Ζώδια:Τι είδους σύζυγος θα γίνετε ή είστε;

Ζώδια:Τι είδους σύζυγος θα γίνετε ή είστε;

Θα είστε εργασιομανής ή αφιερωμένη στο σπίτι και στα παιδιά; Θα θέλετε να περνάτε συνεχώς χρόνο με τον σύντροφο σας ή θα έχετε ανάγκη και κανένα ταξιδάκι μόνη σας; Για να δούμε τι λένε τα ζώδια για το συζυγικό σας… στιλ!

Κριός
Κριός
21 Μαρτίου19 Απριλίου

Μία σύζυγος διασκεδαστική, περιπετειώδης και περιποιητική. Μία Κριός λατρεύει να ανακαλύπτει νέα πράγματα και το πιο πιθανό είναι να κάνετε συνεχώς πλάνα για καινούργια ταξίδια με τον σύντροφό σας.

Ταύρος
Ταύρος
20 Απριλίου – 20 Μαίου

Οι γυναίκες Ταύροι είναι γνωστές ως πίστες και ειλικρινείς. Θα είστε μια ιδιαίτερα υποστηρικτική σύζυγος που θα κάνει τα πάντα για το καλό του γάμου της. Μπορεί κάποιες φορές να είστε επίμονη αλλά πάντα θα βάζετε πρώτη τη σταθερότητα του σπιτιού και της οικογένειάς σας.

Δίδυμοι
Δίδυμοι
21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Θα αποδειχτείτε μία πολύ τρυφερή και με πάθος σύζυγος. Οι γυναίκες Δίδυμοι συνήθως αγχώνονται για μικρά πράγματα αλλά δεν τις πειράζει να κάνουν την υπέρβαση προκειμένου να νιώσει μοναδικός ο σύντροφός τους.

Καρκίνος
Καρκίνος
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Έχετε την τάση να παίρνετε πολύ σοβαρά όλα τα ζητήματα της καρδιάς και είστε ιδιαίτερα συναισθηματική. Ως σύζυγος θα σέβεστε τον σύντροφο σας και τον θεσμό του γάμου. Σας αρέσει η ιδέα των παιδιών και του να έχετε όλο το σπίτι υπό την επίβλεψή σας.

Λέων
Λέων
23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Οι γυναίκες αυτού του ζωδίου είναι δυναμικές, ανεξάρτητες και γεμάτες ενέργεια. Είστε έξυπνη και λατρεύετε τα κομπλιμέντα. Θα είστε υποστηρικτική σύζυγος αλλά ταυτόχρονα θα λέτε πάντα την άποψή σας.

Παρθένος
Παρθένος
23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Ως τελειομανής, γενικά περιμένετε από τον σύντροφό σας να έχει τα πάντα οργανωμένα και τακτοποιημένα. Οι γυναίκες Παρθένοι είναι αξιόπιστες και φροντίζουν το ταίρι τους. Είστε αισιόδοξη και έχετε καλή αίσθηση του χιούμορ.

Ζυγός
Ζυγός
23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Το ζώδιο αυτό είναι παραδοσιακά ρομαντικό και αναζητά υψηλά επίπεδα δέσμευσης σε μια σχέση. Θα είστε μια σύζυγος με κατανόηση που αγαπά να περνάει χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους. Μπορεί καμιά φορά να είστε αναποφάσιστη και να περιμένετε τον σύντροφό σας να πάρει την απόφαση και για τους δύο σας.

Σκορπιός
Σκορπιός
23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Δύο λέξεις περιγράφουν τις γυναίκες Σκόρπιους: αισθησιασμός και πάθος. Σας αρέσει να πειραματίζεται στο κρεβάτι και σας αρέσει να βρίσκετε λύσεις στα προβλήματα αντί να γκρινιάζετε. Είστε ειλικρινής και πίστη εφόσον εμπιστευτείτε τον σύντροφό σας.

Τοξότης
Τοξότης
22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Οι γυναίκες Τοξότες είναι ελεύθερα πνεύματα και ανοιχτόμυαλες. Θα είστε μια σύζυγος πίστη και χαρούμενη όσο ο σύντροφός σας σέβεται την ελευθερία σας. Σας αρέσει να ταξιδεύετε, ακόμα κι αν ο σύζυγος σας δεν μπορεί να ακολουθήσει. Διατηρείτε μια πολύ φιλική σχέση μαζί του και έχετε χιούμορ.

Αιγόκερως
Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Οι γυναίκες Αιγόκεροι είναι ανεξάρτητες, με στόχους και μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Θα είστε μια σύζυγος ήρεμη και υπομονετική. Στον έρωτα είστε ιδεαλίστρια και ρομαντική.

Υδροχόος
Υδροχόος
20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Είστε άτομο δημιουργικό και ανέμελο. Ως σύζυγος πιστεύετε στη δύναμη του προσωπικού χώρου και πάντα ψάχνετε τρόπους να «ανεβάζετε» τη σεξουαλική σας ζωή. Ενδιαφέρεστε να κατανοήσετε τα συναισθήματά σας βαθύτερα αλλά κάποιες φορές μπορείτε να γίνετε επιπόλαιη.

Ιχθύες
Ιχθύες
19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Είστε αυθεντικά ρομαντική και με μεγάλη φαντασία. Θα αποδειχτείτε εξαιρετικά πίστη και αξιόπιστη σύντροφος. Μπορεί να είστε εσωστρεφής αλλά όταν νιώσετε άνετα είστε πολύ διασκεδαστική. Καμιά φορά η διάθεσή σας χαλάει, αλλά ξέρετε πώς να επανορθώσετε.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.