Μήπως βγαίνετε με έναν κρετίνο; Πείτε αμέσως όχι!

Μήπως βγαίνετε με έναν κρετίνο; Πείτε αμέσως όχι!

Αναγνωρίστε τα 10 σημάδια και κόψτε ρόδα μυρωμένα! Όλες μας έχουμε ερωτευτεί τουλάχιστον έναν. Όχι; Εάν αρχικά θεωρείτε πως εσείς δεν έχετε πέσει στην παγίδα, κάντε μας τη χάρη να το παραδεχτείτε ή μήπως, νομίζετε πως ο αγαπημένος σας δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία και προσπαθείτε, ακόμα, να τον αλλάξετε;

Από την Άντζελα Μολφέτα

Τι καθορίζει έναν κρετίνο; Οπωσδήποτε αναφερόμαστε στους άνδρες, αλλά η αλήθεια είναι πως ο κρετινισμός «χτυπάει» και τα δύο φύλα. Τα κριτήρια του κρετινισμού;

1.    Ποτέ δεν κάνει αυτό που λέει. Δεν τηλεφωνεί, όπως υπόσχεται. Δεν εμφανίζεται, ενώ θα έπρεπε. Πολύ συχνά ανησυχείτε πως κάτι κακό του συνέβη, αλλά όταν διαπιστώνετε πως είναι μια χαρά, το μόνο που θέλετε είναι να τον σκοτώσετε!

2.    Είναι νευρικός και γκρινιάζει, χωρίς κάποιον προφανή λόγο. Δεν σας μιλάει και δεν ξέρετε το γιατί. Οι διαρκείς σιωπές κλονίζουν το νευρικό σας σύστημα, με αποτέλεσμα να θέλετε να τον χαστουκίσετε με το παπούτσι σας!

3.    Σας εξαπατά. Απροκάλυπτα. Και προσπαθεί να σας βγάλει τρελή και παρανοϊκή, όταν αναφέρετε τις υποψίες σας. Τελικά, όταν τον πιάνετε επ’αυτοφώρω γίνεται έξαλλος που έχετε θυμώσει, επειδή απλά σας εξαπάτησε!

4.    Προσπαθείτε συχνά να τον χωρίσετε, αλλά τελικά δεν μπορείτε να τον εγκαταλείψετε.

5.    Ασχολείστε ξαφνικά με τη θρησκεία. Προσεύχεστε στον Θεό να γίνει αξιόπιστος. Όταν αυτό δεν συμβαίνει, τότε προσεύχεστε να σας βοηθήσει να σταματήσετε να τον αγαπάτε. Εάν δεν συμβεί ούτε αυτό, απογοητεύεστε και σταματάτε τις προσευχές.

6.    Ξεκινάτε θεραπεία. Δώδεκα συνεδρίες ψυχοθεραπείας, ίσως βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

7.    Αρχίζετε να φοράτε κρυστάλλους για να καθαρίσετε τα τσάκρα σας. Διαβάζετε βιβλία γύρω από την αυτοβελτίωση του ατόμου και πώς θα απαλλαγείτε από την υπερβολική συναισθηματική εξάρτηση. Χρησιμοποιείτε θυμιάματα για αυτοσυγκέντρωση, τα οποία τις περισσότερες φορές σας προκαλούν ναυτία!

Δείτε Επίσης
Σαν να μην πέρασε μία μέρα: Όταν εξαφανίζεται και επανέρχεται…

8.    Επισκέπτεστε μέντιουμ, υπνωτιστές, μελλοντολόγους γενικότερα και αγοράζετε φίλτρα αγάπης.

9.    Μελετάτε το «Άνδρες από τον Άρη, Γυναίκες από την Αφροδίτη» και περιμένετε ο σύντροφός σας να κάνει την έκπληξη. Στο τέλος, αποφασίζετε πως ο John Gray δεν ξέρει τι λέει…

10.  Είστε δυστυχισμένη και απογοητευμένη, συνεχώς. Αισθάνεστε μοναξιά, απελπισία και πιστεύετε πως είναι της μοίρας σας γραμμένο να ζήσετε όλη σας τη ζωή αδικημένη και ανικανοποίητη ή να την περάσετε εντελώς μόνη.

Υπάρχουν πολλά ακόμα, αλλά αυτά τα 10 σημεία θεωρούμε ότι είναι αρκετά, για να κατανοήσετε την κατάσταση.

Οι σκέψεις γύρω από τους κρετίνους; Δεν χρειάζεται να τους δικάσετε ή να τους χλευάσετε με επικριτικό τρόπο. Έχουν απλά, εγκεφαλική βλάβη. Δεν μπορείτε να ξέρετε τι τους έφερε σε αυτήν την κατάσταση και εάν θεωρείτε πως γνωρίζετε σίγουρα και με κανέναν τρόπο δεν είστε εσείς που μπορείτε να διορθώσετε την κατάστασή τους!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.