Είστε αθεράπευτα ρομαντικές;

Είστε αθεράπευτα ρομαντικές;

Δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τα δάκριά σας όταν βλέπετε προτάσεις γάμου, λουλούδια και αρκουδάκια, ακόμα και όταν αποτελούν σκηνές από ταινία; Πιστεύετε στην αιώνια δύναμη της αγάπης και του έρωτα και ζείτε με το μότο «Η αγάπη θα βρει τον τρόπο»; Πάρτε χαρτί και μολύβι, σημειώστε τα στοιχεία που σας αντιπροσωπεύουν και ανακαλύψτε, αν ανήκετε στην κατηγορία των αθεράπευτα ρομαντικών!

Από τη Μαρία Αγγελακοπούλου

Οι στίχοι των τραγουδιών σάς «μιλάνε»

Η καλή μουσική έχει ζωτική σημασία για τους ανθρώπους παγκοσμίως. Υπάρχει λοιπόν τίποτα πιο γλυκό από το να ξέρετε ότι ένα τραγούδι έχει γραφτεί από κάποιον, ενώ ήταν παράφορα ερωτευμένος; Όταν η σχέση σας αναφέρει ένα τραγούδι και λέει «αυτό μου θυμίζει εσένα», εσείς τρέχετε να το ακούσετε (ελπίζοντας να μην έχει κάποιο στίχο όπως «ροχαλίζεις υπερβολικά») και μαθαίνετε απ’ έξω όλους τους στίχους, ακούγοντάς το ξανά και ξανά. Εάν είστε αθεράπευτα ρομαντική, ανεξάρτητα από το τι σας συμβαίνει, θα βρείτε ένα soundtrack γι’ αυτό.

Ξετρυπώνετε ρομαντικές ευκαιρίες από παντού

Έγινε διακοπή ρεύματος από καταιγίδα; Τέλεια! Ώρα να φέρετε εκείνα τα κεράκια που αγοράσατε πριν λίγο καιρό! Και όλα γίνονται ξαφνικά καλοί αγωγοί του έρωτα, όταν βρίσκεστε στο σκοτάδι υπό τον ήχο της βροχής και των κεραυνών, έτσι δεν είναι; Βλέπετε κάποιον να κάθεται μόνος στο παγκάκι του πάρκου και ψάχνετε γύρω γύρω το άλλο του μισό που θα εμφανιστεί με το ποδήλατό του ακριβώς την κατάλληλη στιγμή για τη μοιραία συνάντηση. Στο κεφάλι τού αθεράπευτα ρομαντικού, όλες οι καταστάσεις αποτελούν πιθανές στιγμές για να χτυπήσει ο Έρωτας.

Πιστεύετε στο «Happily Ever After», ακόμα κι αν μοιάζει κάπως απίθανο

Στις ταινίες, όταν ο πρωταγωνιστής τρέχει στο αεροδρόμιο για να πάει να βρει την πρωταγωνίστρια σε όποιο μέρος του κόσμου βρίσκεται αυτή τη στιγμή, παρατώντας ολόκληρη τη ζωή που έχει χτίσει, ένας μη ρομαντικός θεατής θα αναρωτιόταν πού βρήκε τα χρήματα να κάνει κάτι τέτοιο τόσο αυθόρμητα και πόσο απερίσκεπτα φέρθηκε παρατώντας τα πάντα πίσω του. Αλλά όχι εσείς! Εσείς θα σφίξετε λίγο περισσότερο το χέρι του φίλου σας και θα αναφωνήσετε με βουρκωμένα μάτια «ωωω πάει να τη βρεί!!!». Η λογική δεν αποτελεί παράγοντα σκέψης στον εγκέφαλο ενός αθεράπευτα ρομαντικού σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δείτε Επίσης
Tεστ ψυχολογίας: Περί έρωτος και άλλων τινών!

Έχετε ονειρικά σενάρια για τα καλύτερα φιλιά

Αν και η βροχή είναι αντικειμενικά κρύα, υγρή και δυσάρεστη, για πολλούς μοιάζει ως το πιο ρομαντικό σκηνικό για ένα φιλί. Εάν ανήκετε στην κατηγορία των αθεράπευτα ρομαντικών, τότε ένα φιλί στη μέση μιας καταιγίδας σας φαίνεται αυθόρμητο, σέξι και ονειρικά κινηματογραφικό.

Βλέπετε τον ρομαντισμό στο οτιδήποτε

Για σας, τα πάντα μπορούν να αποτελέσουν ρομαντική στιγμή. Μια χειρονομία, ένα βλέμμα ή απλά ο τόνος της φωνής κάποιου. Οι αθεράπευτα ρομαντικοί τείνουν να αναζητούν την αγάπη και τον έρωτα, απλά… στα πάντα.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.