσα του μια ιδιαίτερη εξυπνάδα που σας εντυπωσιάζει.
  • Εάν φιλοδοξεί να γίνει ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, πείτε του ότι βλέπετε έναν νικητή μέσα του και ξέρετε ότι θα μπορούσε να έχει μια μεγάλη επιτυχία.

Μιλώντας του έτσι και φυσικά, εννοώντας το, θα είναι ενθουσιασμένος μαζί σας συνέχεια. Χωρίς βουντού, χωρίς smoky eyes, χωρίς ασαφή υπονοούμενα και χωρίς υποκρισία.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.