Τι μετανιώνει κάθε ζώδιο από την τελευταία του σχέση;

Τι μετανιώνει κάθε ζώδιο από την τελευταία του σχέση;

Κλαίγεστε για έναν χωρισμό; Όλοι γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή, δυστυχώς. Για κάποιους, δεν περνάει μέρα που να μην σκέφτονται την πρώην σχέση τους, άλλοι τα καταφέρνουν καλύτερα. Η λύπη για έναν χωρισμό μπορεί αναμφισβήτητα να είναι οδυνηρό συναίσθημα. Όμως, η ανικανότητα να διορθώσουμε ένα λάθος και να το ξεπεράσουμε μπορεί να αφήσει θλίψη  στο μυαλό και την ψυχή μας. Τι είναι αυτό που μετανιώνουν οι άνθρωποι για την τελευταία τους σχέση, σύμφωνα με το ζώδιό τους;

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Είστε συνήθως πολύ δραστήριοι και ανεξάρτητοι. Ωστόσο, όταν έχετε επενδύσει βαθιά σε συναισθήματα και αγάπη, τείνετε να νοιάζεστε υπερβολικά για τις απόψεις και τις πεποιθήσεις του συντρόφου σας, με αποτέλεσμα να αγνοείτε τις δικές σας.

Μετανιώνετε βαθιά που νοιάζεστε τόσο πολύ για το τι πίστευε ο πρώην σύντροφός σας.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Είστε πολύ προστατευτικοί με τους αγαπημένους σας και τείνετε να δίνετε το 100% σας στις σχέσεις. Ωστόσο, αυτή η ιδιότητα είναι η μεγαλύτερη λύπη σας, αφού είχατε καταβάλει επιπλέον προσπάθειες από ό,τι ο σύντροφός σας.

Αισθάνεστε φρικτά όταν σκέφτεστε όλες τις φορές που ο σύντροφός σας δεν έκανε το κάτι παραπάνω για εσάς.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Είστε χαρούμενοι και δραστήριοι άνθρωποι, με πληθωρική προσωπικότητα και πολύ έντονη κοινωνική ζωή. Αλλά τι γίνεται όταν έπρεπε να χαμηλώνετε τα στάνταρ σας και να καταπιέζετε τον εαυτό σας για να έρθει στα «μέτρα» του συντρόφου σας;

Συνήθως γνωρίζετε την αξία σας, αλλά θεωρώντας ότι η τελευταία σας σχέση ήταν τελικά ένα χάος, χάσατε τα ίχνη του εαυτού σας.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Δυσκολεύεστε να εκφραστείτε ανοιχτά μπροστά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμα κι αν σας πληγώνουν με τη συμπεριφορά τους. Είστε τόσο μαλακοί και ήπιοι που μερικές φορές οι άλλοι (και ο σύντροφός σας) σας ποδοπατούν, και σας φέρονται σαν ένα τίποτα.

Αυτό που μετανιώνετε είναι που είστε τόσο υποτακτικοί και δεν μπορείτε να προασπίσετε τον εαυτό σας.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Το ένστικτό σας είναι αρκετά έντονο, αλλά τείνει να «θαμπώνει» όταν είστε σε μια σχέση. Όταν σας τυφλώνει ο έρωτας, καταλήγετε να αγνοείτε όλα τα ελαττώματα και τις σημάδια σε μία σχέση και στον σύντροφό σας.

Έτσι, μετανιώνετε κυρίως που δεν εμπιστεύεστε το ένστικτό σας την κατάλληλη στιγμή.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Παρά το γεγονός ότι έχετε συνείδηση πότε κάποιος δεν θα μείνει για πολύ καιρό μαζί σας ή δεν είστε η προτεραιότητά του, για κάποιο λόγο έχετε την τάση να το παραβλέπετε. Τι κι αν ξέρετε ότι πρέπει να φέρεστε καλύτερα στον εαυτό σας…

Μετανιώνετε που δεν βάλατε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα, αφού ο πρώην σύντροφός σας δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να σας κάνει να νιώθετε άσχημα.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Η ψυχική σας υγεία παίρνει μια πολύ χειρότερη τροπή όταν θυσιάζετε την ευτυχία σας για κάποιον άλλο. Η δοτική προσωπικότητά σας σας κάνει να ξεχνάτε ότι πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Μετανιώνετε που θυσιάσατε την ψυχική σας υγεία για χάρη του πρώην που δεν νοιαζόταν καν να σας χαρίσει χαρά και ασφάλεια.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Είστε συνήθως το άτομο που έχει τον έλεγχο, αλλά έχετε την τάση να αντιμετωπίζετε με ήπιο τρόπο αυτούς που αιχμαλωτίζουν την καρδιά σας. Ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο η προηγούμενη σχέση σας διακόπηκε είναι ότι ο πρώην σύντροφός σας προσπάθησε να σας χειραγωγήσει ή να σας ελέγξει σύμφωνα με τους όρους του.

Δείτε Επίσης

Ποιο είναι το πιο συγκλονιστικό μυστικό, σήμα κατατεθέν κάθε ζωδίου;

Μετανιώνετε που του δώσατε το ελεύθερο να παρακάμψει τις απόψεις σας και να σας καταπιέζει.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Η χαρούμενη προσωπικότητά σας έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον σκυθρωπό εαυτό σας, ειδικά μόλις βγαίνετε από μία σχέση και βιώνετε έναν χωρισμό. Μπορεί να πληγωθείτε εύκολα, αλλά αντί να επισημάνετε στον σύντροφό σας τα λάθη του, προτιμάτε να μην μιλάτε.

Η κύρια λύπη που δεν σας αφήνει να κοιμηθείτε τις νύχτες είναι ότι επιτρέψατε να σας πληγώσει, χωρίς καν να του το πείτε.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Έχετε μια βαθιά λύπη που κολλάει στο μυαλό σας μέχρι να ξεπεράσετε έναν χωρισμό. Είναι γενικά γνωστό ότι το χαρακτηριστικό σας είναι να είστε αυταρχικοί και κυρίαρχοι, αλλά περιέργως κάνετε πίσω, όταν πρόκειται να εκφράσετε τα συναισθήματά σας μπροστά στον σύντροφό σας.

Κι έτσι, μετανιώνετε που δεν μιλήσατε όταν έπρεπε για τα συναισθήματά σας ή τις παραλείψεις και τα λάθη του.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Είστε τόσο απορροφημένοι στη σχέση σας που δεν καταλαβαίνετε τη χειριστική συμπεριφορά του συντρόφου σας. Και όχι μόνο κάνετε… όπισθεν, αλλά και είστε μονίμως έτοιμοι να ικανοποιήσατε ακόμη και τις πιο παράλογες  απαιτήσεις του που στο τέλος σας αφήνουν συναισθηματικά στραγγισμένους.

Μετανιώνετε που υποχωρήσατε στις απαιτήσεις του πρώην συντρόφου σας και επιτρέψατε να σας αφήσει άδειους από συναισθήματα.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Είστε πολύ ευαίσθητοι και πληγώνεστε εύκολα από μικρές πράξεις και λόγια που σημαίνουν πολλά για εσάς. Ωστόσο, δεν σας είναι εύκολο να πείτε τα παράπονά σας, φοβούμενοι ότι ο σύντροφός σας θα σας εγκαταλείψει.

Μετανιώνετε που προσποιηθήκατε ότι όλα ήταν εντάξει στη σχέση σας, ενώ στην πραγματικότητα δεν ήταν.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.