Άστρα: Τι μας περιμένει τον Οκτώβριο;

Άστρα: Τι μας περιμένει τον Οκτώβριο;

Αυτός ο μήνας είναι γεμάτος από ανακατατάξεις και πολύτιμες ευκαιρίες. Τόσο ο Ερμής (ο πλανήτης της επικοινωνίας) όσο και ο Δίας (ο πλανήτης της επέκτασης) βρίσκονται στον Ζυγό, κι αυτό σημαίνει ότι είναι η εποχή για να αναζητήσουμε ισορροπία στα πράγματα, ιδιαίτερα στα σχέδιά μας.

Ο Άρης θα διασχίζει τον αστερισμό του Αιγόκερω αυτόν τον μήνα, υποστηρίζοντας την εφαρμογή των σχεδίων μας, βήμα βήμα. Οι μεγάλες ημέρες είναι γύρω στην Πανσέληνο στις 15 Οκτωβρίου, όταν η μάχη για την εξουσία ή την επιβολή μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στις σχέσεις μας.

Από τις 18 έως τις 30 του μήνα, τα θέματα των σχέσεων θα έρθουν στο προσκήνιο. Προσπαθήστε να είστε ξεκάθαρες και τίμιες με τα συναισθήματά σας, αλλιώς οι καταστάσεις μπορεί να οδηγηθούν σε.. δράματα. Όμως, φαίνεται ότι είναι μία περίοδος που τα πράγματα έρχονται στην επιφάνεια και έτσι μπορούμε να οδηγηθούμε σε μία πιο υγιή και ευτυχισμένη φάση!

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Ο μήνας αυτός έχει τα πάνω και τα κάτω του, αλλά όλες οι καταστάσεις σας σπρώχνουν σε ένα πράγμα: Να ζήσετε τη ζωή σας στα… κόκκινα! Αντί να βλέπετε τα εμπόδια ως απόδειξη του τι δεν μπορείτε να έχετε, απλώς υπερπηδήστε τα! Θέλετε να ζείτε όσα έχετε ή απλά είναι ο εγωισμός που σας εμποδίζει να τα αλλάξατε; Σε κάθε περίπτωση, φερθείτε με διπλωματία. Από τις 15 Οκτωβρίου με την Πανσέληνο, θα γίνετε ιδιαίτερη ευαίσθητη, από τις 18-21 οι κακές συνήθειες θα σας στοιχειώσουν, αν δεν τις αντιμετωπίσετε… Σε κάθε περίπτωση σταματήστε να σκέφτεστε τι πιστεύουν οι άλλοι για εσάς και κάντε το δικό σας… και στα ερωτικά!

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Με τον Δία, τον πλανήτη της ανάπτυξης και της τύχης στον οίκο της εργασίας σας, καταλαβαίνετε ότι είναι η καλύτερη περίοδος για να πάτε στο επόμενο επίπεδο. Εκμεταλλευθείτε κάθε ευκαιρία που σας παρουσιάζεται στο έπακρο γιατί ο μήνας είναι ευνοϊκός για εσάς. Μην φοβηθείτε να πάρετε ρίσκα γιατί μακροπρόθεσμα θα είναι θετικά. Αν και στα τέλη του μήνα, πιθανόν να υπάρχουν μερικές αναποδιές, συνεχίστε να κοιτάτε προς το έπαθλο και να ξέρετε ότι θα περάσουν. Στα ζητήματα… καρδιάς, μάλλον δεν ξέρετε πραγματικά τι θέλετε. Μην προσπαθείτε να αισθανθείτε κάτι που απλά δεν είναι εκεί! Η Πανσέληνος στις 15, θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε το μονοπάτι σας και θα ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά σας.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Οι σχέσεις σας θα γίνουν απαιτητικές και θα απορροφήσουν ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας, κάνοντάς σας να νιώστε ότι σας εξαντλούν. Ο τρόπος που θα χειριστείτε το στρες θα αποτελέσει τη βάση για την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή αυτόν τον μήνα. Η Πανσέληνος στις 15, θα είναι κάτι σαν συναισθηματική «γροθιά» και είναι σημαντικό να κατανοήσετε τα βαθύτερα αισθήματά σας. Αν αισθανθείτε ότι η καρδιά σας χτυπά για κάτι μεγαλύτερο, ακολουθήστε την, γιατί θα σας οδηγήσει σε ουσιαστικές αλλαγές. Το μυστικό του μήνα είναι να εργασθείτε εξυπνότερα και όχι περισσότερο.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Χρειάζεται χρόνος για να χτισθούν σημαντικές φιλίες και η εμπιστοσύνη έχει πολλά επίπεδα μέχρι να κατακτηθεί. Γι’ αυτό, αφήστε τις σχέσεις που σας προβληματίζουν να σας οδηγήσουν σε μία πιο κριτική σκέψη σε σχέση με τις επιλογές σας. Έχετε εθελοτυφλήσει, απλώς για να διατηρήσετε κάποιες επαφές, αλλά είναι καιρός να αναρωτηθείτε γιατί. Αυτόν τον μήνα, σκεφθείτε αν η πραγματικότητα ταυτίζεται με τις αναμνήσεις ή τις επιθυμίες από κάποια σχέση και αντιμετωπίστε τα γεγονότα.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Μην παρασυρθείτε από κουτσομπολιά αυτόν τον μήνα! Παραμείνετε στο ύψος της ηθικής σας και μην κάνετε όσα δεν θέλετε να σας κάνουν… Είναι η εποχή να ωριμάσουν οι σχέσεις και αυτό απαιτεί προσπάθεια και από μέρους σας. Πράγματα που σας έμοιαζαν άνευ ουσίας στο παρελθόν, τώρα μοιάζουν επιθυμητά. Μην κατακρίνετε την αλλαγή και επιτρέψτε στην καρδιά σας να σας οδηγήσει στις αληθινές σας ανάγκες. Αφεθείτε στην αλλαγή, ακόμη κι αν σας δυσκολεύει. Ο σπόρος που θα σπείρετε αυτό τον μήνα θα φυτρώσει… αρκεί να έχει τη φροντίδα σας!

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Μήπως εστιάζετε σε πράγματα που δεν είναι ουσίας; Ίσως σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας σε θέματα που ούτε καν σας αφορούν, όπως π.χ. αν πήρατε ένα κιλό ή οι πόροι του δέρματός σας είναι λίγο πιο μεγάλοι… Η εμφάνισή σας δεν είναι αυτό που σας καθορίζει, οπότε αναζητήστε μία καλύτερη ισορροπία. Μην σας πιάνει το πείσμα και μην αφήνετε τους φόβους σας να κυριαρχούν. Διαθέτετε το όραμα και την ικανότητα, αλλά σας λείπει η αυτοπεποίθηση. Ζητήστε τη βοήθεια των αγαπημένων σας αυτό τον μήνα και τολμήστε καινούργιες λύσεις στην επαγγελματική και στην προσωπική σας ζωή.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Η Πανσέληνος στις 15 Οκτωβρίου θα φέρει περίπλοκα συναισθήματα που θα απαιτήσουν να τα αντιμετωπίσετε και θα καλέσει να αλλάξετε… πλεύση. Έχετε προσπαθήσει να υποβαθμίσετε τα αισθήματά σας, αλλά τώρα θα βγουν στην επιφάνεια, και μάλιστα όχι τόσο ήπια! Ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα, θα πρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας όσο πιο καθαρά γίνεται, είτε πρόκειται για τη σχέση σας είτε για ένα νέο πρόσωπο. Κάντε τα βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση και θα νιώσετε πιο δυνατή!

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Μην προτρέχετε να βγάλετε συμπεράσματα αυτόν τον μήνα! Ο Οκτώβριος σας καλεί να ανασύρετε όλα τα ξεχασμένα θέματα και σας προτρέπει να κατανοήσετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν και δεν έχουν σκοπό να σας μπερδέψουν. Αν όμως δείτε ότι κάποιος ξεπερνά το όριο, τότε έχετε δύο επιλογές: να του κόψετε τη φόρα ή να εφαρμόσετε κάποιο σχέδιο (που είναι και καλύτερη ιδέα). Χρειάζεστε στρατηγική με τους δύσκολους ανθρώπους, αλλά αν δείτε ότι δεν παίζουν πλέον ρόλο στη ζωή σας, ξεκόψτε τώρα μια και καλή. Δεν είναι κακό να τρέφετε συναισθήματα για κάποιον που νομίζατε ότι είναι εξαιρετικός, αλλά αν διαπιστώσετε ότι αυτό ανήκει μόνο στη σφαίρα της φαντασίας, προχωρήστε μπροστά, χωρίς άλλο ενδοιασμό!

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Είναι καιρός να δείτε τα ζητήματα της καρδιάς σας σε βάθος! Είναι ο μήνας που σας καλεί να ξεκαθαρίσετε με ποιον τρόπο θέλετε να ζείτε, ποια θέλετε να είστε και τι έχει σημασία για σας. Είναι καιρός να ερωτευθείτε… τον εαυτό σας, παρά να υποχωρείτε σε ό,τι θέλουν οι άλλοι από εσάς! Κάντε προτεραιότητα τις ανάγκες σας και καταστρώστε νέα σχέδια με την Πανσέληνο στις 15 του μήνα. Εστιάστε στα πράγματα και στους ανθρώπους που παίζουν θετικό ρόλο και μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας ασκόπως.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Προσοχή στη δημιουργία απογοητεύσεων που μπορούν να οδηγήσουν σε ατυχήματα από τις 15 έως τις 21 του μήνα. Υπάρχει τεράστια ποσότητα ενέργειας μέσα σας που αναζητά διέξοδο, οπότε βρείτε τον τρόπο να αντιμετωπίσετε το στρες πριν εκδηλωθούν ανεπιθύμητες καταστάσεις. Όλη αυτή η ενέργεια θα σας κάνει να αισθανθείτε αποκομμένη από τους φίλους, τους αγαπημένους και την οικογένειά σας. Αντί να αναζητήσετε την τρύπα που θα κρυφθείτε, ζητήστε βοήθεια από το πιο απλό… μέχρι το πιο περίπλοκο ζήτημα. Αν χρειαστεί πείτε και μερικά «όχι», αν αυτά που σας ζητούν σας αποσυντονίζουν. Αλλά μην παραλείψετε να φροντίσετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους, όση ένταση και πίεση κι αν αισθάνεστε.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Δεν είναι κακές όλες οι δραματικές καταστάσεις! Μερικές φορές τα πράγματα πρέπει να έρθουν στην επιφάνεια για να ξεκαθαρίσουν. Αν κάποιος νομίζει ότι έχετε ξεπεράσει τα όρια, εσείς καλό είναι να ξεκαθαρίσετε τα αισθήματά σας με τον αγαπημένο σας αυτό τον μήνα. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσετε με τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα, για να αναγνωρίσετε ότι τον πληγώσατε, όπως και το να εκτιμήσετε τα συναισθήματά του, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγνοήσετε τα δικά σας. Μην θέλετε να γίνουν όλα μονομιάς, πρέπει να θέσετε τα βασικά, να κάνετε μικρά βήματα που θα σας οδηγήσουν στην εξέλιξη που επιθυμείτε.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη, αλλά αυτό που μετράει είναι η ποιότητα της αλλαγής αυτής. Ο τρόπος για να αισθανθείτε σε σύγχυση είναι να μην έχετε καθαρούς στόχους μπροστά σας. Φροντίστε να καθαρίσετε το τοπίο και τη δράση σας. Αυτόν τον μήνα, σκεφθείτε επίσης τη σημασία που έχει το χρήμα για εσάς και τι είστε διατεθειμένη να κάνετε για να το αποκτήσετε. Είναι η εποχή γενικά να αναθεωρήσετε τις αρχές σας και να σκεφθείτε τι έχει σημασία για εσάς. Θυμηθείτε επίσης, ότι η ευγνωμοσύνη είναι αυτό που θα έλξει όλη την αγάπη και το φως στη ζωή σας, οπότε αφήστε το συναίσθημα ελεύθερο προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.