Ζώδια δύσκολα για σχέση! Ποια είναι αυτά;

Ζώδια δύσκολα για σχέση! Ποια είναι αυτά;

Κάποιοι έχουν τη σχέση… στο τσεπάκι τους. Είναι εύκολοι, άνετοι και τρυφεροί. Κάποιοι άλλοι όμως δυσκολεύονται λίγο περισσότερο! Και σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν κάποια ζώδια που συνηθίζουν να κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα. Ποια είναι όμως αυτά; Θα σας τα πούμε εμείς!

Δίδυμοι

1. Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι μεγάλη πρόκληση σε μια σχέση. Είναι ασταθείς, δεν ξέρουν τι θέλουν και δεν μπορούν να αφιερωθούν σε ένα πράγμα για μεγάλο διάστημα. Βαριούνται εύκολα και ενώ είναι τέλειοι σύντροφοι όσο η σχέση είναι στα “πάνω” της, η ρουτίνα που ακολουθεί σίγουρα θα τους δυσκολέψει. Οι περισσότεροι θέλουν μια μόνιμη σχέση, αλλά για έναν Δίδυμο αυτός δεν είναι ο κανόνας αλλά η εξαίρεση.

Ταύρος

2. Ταύρος

Οι Ταύροι είναι ξεροκέφαλοι και συνήθως δεν τους αρέσει να διαφωνεί κάποιος μαζί τους ή να έχει διαφορετικά πιστεύω. Δεν συμβιβάζονται εύκολα, κάτι που σε μια σχέση είναι απαραίτητο. Οι Ταύροι πολλές φορές “μουλαρώνουν” και δεν δέχονται καν να ακούσουν την άλλη πλευρά. Η στάση τους αυτή τους κάνει δύσκολους συντρόφους.

Σκορπιός

3. Σκορπιός

Αν και οι Σκορπιοί αγαπούν με πάθος, μπορεί να δυσκολέψουν τον σύντροφό τους ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Τη μια στιγμή σας λατρεύουν και την άλλη σας ζηλεύουν και νιώθουν πληγωμένοι. Είναι πιο ευαίσθητοι από ό,τι φαίνονται, κάτι που εξηγεί τις ξαφνικές και έντονες αντιδράσεις τους, αφού μπορεί για καιρό να καταπιέζονται.

Τοξότης

4. Τοξότης

Οι Τοξότες θέλουν να γνωρίζουν συνεχώς καινούριους ανθρώπους και κάνουν τρομερή πρώτη εντύπωση σε κάποιον. Δυσκολεύονται όμως να παραμείνουν σε μια μακροχρόνια σχέση. Έχουν υπερβολική αυτοπεποίθηση και σπάνια παραδέχονται ότι το λάθος το έχουν κάνει αυτοί και όχι ο σύντροφός τους. Πολλές φορές μάλιστα θεωρούν τους γύρω τους δεδομένους, κάτι που εύκολα δημιουργεί προβλήματα σε μια σχέση. Χάνουν εύκολα την υπομονή τους και μπορεί για ένα απλό ζήτημα να μην μπορούν να περιμένουν ώστε να διορθωθεί.

Υδροχόος

5. Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι ένα δύσκολο ζώδιο γιατί δυσκολεύονται να κατανοήσουν τα συναισθήματα των άλλων. Παρ’ όλα αυτά όμως απαιτούν οι υπόλοιποι να κατανοούν τα δικά τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζονται για τον σύντροφό τους, απλά ότι δεν εκφράζονται εύκολα. Πολλές φορές δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν και αντί να συμπαρασταθούν σε κάποιον συναισθηματικά καταλήγουν να αποστασιοποιούνται.

Ιχθύες

6. Ιχθύες

Στους Ιχθύες αρέσει να το παίζουν «θύματα», όταν νιώθουν ότι έχουν παγιδευτεί. Τα συναισθήματά τους μπορούν να εξελιχθούν πολύ γρήγορα και πολλές φορές χρειάζονται ειδικούς χειρισμούς για να μην τους αναστατώσει ο σύντροφός τους. Αν ένας Ιχθύς είναι πεσμένος μπορεί να γίνει ιδιαίτερα πεσιμιστής και να αναρωτιέται αν αξίζει να προσπαθήσει για τη σχέση σας. Αν τον πληγώσετε είναι δύσκολο να τον κάνετε να δει τα πράγματα λογικά.

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.