Το ζώδιο που φιλάει καλύτερα! Ποια ζώδια ξεχωρίζουν στην τέχνη του φιλιού;

Το ζώδιο που φιλάει καλύτερα! Ποια ζώδια ξεχωρίζουν στην τέχνη του φιλιού;

Είναι εύκολο να ονειροπολείς το τέλειο φιλί. Όπως σε μία ρομαντική ταινία, θέλετε να αισθάνεστε ότι ο υπόλοιπος κόσμος έχει ξεθωριάσει και μπορεί να ακούτε ερωτικές μελωδίες… ως υπόκρουση. Άλλοι άνθρωποι είναι εξπέρ και άλλοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν λίγη επιπλέον εξάσκηση στην τέχνη του φιλιού. Οι αστρολόγοι μας λένε ποια ζώδια δίνουν τα καλύτερα φιλιά, από ελαφρώς αισθησιακά έως απόλυτα παθιασμένα.

6. Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Οι Ζυγοί είναι γοητευτικοί και ρομαντικοί στην καρδιά. Μπορούν να φιλιούνται για ώρες και να μην βαριούνται. Η αγάπη τους για την ισορροπία αντικατοπτρίζεται και στο στιλ τους στο φιλί.

Είναι προσεκτικοί και φροντίζουν ο σύντροφός τους να συμμετέχει και να απολαμβάνει τη στιγμή όσο κι εκείνοι. Τις περισσότερες φορές, ο σκοπός του φιλιού ενός Ζυγού είναι η αμοιβαία απόλαυση και η δημιουργία μιας κοινής εμπειρίας.

5. Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Οι Σκορπιοί είναι διαβόητα έντονοι, αλλά όσον αφορά το φιλί, λειτουργεί υπέρ τους. Οι Σκορπιοί απελευθερώνουν τον ακατέργαστο αισθησιασμό χάρη στο σαγηνευτικό στιλ και τις μαγνητικές τους προσωπικότητες.

Είναι σίγουρο ότι θα κάνουν τον σύντροφό τους να τρέμουν τα γόνατά του. Τα φιλιά τους είναι γεμάτα επιθυμία και φωτιά, με στόχο να τελειώσουν ανάμεσα στα σεντόνια.

4. Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ένα φιλί από έναν Ιχθύ είναι τόσο ονειρικό όσο κι εκείνοι, μακρύ, επίμονο και εγκάρδιο: Στους Ιχθύς αρέσει να αφιερώνουν τον χρόνο τους και να χαρίζουν έντονα φιλιά.

Και λόγω των πνευματικών προσωπικοτήτων τους, όταν είστε με έναν Ιχθύ, η σχέση συχνά υπερβαίνει το φυσικό. Το να φιλήσεις έναν Ιχθύ είναι σαν ένας ποιητικός διάλογος, γεμάτος συναισθήματα και μια βαθιά αίσθηση σύνδεσης.

3. Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Ως τολμηρό και ερωτικό ζώδιο της Φωτιάς, ο Τοξότης δεν έχει κανένα ενδοιασμό να ακολουθήσει αυτό που θέλει, συμπεριλαμβανομένου ενός φιλιού.

Τελικά, είναι η περιπέτεια που αναζητούν αυτοί οι άνθρωποι και έχουν την αυτοπεποίθηση να το υποστηρίξουν. Αν το νιώσουν, απλά θα κλίνουν προς τα χείλη του συντρόφου τους ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται. Θα νιώσετε το πάθος τους μόλις αγγίξουν τα χείλη σας.

2. Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Στην καθημερινή ζωή, οι ζωηροί Λέοντες ξέρουν πώς να φέρνουν πάθος και δράμα, και το ίδιο ισχύει και για το φιλί. Τους αρέσει να ηγούνται ακόμη και σε αυτό! Ένα μόνο φιλί από έναν Λέοντα μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μια σημαντική έκφραση στοργής.

Δείτε Επίσης

Η Νο 1 ρομαντική χειρονομία που κάθε ζώδιο αγαπά περισσότερο

Αν και στον Λέοντα αρέσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής, σημειώστε ότι τους αρέσει πραγματικά να κάνουν τον σύντροφό τους να νιώθει ξεχωριστός και επιθυμητός.

1. Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Οι Ταύροι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να είναι λίγο ευαίσθητοι. Η αγάπη τους για τη σωματική ευχαρίστηση, μαζί με τον αισθησιασμό τους, τους κάνει εύκολα τους καλύτερους «φιλητές» του ζωδιακού κύκλου.

Αφιερώνουν χρόνο και προσπαθούν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή, δίνοντας στον σύντροφό τους όλη την προσοχή και τη στοργή τους με φιλιά που είναι ένας τέλειος συνδυασμός ευγένειας και έντασης.

Το φιλί του Ταύρου δεν είναι απλώς μια σωματική πράξη, αλλά ένας τρόπος βαθιάς σύνδεσης και επικοινωνίας χωρίς λόγια.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.