Sea Hero Quest: Ένα παιχνίδι που δύσκολα θα ξεχάσεις!

Sea Hero Quest: Ένα παιχνίδι που δύσκολα θα ξεχάσεις!
Sea Hero Quest: Ένα παιχνίδι που δύσκολα θα ξεχάσεις!
Δείτε το υπέροχο βίντεο και ταυτόχρονα συμβάλλετε με τη σειρά σας στην επιστήμη!
Ένα συναρπαστικό παιχνίδι, μία αληθινή περιπέτεια που ξεκινά από τη θάλασσα με εμάς να ανακαλύπτουμε με συναρπαστικό τρόπο όλους τους κρυμμένους θησαυρούς της με το mobile game,
Προβολή Φωτογραφιών
Sea Hero Quest: Ένα παιχνίδι που δύσκολα θα ξεχάσεις!

Ένα Mobile Game για την έρευνα κατά της άνοιας με τη συμβολή της COSMOTE. «Κατεβάστε» τη δωρεάν εφαρμογή και βοηθήστε την επιστήμη! Το  Sea Hero Quest είναι το πρώτο παιχνίδι-πείραμα παγκοσμίως για πολύ καλό σκοπό, καθώς βοηθάει τους επιστήμονες στην έρευνα κατά της άνοιας!

Για να μην διαγραφούν οι αναμνήσεις…

Κανείς δεν θέλει κάποια μέρα να διαγραφούν όλες οι αναμνήσεις του και να μην μπορεί να τις μοιραστεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα… Αυτό δυστυχώς είναι ένα από τα αποτελέσματα της άνοιας. Η συμβολή μας όμως και η βοήθεια στην καταπολέμηση και έρευνά της είναι πλέον “παιχνιδάκι”! 

Σαλπάρουμε; Η περιπέτεια στη θάλασσα ξεκινά με εμάς στο τιμόνι…

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι, μία αληθινή περιπέτεια που ξεκινά από τη θάλασσα με εμάς να ανακαλύπτουμε με συναρπαστικό τρόπο όλους τους κρυμμένους θησαυρούς της με το mobile game, “Sea Hero Quest”. Πρόκειται για  το πρώτο παιχνίδι – πείραμα παγκοσμίως για πολύ καλό σκοπό, καθώς βοηθάει τους επιστήμονες στην έρευνα κατά της άνοιας.

Sea Hero QuestΣκοπός του παιχνιδιού είναι να βοηθήσει τους επιστήμονες να κατανοήσουν πώς πλοηγείται ο ανθρώπινος εγκέφαλος στον χώρο. Το “Sea Hero Quest”, λοιπόν, απαρτίζεται από πλοήγηση μέσα σε λαβυρίνθους, ρήψη λάμψης για να αναλυθεί ο προσανατολισμός των παικτών και κυνήγι πλασμάτων για να ληφθούν φωτογραφίες τους. Κάθε στοιχείο του παιχνιδιού είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για να είναι όχι μόνο διασκεδαστικό, αλλά και επιστημονικά έγκυρο. 

ΜΟΝΟ δύο λεπτά δράσης από 100.000 άτομα και ισοδυναμούν με περισσότερα από 50 χρόνια επιστημονικής έρευνας. Κάθε μικρή κίνηση, κάθε επιλογή του παίκτη, βοηθά τους επιστήμονες να συλλέξουν πολύτιμα δεδομένα που θα τους οδηγήσουν ένα βήμα πιο κοντά στην ανάπτυξη νέων διαγνωστικών εξετάσεων για την καταπολέμηση της άνοιας, καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμη θεραπεία!

Το “Sea Hero Quest”, που έρχεται στην Ελλάδα με τη συμβολή της COSMOTE, είναι το αποτέλεσμα μιας μεγάλης ευρωπαϊκής συνεργασίας που έρχεται να αποδείξει ότι η τεχνολογία έχει και τα θετικά της αλλά και πώς η εξέλιξη της επιστήμης περνάει πλέον και από το “χέρι” μας!  

Μπείτε στο παιχνίδι και φτιάξτε έναν καλύτερο κόσμο! 

Το “Sea Hero Quest” είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που μπορεί ο καθένας να κατεβάσει στο Smartphone ή το Tablet του από το App Store και Google Play, βοηθώντας με τον τρόπο του το έργο των επιστημόνων. Μέσα από αυτό θα απαντηθούν ερωτήματα που ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα απαντηθούν! Ένα παιχνίδι αρκεί για να αλλάξουμε το μέλλον αυτής της έρευνας. Ας γίνουμε όλοι λοιπόν  μέρος αυτής της λύσης. Δύο λεπτά δεν είναι πολλά  για να σωθούν οι αναμνήσεις μας, σωστά;

Όπως ανέφερε η Executive Director Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου ΟΤΕ, κα Ντέπη Τζιμέα: «Το “Sea Hero Quest” δεν είναι απλά ένα παιχνίδι ή μια δράση Εταιρικής Υπευθυνότητας. Είναι η απόδειξη ότι όταν η τεχνολογία βρει τον τρόπο και οι άνθρωποι το κίνητρο να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο, τότε μπορούμε όλοι μαζί να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο για όλους».

Δείτε Επίσης
Τα Lego στην Tate Modern του Λονδίνου

Δείτε το video

Λίγα στοιχεία επιπλέον

Η άνοια απασχολεί εκατομμύρια συνανθρώπους μας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, αλλάζοντας ριζικά την καθημερινότητα τόσο των ίδιων, όσο και της οικογένειάς τους. Σύμφωνα με την έκθεση “The Global Impact of Dementia” (2013-2050), η άνοια αναμένεται να επηρεάσει 135 εκατ. ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο μέχρι το 2050.

Στην Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία της Παγκόσμιας Εταιρείας Νόσου Alzheimer (ADI), 197.000 άνθρωποι παρουσίασαν άνοια το 2015, ενώ προβλέπεται ο αριθμός αυτός να φτάσει στις 354.000 το 2050.

Η τεχνολογία μπορεί να κάνει τη διαφορά, ανοίγοντας νέους δρόμους στην επιστημονική έρευνα.

Δείτε το σχετικό video

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.