Μήπως ο σύντροφός σας χρειάζεται λίγο χώρο και χρόνο;

Μήπως ο σύντροφός σας χρειάζεται λίγο χώρο και χρόνο;

Φυσικά, άσχετα από το ζώδιο του καθενός, όλοι χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για τον εαυτό μας, ειδικά αυτή την περίοδο του εγκλεισμού στο σπίτι. Απλά, κάποιοι έχουν τον τρόπο να το δείξουν στη σύντροφό τους, ενώ άλλοι δεν ξέρουν πάντα πώς να το χειριστούν. Διαβάστε λοιπόν τι πρέπει να περιμένετε ανάλογα με το ζώδιο του καλού σας!

Η κοινωνική απομάκρυνση παρέα με τον σύντροφό σας μπορεί να φαινόταν καλή ιδέα λίγο καιρό πριν. Αλλά να που έχει αρχίσει να απομακρύνεται χωρίς εξήγηση ή να εκνευρίζεται με το παραμικρό! Ίσως ήρθε η ώρα να συμβουλευτείτε τα άστρα για να δείτε κατά πόσο τον έχει επηρεάσει όλη αυτή η κατάσταση.

Υπάρχουν άλλωστε μερικά ζώδια που χρειάζονται περισσότερο χώρο από τα υπόλοιπα. Ιδιαίτερα, οι Δίδυμοι, ο Τοξότης και ο Υδροχόος εκτιμούν την ανεξαρτησία τους, χρειάζονται χώρο για να μπορούν να σκέφτονται ελεύθερα και λαχταρούν την ποικιλία.

Από την άλλη πλευρά, ο Ταύρος, ο Καρκίνος και ο Ζυγός δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κολλήσουν μέσα στο σπίτι με τον σύντροφό τους για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Ανεξάρτητα από το ζώδιο του συντρόφου σας, ο καθένας θα χρειαστεί κάποια στιγμή λίγο δικό του χρόνο στην περίοδο της καραντίνας…

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για να μένουν κλεισμένοι στο σπίτι με το άλλο τους μισό επ΄αόριστον. Και αυτό σίγουρα ισχύει για τους Κριούς. Όσο κι αν σας αγαπάει ο ανεξάρτητος Κριός, είναι σημαντικό να έχει χρόνο και χώρο για τον εαυτό του ώστε να εκτιμήσει τις στιγμές που περνάτε μαζί.

Όταν ένας Κριός χρειάζεται να απομακρυνθεί, σίγουρα θα σας το πει, κάτι που ισχύει για όλα όσα θέλουν και νιώθουν. Γι΄ αυτό μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Το να μένει στο σπίτι με τον σύντροφό του κάνει τον Ταύρο να νιώθει χαρούμενος και ασφαλής. Αλλά ακόμα κι έτσι, έχει ανάγκη για λίγο προσωπικό χρόνο.

Μπορεί να μην το λέει ευθέως, αλλά αν δείτε ότι γίνεται λιγομίλητος αφήστε τον να μείνει λίγο μόνος του. Διαφορετικά, μπορεί να εκνευριστεί. Και σίγουρα δεν θέλετε να είστε στο ίδιο σπίτι με έναν εκνευρισμένο Ταύρο!

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Το να μένει απομονωμένος μακριά από ανθρώπους είναι κάτι αρκετά δύσκολο για τον επικοινωνιακό Δίδυμο. Αν όμως χρειάζεται λίγο χρόνο για τον εαυτό του, θα σας το δείξει βλέποντας ταινίες μόνος του ή κάνοντας βιντεοκλήσεις με τους φίλους του πιο συχνά.

Αν δείτε ότι κάποιο βράδυ προτιμά μια βραδιά στο internet με την παρέα του, δώστε του αέρα να… αναπνεύσει. Δεν σημαίνει ότι βαριέται μαζί σας, απλά χρειάζεται κάτι για να ισορροπήσει μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Από όλα τα ζώδια, ο Καρκίνος είναι ο τελευταίος για τον οποίο πρέπει να ανησυχείτε. Το σπίτι είναι για έναν Καρκίνο το αγαπημένο του μέρος και αυτή είναι μια ιδανική ευκαιρία να το απολαύσει μαζί με τη σύντροφό του.

Αν όμως θέλει ένα διάλειμμα, θα σας το δείξει μιλώντας λιγότερο. Είναι μια συνηθισμένη τακτική του ζωδίου για να μην ταράξει τα νερά, αλλά θα δείτε πως ίσως γίνει λίγο πιο απότομος μαζί σας.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Όταν ένας Λέοντας χρειάζεται ένα διάλειμμα από την προσοχή σας, θα δείτε ότι καταπιάνεται με τη δουλειά του ή με άλλες δημιουργικές ασχολίες. Ό,τι κι αν είναι αυτό, θα είναι τόσο απορροφημένος που δεν θα έχει χρόνο να κάτσει μαζί σας μέχρι να τελειώσει. Αφήστε τον να εκφραστεί με τον τρόπο του και θα σας λατρέψει γι’ αυτό.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Οι Παρθένοι είναι τελειομανείς και πολύ επιλεκτικοί. Αν λοιπόν τους πετύχετε σε κακή μέρα μπορεί να γίνουν λίγο επικριτικοί μαζί σας. Όταν ένας Παρθένος χρειάζεται τον χώρο του δεν θα σας το πει.

Δείτε Επίσης

Πώς σας δείχνει ότι σας αγαπά, με βάση το ζώδιό του

Αλλά ίσως σχολιάσει τον τρόπο που κάνετε κάτι ή αυτά που λέτε. Αν γίνει αυτό μην εκνευριστείτε γιατί υπάρχει περίπτωση να καταλήξετε σε τσακωμό. Αφήστε τον για λίγο μόνο του και θα του περάσει!

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Ο Ζυγός είναι ζώδιο που το καθορίζουν οι σχέσεις του και εκτιμάει την αρμονία και την ισορροπία. Κάποιες φορές δυσκολεύονται να εκφραστούν γιατί το τελευταίο που θέλουν είναι να δημιουργήσουν προβλήματα.

Αντί γι’ αυτό, θα σας δείξουν ότι θέλουν χρόνο για τον εαυτό τους με το να γίνουν επιθετικοί. Αν δείτε ότι ένας Ζυγός γίνεται αλαζονικός, δείξτε του ότι θέλετε κι εσείς λίγο χρόνο μόνη σας. Έτσι, θα βρείτε τον τρόπο να χαλαρώσετε και οι δύο.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Ο Σκορπιός είναι γνωστός για τον ήσυχο και μυστηριώδη χαρακτήρα του, αλλά αν θέλει να μείνει μόνος του θα σας το πει. Αν δεν του δώσετε τον χώρο του, και τον χρόνο για τον εαυτό του μπορεί να γίνει οξύθυμος, αφού είναι το ζώδιο που το έχει περισσότερο ανάγκη. Θα δείτε ότι μετά θα είναι και πάλι όλος δικός σας!

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Ο Τοξότης είναι ένα από τα πιο ανεξάρτητα ζώδια του κύκλου. Γι’ αυτό και η κοινωνική απομόνωση του είναι πολύ δύσκολη, αφού του στερεί την ευκαιρία για ταξίδια και νέες περιπέτειες.

Θα καταλάβετε ότι ένας Τοξότης θέλει χρόνο για τον εαυτό του όταν αρχίσει να μιλάει για την ανάγκη του να φύγει, λέγοντας “μακάρι να ήμουν σε μια παραλία τώρα” ή “θα ήθελα να κάναμε ένα ταξίδι”. Έχουν μάθει να μένουν μόνοι τους, γι’αυτό μην παραξενευτείτε αν δεν σας περιλαμβάνουν πάντα στα μελλοντικά τους σχέδια!

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Ο Αιγόκερως είναι το πιο πρακτικό ζώδιο. Του αρέσει να προγραμματίζει τις μέρες του και να βάζει κανόνες στο σπίτι. Έτσι, σίγουρα θα έχει δημιουργήσει και λίγο χρόνο για να μείνει μόνος του μέσα στην καθημερινότητα. Το πιο πιθανό είναι να καταλάβετε την ανάγκη τους αυτή, αφού θα το έχουν σημειώσει στο ημερολόγιο της κουζίνας!

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Οι Υδροχόοι πάνω απ’ όλα βάζουν την ελευθερία τους. Γι’ αυτό και το να μένουν κλεισμένοι στο σπίτι με τον σύντροφό τους για πάνω από μια μέρα μπορεί να τους κάνει να νιώσουν πολύ περιορισμένοι.

Αν θέλουν χρόνο για τον εαυτό τους δε θα διστάσουν να σας το πουν. Μπορεί ο τρόπος τους να είναι λίγο ψυχρός, αλλά μην το πάρετε προσωπικά. Νοιάζονται για εσάς κι ας μην το εκφράζουν συνεχώς. Αν δεν τους στερήσετε την ελευθερία τους, η σχέση σας θα συνεχίσει να είναι τέλεια.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ο Ιχθύς είναι από τα ζώδια που λατρεύουν να είναι με τον σύντροφό τους. Αφήνουν τις καταστάσεις να τους οδηγήσουν, γι’ αυτό και δύσκολα τους ενοχλεί κάτι.

Αν ένας Ιχθύς χρειαστεί προσωπικό χρόνο, απλά θα αποσυρθεί στον δικό του κόσμο. Άλλωστε, είναι γνωστοί για την ονειροπόλα φύση τους, οπότε δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σας παραξενέψει.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.