Τι αντιπροσωπεύει το γραμμικό σύμβολο του ζωδίου σας;

Τι αντιπροσωπεύει το γραμμικό σύμβολο του ζωδίου σας;

Στην αστρολογία, κάθε ζώδιο έχει ένα γραμμικό σύμβολο. Πρόκειται για ένα σύμβολο που αντιπροσωπεύει την ταυτότητα του εν λόγω ζωδίου. Αυτά τα γραμμικά σύμβολα μπορεί να φαίνονται τυχαίοι χαρακτήρες με την πρώτη ματιά. Ωστόσο, οι αρχαίοι αστρολόγοι δημιούργησαν κάθε σύμβολο για κάθε αρχέτυπο με προσεκτική πρόθεση.

Κριός: Το γραμμικό σύμβολο είναι ♈︎

Το κριάρι είναι το σύμβολο που σχετίζεται με τον Κριό. Επομένως, έχει νόημα μόνο όταν το σύμβολο αντιπροσωπεύει τα κέρατα του Κριού. Δυνατό κεφάλι, διεκδικητικό και καθαρά μαχητικό όταν χρειάζεται, αυτό το πλάσμα γεμάτο  δύναμη είναι πρωτοποριακό.

Έχετε δει ποτέ δύο Κριούς σε μονομαχία; Προχωρώντας μπροστά, ο Κριός δεν κάνει ποτέ πίσω. Έτοιμοι να χυμήξουν με πλήρη ένταση μπροστά, το γραμμικό τους σύμβολο περικλείει τέλεια το αρχέτυπο του Κριού.

Ταύρος: Το γραμμικό σύμβολο είναι ♉︎

Το ζωδιακό σύμβολο για τον Ταύρο αιχμαλωτίζει το κεφάλι και τα κέρατα του  ζώου που αντιπροσωπεύει το ζώδιό τους. Υπάρχει δύναμη, αποφασιστικότητα και σταθερή φύση σε αυτό το πλάσμα.

Το σύμβολό τους υποδηλώνει πόσο σταθεροί είναι οι Ταύροι, αφού πραγματικά αναζητούν τη σταθερότητα πρώτα και κύρια. Ωστόσο, είναι εξίσου ικανός να χτυπήσει τους αμφισβητίες και τους αντιπάλους του όταν χρειάζεται. Ο Ταύρος είναι ένα χαριτωμένο και σοβαρό πλάσμα.

Δίδυμοι: Το γραμμικό σύμβολο είναι ♊︎

Ο ρωμαϊκός αριθμός II είναι αντιπροσωπευτικός της δυαδικότητας των Διδύμων. Ο Δίδυμος συνδέεται με τους μυθολογικούς αδελφούς Κάστορα και Πολυδεύκη.

Αυτό το ζευγάρι είχε μια τόσο αχώριστη οικογενειακή αγάπη που οι θεοί τους επέτρεψαν να γίνουν ένα όταν απαθανατίστηκαν στον έναστρο νυχτερινό ουρανό ως αστερισμός. Αυτό το σύμβολο αντιπροσωπεύει τη δυαδική φύση των Διδύμων και την ικανότητά τους να παρακολουθούν και να ενσαρκώνουν πολλαπλές προοπτικές και πτυχές στη ζωή.

Καρκίνος: Το γραμμικό σύμβολο είναι ♋︎

Οι λαβίδες, ή τα νύχια, ενός κάβουρα φαίνονται στο γραμμικό σύμβολο του Καρκίνου. Το καβούρι αντιπροσωπεύει την παρόρμηση του Καρκίνου να χτίσει ένα προστατευτικό καταφύγιο για τον εαυτό του και επίσης υποδεικνύει το ένστικτό του να υποχωρήσει σε περιβάλλοντα φροντίδας όταν απειλείται.

Η συναισθηματική ανθεκτικότητα, η ευφυΐα, η ασφάλεια και το να ανήκεις είναι αρχετυπικά θέματα που σχετίζονται με τον κάβουρα και τον Καρκίνο.

Λέων: Το γραμμικό σύμβολο είναι ♌︎

Το κεφάλι ενός λιονταριού με τη λαμπρή χαίτη και την ουρά του είναι αντιπροσωπευτικό αυτού του ζωδίου. Ο Λέων δεν συνδέεται με τίποτα λιγότερο από τον βασιλιά ή τη βασίλισσα της ζούγκλας, ενσαρκώνοντας την ηγεσία, το πάθος και τα δικαιώματα.

Όπως ένα λιοντάρι, η δημιουργικότητα, η θεατρικότητα και η μεγαλειώδης ομορφιά συσχετίζονται με αυτό το ζώδιο. Φυσικά, το γραμμικό τους σύμβολο προβάλλει την αληθινή εντυπωσιακή τους φύση.

Παρθένος: Το γραμμικό σύμβολο είναι ♍︎

Η Παρθένος στα λατινικά σημαίνει «κόρη», που σχετίζεται με την αγνότητα του πνεύματος. Επομένως, το γραμμικό σύμβολο για την Παρθένο μοιάζει με το γράμμα “M” με μια εσωτερική μπούκλα, που δείχνει τη φύση της Παρθένου να εσωτερικεύει και να κοιτάζει προς τα μέσα.

Άτομα παρατηρητικά, προσέχουν πολύ τη λεπτομέρεια. Στην επιδίωξή τους για την τελειότητα, ο Παρθένος συχνά βάζει τον εαυτό του σε μη ρεαλιστικά πρότυπα και προσδοκίες, σαν να είναι γραφτό να ζήσουν οι ίδιοι ως άγιοι χωρίς ελαττώματα. Το σύμβολο αιχμαλωτίζει την πρακτικότητα και το αναλυτικό μυαλό τους.

Ζυγός: Το γραμμικό σύμβολο είναι ♎︎

Με ένα σύμβολο που αντιπροσωπεύει τη ζυγαριά της δικαιοσύνης, δείχνει την επιθυμία του Ζυγού για ισορροπία και αρμονία. Η δικαιοσύνη και η διπλωματία είναι το κύριο ηθικό τους κίνητρο.

Είναι γνωστό ότι αφιερώνει χρόνο στη λήψη αποφάσεων, οι Ζυγοί ζυγίζουν συνεχώς τις επιλογές τους προσεκτικά πριν αποφασίσουν. Ο στόχος είναι να διασφαλιστεί ότι οι κλίμακες δικαιοσύνης τους είναι σε καλή κρίση πριν αναλάβουν δράση.

Σκορπιός: Το γραμμικό σύμβολο είναι ♏︎

Ο σκορπιός συνδέεται με τον Σκορπιό. Στο γραμμικό σύμβολό τους, βλέπουμε το γράμμα Μ με μια καμπύλη να γυρίζει προς τα έξω, δείχνοντας το ένστικτό τους να εξωτερικεύονται.

Επιπλέον, το σημείο της καμπύλης μοιάζει με κεντρί σκορπιού. Η ένταση, η διεκδικητικότητα και το πάθος τους, τους επιτρέπουν να αναλάβουν άμεση, ενστικτώδη δράση. Επομένως, αυτό το σύμβολο αποτυπώνει το μυστήριο, το βάθος και τη μεταμορφωτική τους προσέγγιση στη ζωή.

Τοξότης: Το γραμμικό σύμβολο είναι ♐︎

Οι Τοξότες συνδέονται με τον αρχαίο τοξότη, πλοηγώντας τη ζωή με στρατηγική εξυπνάδα. Το γραμμικό σύμβολο για τον Τοξότη συσχετίζεται με ένα βέλος που δείχνει προς τα πάνω.

Δείτε Επίσης

8 αξιοζήλευτα χαρακτηριστικά ανθρώπων που δεν γίνονται πικρόχολοι

Και αυτό αντιπροσωπεύει την επιθυμία τους να εξερευνήσουν. Το κίνητρο αυτού του ζωδίου είναι να παραμένει αισιόδοξο και ελεύθερο ανά πάσα στιγμή. Επομένως, το σύμβολο περιγράφει το φιλοσοφικό, διανοητικό και παθιασμένο πνεύμα του Τοξότη.

Αιγόκερως Το γραμμικό σύμβολο είναι ♑︎

Ένα από τα πιο περίπλοκα γραμμικά σύμβολα του ζωδιακού κύκλου, το σύμβολο για τον Αιγόκερω αντιπροσωπεύει το κεφάλι και την ουρά μιας θαλάσσιας κατσίκας.

Αυτό το μυθολογικό πλάσμα συνδέεται με την ανθεκτικότητα, τη φιλοδοξία και την υπομονή και ευελιξία στην επιδίωξη της επιτυχίας. Μια κατσίκα μπορεί να σκαρφαλώσει στα βουνά, κατακτώντας τις προκλήσεις.

Επιπλέον, η θαλάσσια ουρά της κατσίκας τους επιτρέπει επίσης να κολυμπούν, δείχνοντας πώς ο Αιγόκερως μπορεί να περιηγηθεί σε οποιοδήποτε έδαφος είναι απαραίτητο για να φτάσει εκεί που θέλει. Πρακτικό, εργατικό και επιτυχημένο άτομο, το σύμβολο αιχμαλωτίζει το πνεύμα του Αιγόκερω.

Υδροχόος: Το γραμμικό σύμβολο είναι ♒︎

Ο Υδροχόος συμβολίζεται από τον ένα πρόσωπο που κουβαλά νερό. Επομένως, το γραμμικό σύμβολο για αυτό το ζώδιο μοιάζει με κυματισμούς νερού.

Συμβολίζει την ανθρωπιστική προσέγγιση του Υδροχόου, εξετάζοντας προσεκτικά τις ανάγκες της κοινωνίας γενικότερα. Ανεξάρτητο, έντονο, ατομικιστικό και προοδευτικό άτομο, δεν φοβάται, ούτε αντιστέκεται στην απαραίτητη αλλαγή. Αυτό το σύμβολο μεταδίδει με ακρίβεια την ελπίδα του Υδροχόου.

Ιχθύες: Το γραμμικό σύμβολο είναι ♓︎

Το σύμβολο των Ιχθύων μοιάζει με δύο ψάρια που κολυμπούν σε αντίθετες κατευθύνσεις, που συνδέονται με ένα βραχίονα. Υπάρχει μια δυαδικότητα στη φύση των Ιχθύων. Η συμπόνια, η ενσυναίσθηση και η διαίσθησή τους τους επιτρέπουν να δουν κόσμους πέρα ​​από την οπτική τους.

Το πνευματικό βάθος και η θεραπεία είναι τα βασικά τους κίνητρα. Αυτό το σύμβολο από τη μία έχει το υλικό επίπεδο της ύπαρξης και από την άλλη το πνευματικό επίπεδο που συνδέονται ενώ ένας βραχίονας συνδέει τα δύο. Αυτή η ερμηνεία δείχνει πώς οι Ιχθείς ενεργούν ως γέφυρα μεταξύ του πνευματικού και του φυσικού.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.