Ποιο φεγγάρι θα επιλέξετε; Μάθετε πτυχές της προσωπικότητάς σας!

Ποιο φεγγάρι θα επιλέξετε; Μάθετε πτυχές της προσωπικότητάς σας!

Αν θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για τον εαυτό μας, μία πολύ καλή αρχή είναι να ξεκινήσουμε από το υποσυνείδητο μας. Γιατί άλλωστε, όσο περισσότερο γνωρίζουμε τον εαυτό μας, τόσο πιο ολοκληρωμένοι γινόμαστε. Κοιτάξτε τα διαφορετικά φεγγάρια και επιλέξτε το «δικό» σας! Κι ύστερα διαβάστε ποιες πτυχές της προσωπικότητάς σας αποκαλύπτονται…

Όλοι ελκυόμαστε από διαφορετικά πράγματα για διάφορους λόγους και μέσω αυτών μπορούμε να καταλάβουμε περισσότερα για την προσωπικότητα και τη ζωή μας γενικότερα. Για παράδειγμα, το φεγγάρι που θα επιλέξετε έχει να πει πολλά για την προσωπικότητάς σας.

Αν θέλετε να εμβαθύνετε σε αυτόν τον κόσμο ρίξτε μία ματιά στην εικόνα και διαλέξτε το φεγγάρι που σας έλκει περισσότερο. Μόλις το κάνετε, διαβάστε τι σημαίνει σύμφωνα με το awarenessact.com. Τι πιστεύετε ότι θα μάθετε;

Ανοιχτοί και ειλικρινείς

Πρώτο φεγγάρι: Ανοιχτοί και ειλικρινείς

Αν διαλέξατε το πρώτο φεγγάρι είστε πιθανώς πολύ ανοιχτοί για όσους ανθρώπους ενδιαφέρεστε. Τείνετε να είστε ειλικρινείς ακόμα και όταν νιώθετε πως δεν πρέπει και δεν λέτε ποτέ ψέματα, ειδικά στα κοντινότερα πρόσωπα της ζωής σας.

Ίσως να το παρακάνετε κάποιες φορές αλλά αυτό δεν σας εμποδίζει να συνεχίζετε με κανέναν τρόπο. Κάνετε τα πάντα να λειτουργούν προς όφελός σας και ξέρετε ακριβώς πώς πρέπει να προχωρήσετε για να φτάσετε εκεί που θέλετε.

Εξωστρεφείς και ενθουσιώδεις

Δεύτερο φεγγάρι: Εξωστρεφείς και ενθουσιώδεις

Αν διαλέξατε αυτό το φεγγάρι τότε πιθανώς να είστε η ψυχή του πάρτι. Οι άνθρωποι έρχονται σε εσάς όταν θέλουν να προσθέσουν λίγη διασκέδαση στη ζωή τους και είστε πάντα εκεί όταν κάποιος σας έχει ανάγκη.

Δουλεύετε σκληρά και πάντα προσπαθείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε στιγμή. Είναι πάντα ωραία όταν είστε κι εσείς τριγύρω.

Στοργικοί και τρυφεροί

Τρίτο φεγγάρι: Στοργικοί και τρυφεροί

Αν διαλέξατε αυτό το φεγγάρι τότε είστε ένα βαθιά συναισθηματικό άτομο. Πάντα προσπαθείτε όσο περισσότερο γίνεται να βοηθάτε τον κόσμο και τους κοντινούς σας ανθρώπους. Έχετε τόσα πολλά να προσφέρετε αν και στην αρχή της γνωριμίας, οι περισσότεροι σας απομακρύνουν.

Χαλαροί και απλοϊκοί

Δείτε Επίσης

Τέταρτο φεγγάρι: Χαλαροί και απλοϊκοί

Αν διαλέξατε αυτό το φεγγάρι τότε είστε πολύ χαλαροί χωρίς να αγχώνεστε ιδιαίτερα. Δεν σας αρέσει να περιπλέκετε τα πράγματα και προτιμάτε να επιβραδύνετε για να ηρεμήσει πρώτα η κατάσταση. Δεν σας ενδιαφέρει τόσο το να εντυπωσιάσετε τον κόσμο όσο το να απολαύσετε απλώς τη ζωή και την πορεία της.

Ντροπαλοί και εκκεντρικοί

Πέμπτο φεγγάρι: Ντροπαλοί και εκκεντρικοί

Αν διαλέξατε αυτό το φεγγάρι τότε είναι προφανές πως είστε περισσότερο εσωστρεφείς παρά εξωστρεφείς. Δεν σας αρέσει να περνάτε πολύ χρόνο έξω ή μαζί με άλλους.

Πολλοί σας θεωρούν λίγο περίεργους αλλά όσοι σας γνωρίζουν ξέρουν ότι είστε πολύ καλοί άνθρωποι. Είναι λες και όσο πιο πολύ απομακρύνεστε τόσο περισσότερο ο κόσμος προσπαθεί να σας βρει.

Πηγή: awarenessact.com

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.