Γιατί δεν μπορείτε να τα αφήσετε πίσω σας; Οι λόγοι ανάλογα με το ζώδιό σας!

Γιατί δεν μπορείτε να τα αφήσετε πίσω σας; Οι λόγοι ανάλογα με το ζώδιό σας!

Μερικά ζώδια δυσκολεύονται να προχωρήσουν επειδή έχουν την τάση να αφήνουν τα πράγματα ανοιχτά, οπότε το οριστικό κλείσιμο είναι πραγματικά δύσκολο. Άλλα ζώδια δυσκολεύονται να τα παρατήσουν γιατί αγαπούν τόσο βαθιά και δίνουν τόσο πολύ από τον εαυτό τους στις σχέσεις, στην καριέρα τους ή ακόμη και σε αντικείμενα. Δυσκολεύεστε να αφήσετε ανθρώπους και καταστάσεις ακόμα και όταν όλα λένε ότι δεν ενδείκνυνται πλέον; Μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας. Ας ρωτήσουμε τα άστρα γιατί δεν μπορείτε να αφεθείτε και να ξεπεράσετε τα πράγματα εύκολα!

Κριός: Είστε πολύ φιλόδοξοι

Κριός, το ζώδιό σας μπορεί να παλέψει με την πλάνη του «δεν θα το αφήσω να πάει χαμένο». Όταν εργάζεστε για κάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα – μια φιλία, μια καριέρα, έναν έρωτα – το μόνο που μπορείτε να σκεφτείτε είναι η ενέργεια και ο χρόνος που έχετε αφιερώσει σε αυτό.

Είστε ανταγωνιστικό ζώδιο, που σημαίνει ότι μισείτε να τα παρατάτε, ειδικά για πράγματα που είχατε ή θέλατε, έστω και για λίγο. Ακόμη και όταν κάτι δεν είναι πλέον κατάλληλο για εσάς, δεν θέλετε να περάσετε τις μέρες σας, να  αναρωτιέστε αν έπρεπε να είχατε κάνει περισσότερα.

Ταύρος: Είστε πεισματάρηδες

Το ζώδιο του Ταύρου, δεν είναι μυστικό ότι του αρέσει πάντα να τα κάνει όλα με τον δικό του τρόπο.  Όταν θέλεις κάτι που δεν μπορείς να έχεις, νιώθεις ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το αφήσεις.

Δεν θέλετε να αλλάξετε τη ρουτίνα σας ή να αφήσετε τα πράγματα που αγαπάτε. Στο μυαλό σας, αν παραμείνετε προσηλωμένοι στη θέση σας, τίποτα δεν θα μπορέσει ποτέ να καταστρέψει τη σταθερότητα και τη ρουτίνα σας. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα, Ταύρε – και ακόμα κι αν ήταν έτσι όλοι πρέπει να κάνουν κάποια αλλαγή. Ακόμα και ο πιο πεισματάρης!

Δίδυμοι: Τα θέλετε όλα ταυτόχρονα

Μάλλον, Δίδυμε, έχεις συνηθίσει να σου λένε ότι σου αρέσει να κάνεις ταχυδακτυλουργικά πράγματα. Είστε ένα ευέλικτο ζώδιο που θέλει πάντα να είναι απασχολημένο.

Μεταπηδάτε από έργο σε έργο, επομένως μπορεί να φαίνεται ότι το έχετε εύκολο να αφήσετε πράγματα που δεν σας ενδιαφέρουν. Αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα αλήθεια. Όταν υπάρχει κάτι που σας ενδιαφέρει, ακόμα κι αν δεν είναι κατάλληλο για εσάς, δεν μπορείτε παρά να το προσηλωθείτε σε αυτό (μαζί με όλα τα άλλα ενδιαφέροντά σας, φυσικά).

Αυτό σας δυσκολεύει να αφήσετε κάτι που το μυαλό σας θεωρεί «διασκεδαστικό» ή «ενδιαφέρον», επειδή η περιέργειά σας δεν μπορεί ποτέ να ικανοποιηθεί πραγματικά.

Καρκίνος: Είστε συναισθηματικοί

Το ζώδιό σας είναι γνωστό ότι είναι νοσταλγικό και συναισθηματικό. Αγαπάτε τους αγαπημένους σας, τις αναμνήσεις σας και τα συναισθηματικά σας αντικείμενα.

Αυτό σας δυσκολεύει να αφήσετε κάτι επειδή θέλετε πάντα να κρατηθείτε από κάπου – είτε αυτό περιλαμβάνει αναμνήσεις που έγιναν γλυκόπικρες, αντικείμενα που δεν χρειάζεστε ή ακόμα και σχέσεις που έχουν γίνει τοξικές.

Θέλετε πάντα να σκέφτεστε τις καλές στιγμές και μερικές φορές ο συναισθηματισμός σας μπορεί να θολώσει την πραγματικότητα. Βλέπετε τα πράγματα μέσα από το πρίσμα του παρελθόντος αντί να καταλαβαίνετε ότι δεν σας ταιριάζουν πλέον στο παρόν.

Λέων: Θέλετε το επίτευγμα

Είτε ψάχνετε για έπαινο είτε άλλη διάκριση για να προσθέσετε στη λίστα σας, παλεύετε να αφεθείτε γιατί φοβάστε την αποτυχία. Αυτό δεν ισχύει μόνο για την επαγγελματική σας ζωή – μπορεί να είναι αυτή η δύσκολη φιλία που θέλατε να διατηρήσετε ή το προσωπικό έργο που ελπίζατε να επιδείξετε σε όλους.

Ειδικά από τη στιγμή που έχετε πει στους άλλους γύρω σας για κάτι που έχει νόημα για εσάς, παλεύετε να μην το εγκαταλείψετε, γιατί δεν σας αρέσει οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι κάνετε λάθος ή παίρνετε κακές αποφάσεις.

Αυτό δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, όμως. Τα πράγματα αλλάζουν, το ίδιο και οι άνθρωποι. Επιτρέπεται να αλλάζετε τα πράγματα όταν δεν είναι πλέον κατάλληλα για εσάς. Οι περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να το κάνουν κάποια στιγμή.

Παρθένος: Επιδιώκετε την τελειότητα

Για σένα, Παρθένε, το να αφήσεις κάτι μπορεί να μοιάζει με αποτυχία. Για ένα ζώδιο που έχει μια εκτενή λίστα υποχρεώσεων και ένα ιστορικό να πιάνει πράγματα που κανένας άλλος δεν μπορεί, μπορεί να αισθάνεται ότι έρχεται σε αντίθεση με την ύπαρξή σας να… παραιτηθείτε.

Ρωτήστε τον εαυτό σας, η επανεκτίμηση είναι το ίδιο με την παραίτηση; Το να αφήσετε κάτι που δεν σας εξυπηρετεί πλέον είναι το ίδιο με την αποτυχία; Για να αγγίξετε την αληθινή τελειότητα, θα πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε τη ζωή σας όσο το δυνατόν πιο εύκολη και ευχάριστη για εσάς. Αυτό σημαίνει να αποδέχεστε το γεγονός ότι δεν μπορείτε να πετύχετε αυτό που δεν είναι σωστό για εσάς.

Ζυγός: Φοβάστε τη σύγκρουση

Εάν έχετε ένα έργο που σας προκαλεί εξάντληση ή μια σχέση που απλά δεν θέλετε να συνεχίσετε, δυσκολεύεστε να το πείτε σε οποιονδήποτε. Ίσως αφήνετε τη δουλειά να συσσωρεύεται επειδή απλώς δεν θέλετε να απορρίψετε κανέναν ή ίσως συνεχίζετε τις σχέσεις που έχετε ξεπεράσει επειδή δεν αντέχετε τη σκέψη της αντιπαράθεσης.

Όταν πρέπει οπωσδήποτε να εγκαταλείψετε κάτι, τείνετε να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για μια «αργή εξασθένιση» – και αν δεν λειτουργεί, συχνά αποφεύγετε να το παρατήσετε εντελώς για να μην χρειαστεί να μπείτε σε σύγκρουση με κανέναν.

Σκορπιός: Χρειάζεστε να έχετε τον έλεγχο

Στο ζώδιό σου αρέσει να έχει τον έλεγχο γιατί σου δίνει σιγουριά, Σκορπιέ. Δυσκολεύεστε να αφήσετε πράγματα να φύγουν, και όταν το κάνετε αυτό είναι εντελώς εκτός ελέγχου σας.

Θέλετε να έχετε τον έλεγχο σε κάθε δεδομένη κατάσταση γιατί σας ανακουφίζει να ξέρετε ότι τα πράγματα είναι στα χέρια σας. Όταν αυτό αφαιρείται από εσάς, μπορεί να αισθάνεστε ότι θέλετε να κρατήσετε κάτι περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε, με την ελπίδα ότι θα μπορέσετε να ανακτήσετε τον έλεγχο πάνω του.

Αυτό όμως, συνήθως, δεν λειτουργεί όπως ελπίζετε. Κατά ειρωνικό τρόπο, μπορείτε να βρείτε τον μεγαλύτερο έλεγχο αποδεχόμενοι ότι μερικές φορές, απλώς δεν έχετε κανέναν.

Τοξότης: Είστε πολύ αισιόδοξοι

Η αισιοδοξία σου είναι καλό πράγμα, Τοξότη, ας είμαστε ξεκάθαροι. Αλλά είναι επίσης μια εξήγηση για το γιατί μπορεί να δυσκολεύεστε να τα παρατήσετε μερικές φορές. Θέλετε να βλέπετε το καλύτερο στους ανθρώπους και θέλετε να πιστεύετε το καλύτερο για τον εαυτό σας.

Δείτε Επίσης

6 ζωδιακά ζευγάρια που δεν ταιριάζουν, αλλά είναι μαζί!

Εάν η καριέρα σας δεν σας ταιριάζει πια, θέλετε να ελπίζετε ότι μπορείτε να προσαρμοστείτε και ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν. Εάν οι σχέσεις σας έχουν γίνει τοξικές, θέλετε να κολλήσετε στο παρελθόν και να βεβαιωθείτε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται.

Παρόλο που εκτιμάτε την ελευθερία σας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κολλάτε με ανθρώπους, μέρη και πράγματα. Η διάθεσή σας, σας δυσκολεύει να δείτε ότι πρέπει πραγματικά να αφήσετε κάτι όταν βρίσκεστε σε μία δεδομένη στιγμή.

Αιγόκερως: Δεν τα παρατάτε ποτέ

Το ζώδιό σας είναι ρυθμισμένο να εκπληρώσει (και να κατακτήσει) τους στόχους σας ό,τι κι αν γίνει, Αιγόκερε. Το να τα παρατήσεις δεν είναι στο λεξιλόγιό σου, ανεξάρτητα από το πόσα νέα έργα έχεις μπροστά σου ή πόσο μακριά μπορεί να φαίνεται ότι είστε για την πραγμάτωση των επιθυμιών σου.

Είτε πρόκειται για ανθρώπους, έργα ή στόχους ζωής, παρά τον ρεαλισμό του ζωδίου σας, αγωνίζεστε να απελευθερωθείτε από πράγματα και σχέσεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Αντί να βλέπετε ότι το να φύγεις είναι μια μέθοδος ανάπτυξης, το βλέπετε ως σημάδι αποτυχίας. Αυτό δεν είναι αλήθεια, Αιγόκερε. Μερικές φορές, πρέπει να επαναξιολογήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε.

Υδροχόος: Έχετε όραμα για το μέλλον

Είσαι προνοητικός, Υδροχόε, που σημαίνει ότι παλεύεις να αφήσεις πράγματα που νόμιζες ότι θα είχες για πάντα. Ίσως ήσασταν απασχολημένοι να σχεδιάζετε τις επόμενες δεκαετίες της ζωής σας σε μια συγκεκριμένη δουλειά που ποτέ δεν πίστευα ότι θα σταματήσει να σας αρέσει.

Ίσως νομίζατε ότι θα μείνετε με τον ίδιο κύκλο ανθρώπων για πάντα. Ίσως δεν θέλατε ποτέ να φύγετε από εκεί που ζείτε τώρα. Χτίζετε τον ιδανικό κόσμο για τον εαυτό σας, επειδή αυτό είναι που θέλει να δημιουργήσει το ζώδιό σας. Ως ανθρωπιστές, φαντάζεστε συνεχώς τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο για τον κόσμο (και πώς να φτάσετε εκεί).

Όταν κάνετε το ίδιο πράγμα για τον εαυτό σας, ωστόσο, μερικές φορές ξεχνάτε ότι οι μεταβλητές μπορούν να αλλάξουν από ένα τυχαίο γεγονός, κάτι που σας δυσκολεύει να αφήσετε πράγματα που δεν σας εξυπηρετούν πια επειδή νομίζετε ότι χρειάζεται να παραμείνουν τα ίδια. Για πάντα.

Ιχθύες: Θέλετε να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας

Πιθανότατα να σου έχουν πει ότι είσαι ονειροπόλος ένα εκατομμύριο φορές, Ιχθύ. Είναι το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του ζωδίου σας. Αυτά τα όνειρα μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας.

Γνωρίζετε καλά τον εαυτό σας, γνωρίζετε τις υποσυνείδητες επιθυμίες σας και ξέρετε τι θέλετε να πετύχετε για να είστε ικανοποιημένοι με εσάς. Αλλά μερικές φορές παλεύετε να πραγματοποιήσετε αυτά τα όνειρα, ειδικά επειδή το ζώδιό σας λατρεύει να κάνει μεγάλα όνειρα.

Όταν κάτι δεν σας ταιριάζει πια, παλεύετε να ζήσετε ανάμεσα στο όνειρο όπου όλα πάνε τέλεια και στην πραγματικότητα, όπου πρέπει να αφήσετε έναν στόχο που θέλατε να πετύχετε. Αυτού του είδους τα όνειρα μπορούν να σε στοιχειώσουν, Ιχθύ, και να σε κάνουν να νιώθεις ότι θα μπορούσες να τα είχες όλα αν συνέχιζες. Αλλά, όσο διαισθητικοί κι αν είστε, δεν προορίζονται όλα τα όνειρα να βγουν αληθινά. Μερικές φορές, χρειάζεται να τα παρατήσετε για χάρη σας.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.