Ποιο είναι το  πιο επικίνδυνο στοιχείο του κάθε ζωδίου;

Ποιο είναι το πιο επικίνδυνο στοιχείο του κάθε ζωδίου;

Όλοι κρύβουμε κάτι «επικίνδυνο» μέσα μας. Κάποιοι εκνευρίζονται με το παραμικρό, κάποιοι έχουν την εκδίκηση στο τσεπάκι τους, κάποιοι μισούν τους κανόνες. Αλλά το στοιχείο του επικίνδυνου δεν είναι πάντα εμφανές με την πρώτη ματιά, ειδικά αν είναι συναισθηματικής φύσης. Ούτε είναι πάντα αρνητικό. Κάποιες φορές είναι απαραίτητο για την επιβίωση του ανθρώπου. Δείτε γιατί είναι επικίνδυνο το κάθε ζώδιο για να ξέρετε…τι σας περιμένει!

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό στον Κριό είναι τα απρόβλεπτα συναισθηματικά ξεσπάσματά του και ο παρορμητισμός του.

Από όλα τα ζώδια ο Κριός είναι το πιο πιθανό να κάνει ένα έγκλημα πάθους! Όταν θυμώνει ξεσπά και κάποιες φορές δεν πληγώνει με τα λόγια αλλά και με τις πράξεις. Γιατί πολλές φορές δεν σκέφτεται πριν ενεργήσει και μπορεί να κάνει κάτι που θα μετανιώσει μέχρι να ηρεμήσει.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό του Ταύρου είναι η ξεροκεφαλιά του.

Αν βάλει κάτι στο μυαλό του είναι δύσκολο να του το βγάλεις ή να τον οδηγήσεις σε έναν συμβιβασμό. Γεγονός που μπορεί να καταλήξει σε μεγάλους καυγάδες. Μπορεί να του παίρνει χρόνο να εκνευριστεί ένας Ταύρος αλλά όταν εκνευριστεί γίνεται έξαλλος. Γιατί έχει μια πολύ κυριαρχική προσωπικότητα που τον οδηγεί να φτάσει στα άκρα για να πάρει αυτό που θέλει.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό του Διδύμου είναι ότι είναι αναξιόπιστος και ανοργάνωτος.

Δεν λέμε ότι θα σας κλέψει ή θα σας εξαπατήσει, αλλά μπορεί να χάσει το αγαπημένο σας κολιέ που του δανείσατε, ή μπορεί να μην αγοράζει ποτέ εισιτήρια για το λεωφορείο μέχρι να τον πιάσουν.

Μπορεί να είναι επικίνδυνο να μπλέξεις σε μια κουβέντα με Δίδυμο όταν δεν έχεις χρόνο αλλά δεν τον νοιάζει το πόσο συχνά θα κοιτάς το ρολόι σου. Αυτός θα συνεχίσει να μιλάει μέχρι να του γυρίσετε την πλάτη.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό του Καρκίνου είναι οι αλλαγές στη διάθεσή του.

Αν τον πληγώσετε ή τον εκνευρίσετε είναι πολύ πιθανό να αντιδράσει υπερβολικά. Αν νιώσει ότι δεν τον σέβεστε ή ότι τον κάνετε πέρα θα σας βγάλει από τη ζωή του, πριν καν το καταλάβετε. Γιατί ο Καρκίνος αφήνει τα συναισθήματά του να τον καταλάβουν και να τον κάνουν ανισόρροπο και παράλογο.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό του Λέοντα είναι η παθητική επιθετικότητά του.

Μένει σε σχέσεις που δεν του κάνουν ή κάνει πράγματα που ξεπερνούν τα όριά του, αν πιστεύει ότι θα τον ωφελήσουν κάποια στιγμή. Είναι ζώδιο δυνατό και θαρραλέο συνήθως, αλλά υπάρχει μια πλευρά του που είναι ανασφαλής, απαιτητική και μοναχική. Ο Λέων χρειάζεται προσοχή και δεν διστάζει να χειριστεί τους γύρω του για να την κερδίσει.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό του Παρθένου είναι η υπολογιστική λογική τους.

Αν θέλουν να σκοτώσουν κάποιον είναι πολύ πιθανό να κάνουν τον τέλειο φόνο, αφού θα έχουν μελετήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια! Ευτυχώς για εμάς είναι πιο επιρρεπείς στα εγκλήματα…γραφείου.

Είναι πιο πιθανό ένας Παρθένος να κλέψει ή να διαπράξει μια απάτη παρά να σκοτώσει κάποιον. Παρ’ όλα αυτά αν τον υποψιαστείτε για κάποιο έγκλημα να ξέρετε ότι δεν είναι απίθανο να είναι ο δράστης!

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό του Ζυγού είναι ότι κρατάει τα συναισθήματά του μέχρι να ξεσπάσει.

Και όταν ξεσπάσει καλό είναι να προσέχετε, γιατί δεν ξέρετε μέχρι πού μπορεί να φτάσει! Μπορεί να κλέψει, να τζογάρει μέχρι τέλους ή να δοκιμάσει παράνομες ουσίες.

Ο Ζυγός είναι επίσης πιθανό να καταρρεύσει ψυχολογικά χωρίς να το περιμένετε, όπως επίσης συνηθίζει να λέει πράγματα που κανονικά δεν θα έπρεπε να πει.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό του Σκορπιού είναι η ανάγκη για εκδίκηση.

Δείτε Επίσης

Πώς η «όμορφη» εποχή του Καρκίνου επηρεάζει κάθε ζώδιο από τις 21 Ιουνίου 2022

Το ζώδιο αυτό δεν αστειεύεται! Είναι εκδικητικό και θα σκεφτεί το τέλειο πλάνο για να πάρει το αίμα του πίσω, όσο κι αν χρειαστεί να περιμένει. Ο Σκορπιός δεν ξεχνάει ποτέ αυτόν που τον αδίκησε, ακόμα κι αν του έχει ζητήσει συγνώμη. Γιατί είναι ευαίσθητος αλλά αυτό δεν θα τον σταματήσει από το να κάνει κάποιον να πληρώσει επειδή τον πλήγωσε.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό του Τοξότη είναι η ευθύτητά του.

Γιατί μπορεί να σε κάνει να νιώσεις άσχημα χωρίς να το καταλάβεις. Ο Τοξότης μπορεί να νομίζει ότι είναι απλώς ειλικρινής, αλλά δεν καταλαβαίνει ότι μπορεί να πληγώσει κάποιον με τα λόγια του. Είναι επίσης ανυπόμονος, και αν τον καθυστερήσετε σε κάτι θα το μετανιώσετε.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό του Αιγόκερου είναι η έλλειψη κατανόησης.

Κάποιες φορές οι Αιγόκεροι είναι ψυχροί και τσιγκούνηδες στα αισθήματα. Αν θέλετε να δανειστείτε χρήματα από κάποιον μην απευθυνθείτε σε αυτό το ζώδιο καλύτερα! Εκτός κι αν θέλετε να ακούσετε κήρυγμα για το πώς δεν πρέπει ούτε να δανείζεστε ούτε να δανείζετε χρήματα ποτέ.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό του Υδροχόου είναι η ανικανότητά του να δει τα πράγματα σφαιρικά.

Αν κάτι ή κάποιος δεν τους είναι χρήσιμος, τότε οι Υδροχόοι αδιαφορούν. Συνηθίζουν να παίρνουν αποφάσεις χωρίς να σκέφτονται τις μελλοντικές συνέπειες και βλέπουν τα πράγματα και τις καταστάσεις μέσα από το δικό τους πρίσμα.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό του Ιχθύ είναι η τάση του για εθισμό.

Από το αλκοόλ και τον τζόγο μέχρι τα ναρκωτικά και το φαγητό, ο Ιχθύς δεν θέλει να στερείται τίποτα. Και αν του αρέσει κάτι θα πέσει σε αυτό με τα μούτρα.

Η λέξη όχι είναι άγνωστο για τα ψάρια του ζωδιακού κύκλου και αν κάποιος τους πάρει αυτό που είχαν βάλει στο μάτι μπορούν να φτάσουν στα άκρα για να το διεκδικήσουν.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.