Νέα αρχή: Ανανέωση και… εκκαθαρίσεις ανάλογα με το ζώδιό μας!

Νέα αρχή: Ανανέωση και… εκκαθαρίσεις ανάλογα με το ζώδιό μας!

Η άνοιξη δεν παύει να είναι μια εποχή για ανανέωση. Σύμφωνα δε, με τις αστρολογικές θεωρίες, η περίοδος μετά τις 19 Μαρτίου σηματοδοτεί και την έναρξη της νέας αστρολογικής χρονιάς. Τι κάνουμε, λοιπόν, ανάλογα με το ζώδιό μας; Ποια μέτρα πρέπει να πάρουμε για να βελτιώσουμε τη ζωή μας; 

Επιμέλεια: Δέσποινα Σάμψων

Μπορεί ο κορωναϊός να έχει μονοπωλήσει τις συζητήσεις μας, αλλά η άνοιξη είναι εδώ!  Δεν είναι τυχαίο ότι με την αύξηση της θερμοκρασίας, τα επίπεδα ενέργειάς μας εκτινάσσονται.

Σύμφωνα δε, με την αστρολογία, η περίοδος μετά τις 19 Μαρτίου σηματοδοτεί και την έναρξη της νέας αστρολογικής χρονιάς. Μια εποχή, δηλαδή, ιδανική για να «καθαρίσουμε» όχι μόνο τον χώρο μας ή το σώμα μας αλλά και την ψυχή μας και να βρεθούμε ανανεωμένες στην αφετηρία μιας καινούργιας σεζόν.

Την ίδια περίοδο έχουμε την προσωρινή λήξη του ανάδρομου Ερμή (9 Μαρτίου) που ταλαιπώρησε τις ζωές μας από τις 16 Φεβρουαρίου, δηλαδή έναν ακόμα λόγο για να εκμεταλλευτούμε το διάστημα αυτό για να κάνουμε θετικές αλλαγές στην καθημερινότητά μας.

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Άμεση ανάγκη για πνευματικό ξεκαθάρισμα. Αρκετά κρατούσαμε μυστικά που συσσωρεύονταν σαν φορτίο. Ήρθε η ώρα να θεραπεύσουμε την ψυχή μας και να βάλουμε μπροστά τη διαδικασία αυτοβελτίωσης. Τα πρώτα θεμέλια έχουν ήδη μπει και αφού νιώσουμε να περνάμε σε μια νέα φάση, θα είμαστε έτοιμοι και να σηκώσουμε τα μανίκια για δουλειά.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Έχει έρθει η στιγμή να αφήσουμε πίσω μας όλες τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες που τρέφει ο υπόλοιπος κόσμος για εμάς. Συνειδητοποιώντας ότι δεν μας αφορά ούτε είναι δική μας ευθύνη, κάνουμε το καλύτερο δυνατόν χωρίς να τρέχουμε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των άλλων.

Η ολική αποτοξίνωση θα έρθει όταν εγκαταλείψουμε αυτή την πνιγηρή ανάγκη να μην απογοητεύσουμε τους άλλους. Όταν, δηλαδή, βρούμε δίπλα μας ανθρώπους που σέβονται τα όρια που βάζουμε και μας αφήνουν να αναπνέουμε ελεύθερα.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Αρκετά με τα επαγγελματικά που ήρθαν και μας συνέθλιψαν σαν μια τεράστια κοτρώνα… Ας παραβλέψουμε την τάση μας να φροντίζουμε και για την παραμικρή λεπτομέρεια. Εργαζόμαστε για να ζούμε και όχι το αντίστροφο.

Μπορούμε να ρίξουμε λίγο τους ρυθμούς χωρίς να φοβόμαστε ότι θα κριθούμε ανεπαρκείς. Σε αυτή τη φάση θα βοηθήσει πολύ ένα ξεκαθάρισμα στο γραφείο μας αλλά και στην γκαρνταρόμπα μας για να υποστηρίξουμε το νέο μας πρόσωπο.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Μπορεί να μην ακούγεται βολικό αλλά τα άστρα μας καλούν να βγούμε από το κουκούλι μας. Αρκετά κρυφτήκαμε κάτω από τα σκεπάσματα της θαλπωρής…

Καιρός να ανοίξουμε τα φτερά μας και να πετάξουμε λίγο πιο ψηλά από εκεί που τοποθετούμε συνήθως τον προσωπικό μας πήχη. Μια νέα περιπέτεια στην οποία θα αξιοποιήσουμε γνώσεις και εμπειρία θα είναι η ευκαιρία ζωής που μας προσφέρεται αυτή την περίοδο.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να βγούμε από μια περίοδο σκότους και να αφεθούμε στο φως, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Εξάλλου, η φυσική θέση του λιονταριού είναι κάτω  από τους προβολείς και όχι πίσω στο σκοτεινό παρασκήνιο. Απαλλασσόμαστε από φόβους που σφίγγουν την καρδιά μας και βγαίνουμε έξω να κυνηγήσουμε ευκαιρίες ζωής.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Τέλος σε μια τοξική σχέση που έχει τη δυνατότητα να επηρεάζει αρνητικά την ψυχή μας, δηλητηριάζοντας την καθημερινότητα. Αυτά τα ανθρώπινα βαμπίρ που ρουφούν την ενεργητικότητά μας πρέπει να φεύγουν πρώτα από τις συναισθηματικές αποσκευές μας.

Μπορεί να ακούγεται σκληρό αλλά εμείς οι ίδιες θα αναγνωρίσουμε ποια είναι εκείνη η σχέση που έχει φέρει ανισορροπία στη ζωή μας. Και θα νιώσουμε τεράστια ανακούφιση όταν σβήσει από τον ορίζοντά μας.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Τέλος σε κακές συνήθειες και θεωρίες που έχουν λήξει εδώ και καιρό… Μπορεί να είναι μια αλλαγή διατροφής και άσκησης ή ένα ξεκαθάρισμα στην ατζέντα και τα σχέδιά μας.

Δείτε Επίσης

Γεννηθήκατε έναν από αυτούς τους 4 μήνες; Τα πιο τρελά σας όνειρα θα πραγματοποιηθούν έως το τέλος Ιουνίου!

Μπορεί να πρέπει να οργανώσουμε πιο αποτελεσματικά την καθημερινότητά μας και να αναλάβουμε περισσότερο δράση… Το αποτέλεσμα πάντως θα είναι η δική μας βελτίωση.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Τι βάζουμε σε προτεραιότητα αυτήν την άνοιξη; Την προσωπική μας ευτυχία! Όλα τα υπόλοιπα που στέκονται ως εμπόδια, τα αποχαιρετάμε. Είτε είναι μια επαγγελματική δραστηριότητα που μας πάει πίσω, είτε μια τοξική σχέση ή ακόμα και η δική μας έλλειψη αυτοπεποίθησης, όλα πρέπει να αλλάξουν. Τρέχουμε στοχευμένα μόνο πίσω από τα όνειρά μας – γιατί μόνο η ευτυχία είναι αυτό που μας αξίζει!

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Εδώ τα πράγματα αποκτούν κυριολεκτική σημασία. Το σύμπαν απαιτεί από εμάς ουσιαστική εκκαθάριση του χώρου μας! Ντουλάπες, συρτάρια, σακούλες με άχρηστα αντικείμενα που έχουμε στοιβάξει κάτω από το κρεβάτι μας και κούτες πρέπει να ταξινομηθούν, να πεταχτούν ή και να προωθηθούν σε δωρεές.

Μόλις ξεφορτωθούμε ό,τι μας είναι περιττό, καλό είναι να προχωρήσουμε σε μια γενική καθαριότητα των δωματίων και ίσως να ανανεώσουμε και λίγο τη διακόσμηση.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Όχι απλώς χρειάζεται τη νέα σεζόν να αναδιοργανωθούμε αλλά πρέπει ειδικότερα να ξεκαθαρίσουμε τις συσκευές μας. Πετάμε παλιά μηνύματα, φωτογραφίες και αρχεία που έχουν γεμίσει τους σκληρούς δίσκους μας και απελευθερώνουμε χώρο στο τηλέφωνο και τον υπολογιστή μας.

Μην ξεχάσουμε να διαγραφτούμε από λίστες ατελείωτων εταιρειών που γεμίζουν κάθε μέρα το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο με περιττές πληροφορίες και να σταματήσουμε να ακολουθούμε όλους όσοι έχουν σταματήσει από καιρό να μας εμπνέουν.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Τα οικονομικά υπήρξαν μια σημαντική πηγή άγχους και αυτός είναι ο λόγος που θα πρέπει αυτή την περίοδο να δούμε πιο προσεκτικά τους λογαριασμούς μας.

Ελέγχοντας τις καταναλωτικές  δαπάνες μας και μελετώντας την αγοραστική μας ικανότητα μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα ρεαλιστικό πλάνο για την επόμενη σεζόν και να κινηθούμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο μέλλον.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Το πρώτο βήμα είναι να σταματήσουμε να αμφιβάλλουμε για τον εαυτό μας και τις δυνατότητές μας. Είμαστε έτοιμες να προβάλλουμε τα προσόντα μας και αυτή η περίοδος μας βρίσκει σε μια φάση προσωπικής ανάπτυξης.

Μπορεί να είμαστε ακόμα μουδιασμένες από τα κολλήματα του χειμώνα αλλά στην πραγματικότητα είμαστε στα καλύτερά μας για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.