Η λέξη που χαρακτηρίζει κάθε ζώδιο! Ποιο είναι το χαρακτηριστικό σας;

Η λέξη που χαρακτηρίζει κάθε ζώδιο! Ποιο είναι το χαρακτηριστικό σας;

Το κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Και ανακαλύπτοντας τη λέξη που μας ταιριάζει μπορεί να μας βοηθήσει να μάθουμε τι βλέπουν οι άλλοι σε εμάς. Δείτε ποια λέξη συνοψίζει μέσα της όλη την ουσία του κάθε ζωδίου!

Κριός
Κριός: Ευφευρετικός

Ως το πρώτο ζώδιο του κύκλου, ο Κριός ξέρει καλύτερα από τον καθένα να μένει αξέχαστος στους άλλους. Ενώ οι υπόλοιποι φοβούνται την αποτυχία, η ατρόμητη ανεξαρτησία του ζωδίου αυτού το κάνει να ανακαλύπτει συνεχώς νέους, απρόσμενους τρόπους να πετύχει τους στόχους του.

Κάποιοι μπορεί να θεωρούν τον Κριό παρορμητικό, αλλά η ικανότητά του να παίρνει αποφάσεις γρήγορα είναι πολλές φορές που τον φτάνει στην επιτυχία. Ο Κριός είναι μια εφευρετική ψυχή που ξέρει πώς να κάνει το καλύτερο που μπορεί κάθε φορά.

Ταύρος
Ταύρος: Σταθερός

Ο Ταύρος είναι το πιο σταθερό και αξιόπιστο ζώδιο. Κρατάει πάντα τις υποσχέσεις του και εννοεί αυτά που λέει. Είναι ήρεμος και εύκολος να τον προσεγγίσει κανείς ενώ το πρακτικό μυαλό του τον βοηθάει να πατάει γερά στη γη.

Σπάνια μπορεί κανείς καταφέρνει να του αλλάξει γνώμη, όταν έχει επιλέξει μια πορεία, και ενώ κάποιοι θα τον θεωρήσουν επίμονο, ο Ταύρος ξέρει ότι απλώς ακούει τον εαυτό του και έχει αυτοπεποίθηση.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: Έξυπνος

Ο Δίδυμος είναι το κοινωνικό ζώδιο της παρέας. Ξέρει να πιάνει τον παλμό σε μια ομήγυρη και έτσι μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη και να κάνει νέους φίλους.

Δείτε Επίσης

Τα αδύναμα σημεία των σχέσεων για κάθε ζώδιο: Τι πρέπει να προσέξετε;

Η κοφτερή αντίληψή του, τον βοηθάει να επιτυγχάνει στην καριέρα του, στα αισθηματικά του και όχι μόνο. Κανενός το μυαλό δεν τρέχει τόσο γρήγορα όσο ενός Δίδυμου, γι΄αυτό και η εξυπνάδα είναι αυτή που συνοψίζει την προσωπικότητά του ζωδίου αυτού.

Καρκίνος
Καρκίνος: Διαισθητικός

Ο Καρκίνος θεωρείται το πιο ευαίσθητο ζώδιο του κύκλου, αλλά είναι πολλά παραπάνω. Συνδέεται βαθιά με τα συναισθήματά του, κάτι που του δίνει την ικανότητα να «διαβάζει» τους γύρω του και να βλέπει την αλήθεια πίσω από κάθε κατάσταση.

Λέων
Λέων: Ζωηρός

Ο Λέων είναι σίγουρα το πιο έντονο ζώδιο, που συνήθως κλέβει τις εντυπώσεις. Έχει μια ζεστή προσωπικότητα και μια εξωστρέφεια που μαγνητίζουν τους γύρω του και η αίσθηση του χιούμορ του γοητεύει. Δεν φοβάται να αφεθεί και να εκφραστεί ελεύθερα και ξέρει να ζει τη ζωή με τους δικούς του κανόνες.

Παρθένος
Παρθένος: Γνωστικός

Το ζώδιο της τελειομανίας, ο Παρθένος είναι αυτός που όλοι θέλουν να μάθουν τη γνώμη του και εκτιμούν την αντικειμενικότητά του. Δεν του ξεφεύγει τίποτα και είναι γνωστός για την ικανότητά του να σκέφτεται ψύχραιμα και καθαρά. Η αντίληψη του, η δυνατότητά του να καταλαβαίνει τους άλλους και η οξυδέρκεια του κάνουν τον Παρθένο ένα ζώδιο-γνώστη των πάντων.

Ζυγός
Ζυγός: Ζωντανός

Ο Ζυγός είναι ζώδιο γεμάτο ενέργεια που θέλει να εκμεταλλεύεται τη ζωή στο έπακρο. Τον ενδιαφέρει να μαθαίνει συνεχώς νέα πράγματα και να γνωρίζει νέους ανθρώπους και με τον ενθουσιασμό του ανεβάζει τη διάθεση των γύρω του όπου κι αν βρίσκεται.

Σκορπιός
Σκορπιός: Περίπλοκος

Ο Σκορπιός είναι μυστηριώδης και δύσκολα ερμηνεύει κανείς τις κινήσεις του. Απόμακρος και ταυτόχρονα βαθιά συναισθηματικός, δεν αφήνει τους άλλους να καταλάβουν τι συμβαίνει μέσα του. Ωστόσο, αν κάποιος το αξίζει, ο Σκορπιός θα του χαρίσει όλο το πάθος και την αφοσίωσή του, όσο κανένα άλλο ζώδιο.

Τοξότης
Τοξότης: Εξωστρεφής

Για τον Τοξότη η ζωή είναι μια μεγάλη περιπέτεια που πρέπει να την ζήσει. Είναι ζώδιο γνωστό για το ελεύθερο πνεύμα του και δεν του αρέσει να μένει στάσιμος για πολύ. Προτιμά να γίνεται συνεχώς καλύτερος, να μαθαίνει νέα πράγματα και να ανακαλύπτει.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: Ανθεκτικός

Ο Αιγόκερως είναι ένα από τα πιο παρεξηγημένα ζώδια. Οι γύρω του τον θεωρούν κολλημένο με τα χρήματα και την εξουσία, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλώς επικεντρωμένος στο να πετύχει τους στόχους του.

Δεν τα παρατάει ποτέ και γι΄ αυτό καταφέρνει πολλά στη ζωή του. Όταν όλα του πάνε αντίθετα, ο Αιγόκερως οπλίζεται με δύναμη και επιμονή και μένει σταθερός στα θέλω του.

Υδροχόος
Υδροχόος: Εκκεντρικός

Αφήνει τα σίγουρα και τα εύκολα για τους άλλους. Το πιο αντισυμβατικό ζώδιο του κύκλου, ο Υδροχόος ενδιαφέρεται μόνο για τα παράξενα και τα διαφορετικά πράγματα της ζωής. Κι αυτό γιατί θεωρεί ότι εκεί βρίσκεται το πραγματικό ενδιαφέρον.

Ιχθύες
Ιχθύες: Εκφραστικός

Συμπονετική και καλλιτεχνική φύση, ο Ιχθύς νιώθει τα πάντα με ένταση. Τον επηρεάζει άμεσα το περιβάλλον του και ψάχνει πάντα την ισορροπία στη ζωή. Για το «ψάρι» είναι σημαντικό να δημιουργεί σύμφωνα με τις σκέψεις και τα συναισθήματά του και πάντα βρίσκει τρόπους να επικοινωνεί τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.