Χειρομαντεία για… αρχάριους

Χειρομαντεία για... αρχάριους

Δεν θα σας πούμε πόσο θα ζήσετε ούτε αν θα ερωτευθείτε, πότε θα παντρευτείτε και αν θα πλουτίσετε. Η Kay Packard, ιδρύτρια της American Academy of Hand Analysis, στην Καλιφόρνια εξηγεί τι σημαίνουν για τον χαρακτήρα μας και τη στάση ζωής μας οι γραμμές του χεριού μας.

Πρώτα από όλα για να κατανοήσουμε τι σημαίνουν οι γραμμές των χεριών μας θα πρέπει να ξέρουμε το εξής: Για να ρίξετε μία ματιά στην επαγγελματική σας ζωή και πώς παρουσιάζετε τον εαυτό σας στον κόσμο, εξετάστε το κύριο χέρι σας (δεξί για τους δεξιόχειρες και αντίστοιχα αριστερό για τους αριστερόχειρες). Αν θέλετε να δείτε τις προσωπικές σας σχέσεις, τα όνειρα και τις συναισθηματικές σας μάχες, τότε κοιτάξτε το άλλο. Για να παρατηρήσετε καλύτερα τις γραμμές, βάλτε τα χέρια σας ανοιχτά κάτω από μία λάμπα με δυνατό φως. Σύμφωνα με την αναλύτρια οι γραμμές που διαφαίνονται λιγότερο αντιστοιχούν σε τομείς της ζωής μας που απαιτούν περισσότερη δουλειά, ενώ οι βαθύτερες γραμμές είναι σημάδια ότι το χαρακτηριστικό που σχετίζεται με την εν λόγω γραμμή έχει αναπτυχθεί βαθιά και ολοκληρωτικά.

Χειρομαντεία για... αρχάριους

Η γραμμή της νοημοσύνης

Αν έχετε:

Μικρή γραμμή (η οποία σταματά περίπου στα μέσα της παλάμης): Είστε εύστροφη και καταλήγετε σε λογικά συμπεράσματα χωρίς πολλούς ενδοιασμούς.

Μακριά, ίσια γραμμή (η οποία εκτείνεται κατά μήκος της παλάμης προς το τέλος της): Αναλύετε πολύ τα πράγματα. Συχνά καταλήγετε να αναμασάτε συνεχώς τα στοιχεία πριν φθάσετε σε μία απόφαση.

Γραμμή που χωρίζεται στα δύο: Ευαίσθητη προς τους άλλους, προσεγγίζετε εύκολα τις επιθυμίες και τον τρόπο σκέψης των άλλων. Αυτό σημαίνει επίσης, ότι μπορεί να παρεκκλίνετε κάποιες φορές της δικής σας γνώμης.

Μακριά, καμπυλωτή γραμμή (η οποία στρέφει προς την κάτω γωνία της παλάμης): Διαθέτετε δημιουργική σκέψη, έχετε την ικανότητα να φαντασθείτε πολλά διαφορετικά συμπεράσματα και προσεγγίσεις σε κάθε περίσταση.

Η γραμμή της καρδιάς

Αν έχετε:

Μακριά, ίσια γραμμή (η οποία καταλήγει κάτω από τον δείχτη): Έχετε λογική και αναλυτική σκέψη, λαμβάνετε όμως πάντοτε υπόψη τα συναισθήματα των άλλων και γι’ αυτό οι άνθρωποι σας εκτιμούν γι’ αυτό.

Μικρή, ίσια γραμμή (η οποία τελειώνει ανάμεσα στον δείκτη και τον παράμεσο): Χρειάζεστε την ελευθερία σας. Δείχνετε την αγάπη σας περισσότερο με πράξεις παρά με λόγια.

Μακριά, καμπυλωτή γραμμή (η οποία προσεγγίζει τη βάση του παράμεσου): Άγεστε και φέρεστε από τις επιθυμίες και τα πάθη σας και αδιαφορείτε για το ποιος τα γνωρίζει.

Μικρή, καμπυλωτή γραμμή (η οποία πηγαίνει προς τη βάση του παράμεσου απέχοντας όμως από αυτή): Συντηρητική και κλειστή. Προτιμάτε έναν μικρό κύκλο ανθρώπων και εκφράζεστε μόνο κατ’ ιδίαν.

Γραμμή που διακόπτεται από ένα ή δύο X προς το έξω μέρος της παλάμης: Έχετε βιώσει βαθιά προσωπική προδοσία.

Δείτε Επίσης
10 τρόποι για να αντιμετωπίσετε ένα άτομο που δεν σας σέβεται

Γραμμή που χωρίζεται στα δύο: Έχετε τη συνήθεια να καταπιέζετε ή να αδιαφορείτε για τα δικά σας συναισθήματα και να προβάλλετε τις ανάγκες των άλλων.

Η γραμμή της ζωής

Αν έχετε:

Μακριά γραμμή (η οποία καμπυλώνει γύρω από το όρος της Αφροδίτης και τελειώνει στη βάση της παλάμης): Είστε ένα βράχος πάνω στον οποίο ακουμπούν οι άλλοι γνωρίζοντας ότι θα παραμείνετε δυνατοί σε δύσκολους καιρούς.

Μικρή γραμμή (η οποία τελειώνει προς το κέντρο της παλάμης): Όταν τα πράγματα «αγριεύουν», προτιμάτε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας προκειμένου να παραμείνετε σίγουρες και ασφαλείς.

Αχνή γραμμή: Χρειάζεστε να χαλαρώνετε πού και πού. Γιόγκα, περπάτημα, διαλογισμός ή χώρος για χαλαρές ασχολίες είναι αυτά που θα σας κάνουν καλό.

Γραμμή που διακόπτεται: Κάθε διακοπή στη γραμμή αντιπροσωπεύει μία τραυματική εμπειρία, η οποία είχε επιδράσεις στις επιλογές της ζωής σας.

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.