Τι σημαίνει η ώρα γέννησής σας; Πώς μας επηρεάζει;

Τι σημαίνει η ώρα γέννησής σας; Πώς μας επηρεάζει;

Όλα τα μυστικά της ώρας της γέννησής σας σε ένα άρθρο! Όλοι ξέρουμε πώς μας επηρεάζει το σημείο που βρίσκονταν τα αστέρια και οι πλανήτες τη μέρα που γεννηθήκαμε. Έχετε σκεφτεί όμως πώς μας επηρεάζει και η ώρα; Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε!

Από τη Σοφία Κροκιδά

Αν γεννηθήκατε περίπου:

Μεσάνυχτα με 2 το πρωί

Είστε άνθρωπος που διψάει για γνώση. Σας αρέσει να δοκιμάζετε νέα πράγματα, να γνωρίζετε νέους ανθρώπους και να βιώνετε τα πάντα. Είστε έξυπνη και έχετε γρήγορη αντίληψη σε πράγματα που πολλοί δεν καταλαβαίνουν εύκολα. Στην καριέρα σας είστε καλή στην επικοινωνία, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

2 με 4 το πρωί

Σας αρέσουν τα γουστόζικα πράγματα και απολαμβάνετε την πολυτέλεια. Δεν σας πειράζει να είστε μόνη σας και γι’ αυτό συνήθως περιτριγυρίζεστε από φίλους και συγγενείς. Είστε ένα κοινωνικό πλάσμα που έχει την επιτυχία στο τσεπάκι του.

4 με 6 το πρωί

Οι περισσότεροι σας θεωρούν δυνατή και με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Σας αρέσει να είστε το επίκεντρο της προσοχής και έχετε εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες. Χάρη στο προσόν αυτό είστε καλή σε δουλειές με κοινωνικό χαρακτήρα. Είστε άνθρωπος ευθύς και επίμονος.

6 με 8 το πρωί

Είστε γεννημένη ηγέτης, με φιλοδοξίες και κίνητρα. Όταν βάζετε κάτι στο μυαλό σας δεν σας σταματάει τίποτα. Και ενώ συναντάτε αρκετές δυσκολίες στη ζωή σας θα είναι αυτές ακριβώς που θα σας κάνουν να προχωρήσετε ακόμα πιο δυνατή.

8 με 10 το πρωί

Σκέφτεστε πολύ και φιλοσοφείτε. Είστε λίγο εσωστρεφής αλλά αυτό συμβαίνει γιατί προτιμάτε να κάνετε πάντα ένα βήμα πίσω για να βολιδοσκοπήσετε την κατάσταση. Δεν θέλετε να είστε το επίκεντρο αλλά είστε σίγουρα άτομο κοινωνικό. Η τέλεια καριέρα για εσάς θα ήταν κοινωνιολόγος ή οτιδήποτε προσφέρει βοήθεια σε άλλους.

10 με 12 το πρωί

Είστε αισιόδοξη και εξωστρεφής. Επίσης είστε ευαίσθητη και κάποιες φορές κρίνετε πολύ αυστηρά τον εαυτό σας. Ξέρετε όμως καλά τις δυνατότητές σας, κάτι που αρέσει και στους γύρω σας. Επαγγελματικά θα σας ταίριαζε οτιδήποτε καλλιτεχνικό.

12 με 2 το μεσημέρι

Είστε δημιουργική και όλο ενέργεια. Ξέρετε να παίρνετε αυτό που θέλετε και δεν το βάζετε κάτω στις δυσκολίες. Και επειδή είστε μεταδοτική θα ήσασταν τέλεια σύμβουλος ή καθηγήτρια.

2 με 4 το μεσημέρι

Είστε αισιόδοξος άνθρωπος. Όταν σας γνωρίζουν σας θεωρούν άτομο διασκεδαστικό, φιλικό και ζεστό, γι’ αυτό ελκύετε εύκολα τους γύρω σας. Η τέλεια καριέρα για εσάς θα ήταν οτιδήποτε στον οικονομικό τομέα.

Δείτε Επίσης
Τι σεντόνια διαλέγετε; Λένε πολλά για τον χαρακτήρα σας!

4 με 6 το απόγευμα

Είστε ιδιαίτερα συναισθηματική. Πιστεύετε στον έρωτα και τον ρομαντισμό και οι γύρω σας σάς θεωρούν αρκετά ευαίσθητη. Η αλήθεια είναι όμως ότι τα συναισθήματα που εξωτερικεύετε δεν είναι ούτε τα μισά από όσα νιώθετε γιατί είστε πολύ καλή στο να προστατεύετε τον εσωτερικό σας κόσμο. Δουλειές όπως καθηγήτρια και σύμβουλος σας ταιριάζουν εξαιρετικά.

6 με 8 το απόγευμα

Είστε χαλαρή και έχετε κατανόηση. Για αυτό και οι γύρω σας σάς θέλουν στη ζωή τους και συχνά ζητούν τη συμβουλή σας, ακόμα κι αν δεν σας ξέρουν καλά. Αυτό γίνεται γιατί νιώθουν πόσο ανοιχτή είστε. Σας ταιριάζουν τέλεια δουλειές που έχουν να κάνουν με την υγεία.

8 με 10 το βράδυ

Είστε της πράξης και όχι της σκέψης. Όταν κάτι πρέπει να γίνει δεν καθυστερείτε και αναλαμβάνετε άμεσα δράση. Και μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Όταν οι άλλοι ζητούν τη βοήθειά σας είστε η πρώτη που προσφέρετε. Η τέλεια καριέρα για εσάς περιλαμβάνει οτιδήποτε μπορείτε να κάνετε με τα χέρια σας, όπως κατασκευές και καλλιτεχνικά.

10 με 12 τα μεσάνυχτα

Είστε άτομο που κοιτάζει πάντα μπροστά. Όσο άσχημα κι αν είναι τα πράγματα παραμένετε αισιόδοξη και κοιτάτε την θετική πλευρά. Είστε δίκαιη και με αντίληψη των χαρακτήρων και γι΄ αυτό οι άλλοι αγαπούν τις συμβουλές σας. Και ως εξαιρετικά φιλόδοξη δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείτε να καταφέρετε.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.