Τι προβλέπουν τα ζώδια για τον Σεπτέμβριο;

Τι προβλέπουν τα ζώδια για τον Σεπτέμβριο;

Αυτός ο μήνας δεν έχει μία, αλλά δύο εκλείψεις, που συμβαίνουν την 1η και στις 16 Σεπτεμβρίου! Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει άπειρη ισχυρή ενέργεια είτε για να επουλώσετε τραύματα… είτε για να σας κάνει να καταρρεύσετε! Γι’ αυτό με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, η ενέργεια αυτή απαιτεί να την αντιμετωπίσετε!

Τα συναισθήματα βρίσκονται στα ύψη, και με τον Ερμή να παραμένει Ανάδρομος μέχρι τις 22, είναι καλύτερα να τα επεξεργαστείτε με το «Αγαπημένο σας ημερολόγιο», πριν να τα εκφράσετε στους ανθρώπους και να πείτε κάτι που δεν μπορείτε να πάρετε πίσω. Τα καλά νέα είναι, ότι αν είστε πρόθυμες να ασχοληθείτε με τα αισθήματά σας και τις συνέπειες των πράξεών σας, θα είστε σε θέση να κάνετε σημαντικές προόδους σε όλους τους τομείς της ζωής σας, που μοιάζουν να έχουν «κολλήσει».

Η 25η και η 26η είναι κρίσιμες ημερομηνίες, οπότε χρησιμοποιήστε τον χρόνο σας φέτος τον Σεπτέμβριο για να δημιουργήσετε τις πηγές και τις γνώσεις που χρειάζεστε, έτσι ώστε να τις εφαρμόσετε προς το τέλος του μήνα.

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

O μήνας ξεκινά με μια ηλιακή έκλειψη που υπόσχεται να είναι μια γόνιμη στιγμή για σας. Είναι ευκαιρία να κάνετε σημαντικά βήματα προς τα εμπρός. Αν αισθάνεστε αναποφάσιστες ή έχετε χαθεί στη σφαίρα της φαντασίας σχετικά με κάποια κατάστασή σας, μπορεί να έχετε ένα δυσάρεστο εγερτήριο… κάλεσμα αυτό τον μήνα. Στις 16 η σεληνιακή έκλειψη, η οποία είναι σαν ένα πλήρες φεγγάρι -είναι σούπερ συναισθηματικό και αυτό συμβαίνει στο σκοτεινό μέρος της ψυχής σας. Χρησιμοποιήστε το για να αντιμετωπίσετε τα σκοτεινά σας συναισθήματα… Διοχετεύστε τα αισθήματά σας, ώστε να θεραπεύσετε όσα σας πονούν και συμπεριφερθείτε γλυκά στον εαυτό σας! Υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες για παρεξηγήσεις μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου, αφού ο ανάδρομος Ερμής θα δυσκολεύει την επικοινωνία. Προσαρμοστείτε και επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας, για να τους στρέψετε θετικά.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16, θα ταρακουνήσει τις σχέσεις σας. Ο στόχος σας δεν πρέπει να είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις, απλά μην το παρακάνετε! Στραφείτε πιο έντονα στην ερωτική σας ζωή, είτε είστε χαρούμενες και ευτυχείς είτε μελαγχολικές. Θα αναγκαστείτε να έρθετε αντιμέτωπες με την πραγματικότητα και τίποτα δεν πρέπει να αγνοηθεί. Στο χέρι σας είναι να αντιμετωπίσετε τα ερωτικά σας θέματα με δυναμισμό ή με συναισθηματισμό αλλά σίγουρα έχετε… πολλή δουλειά να κάνετε. Εάν είστε μόνες, τώρα είναι η στιγμή για να εξερευνήσετε τους λόγους… Παράλληλα, δώστε προσοχή, στα μελλοντικά σας σχέδια. Εξετάστε τι σας κάνει χαρούμενες και τι όχι, αν π.χ. έχετε κολλήσει σε μια αδιέξοδη εργασία ή σχέση, αυτόν τον μήνα είναι μια καλή στιγμή για να παρακινήσετε τον εαυτό σας να ψάξετε για κάτι καλύτερο.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Ο κυρίαρχος πλανήτης σας, ο Ερμής, είναι ανάδρομος μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου. Αυτό θα κάνει τις σκέψεις πιο ανάστατες και συγκρουόμενες από ό,τι συνήθως… κάτι που μπορεί να σας προκαλέσει κάποια ανησυχία. Κάντε μια προσπάθεια να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας ανθρώπους που έχουν πολλά να σας προσφέρουν. Η Πανσέληνος στις 16 Σεπτεμβρίου είναι εδώ για να σας βοηθήσει να σπάσετε μερικές από τις πεποιθήσεις που σας περιορίζουν και έχετε παραμείνει προσκολλημένες σε αυτές. Είσαι σε… εύφορο έδαφος, αλλά προσέξτε τι σπόρους φυτεύετε! Το να ξεκαθαρίζετε τι δεν θέλετε δεν έχει τον ίδιο αντίκτυπο με ό,τι θέλετε. Γι΄αυτό φτιάξτε μία λίστα με όλα όσα επιθυμείτε. Κάντε σταθερά βήματα και χρησιμοποιήστε την έκλειψη στις 16 του μήνα προς όφελός σας!

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Έχετε εργαστεί σκληρά, και αυτό είναι καλό! Δεν είναι πάντα δυνατόν να έχουμε ισορροπία στη ζωή μας, αλλά ήρθε η ώρα να καταλάβετε τι μπορείτε να κάνετε, όταν η ισορροπία δεν υπάρχει ως επιλογή, ενώ εσείς λαχταράτε ηρεμία και ειρήνη. Εστιάστε στους ρυθμούς που έχετε ορίσει για τον εαυτό σας και βρείτε χρόνο να πάρετε μερικές βαθιές ανάσες, φροντίζοντας έστω και λίγο τον εαυτό σας! Διαχειριστείτε το στρες των ημερών σας, για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα δυσκολότερα… Βεβαιωθείτε ότι εργάζεστε προς την κατεύθυνση που πιστεύετε ότι θα σας φέρει καλύτερη ποιότητα ζωής, ό,τι αυτό σημαίνει για εσάς και ακολουθήστε τη ροή των γεγονότων ακόμη και αν είναι δύσκολο ή τρομακτικό. Είναι ο μήνας των εκλείψεων και τα συναισθήματα ξεχειλίζουν! Μην πάτε να κρυφτείτε από τις ανάγκες σας ούτε στα ερωτικά!

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Δεν είστε αυτό που κάνετε, και μερικές φορές το σύμπαν χρειάζεται να σας το υπενθυμίσει, επιβραδύνοντας τους ρυθμούς σας. Φροντίστε το σώμα σας με στοργή και υπομονή! Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο. Ήρθε η ώρα να περάσετε κάποιο χρόνο μόνες, κάντε ένα διάλειμμα και προτού το καταλάβετε, θα ξαναβρείτε τον ένδοξο εαυτό σας και πάλι! Αυτή η ηλιακή έκλειψη την 1η Σεπτεμβρίου είναι μια πρόσκληση για να δείτε αληθινά. Βεβαιωθείτε ότι συμπορεύεστε με τις αξίες σας, και ότι οι ενέργειές σας αντανακλούν τα πιστεύω σας. Η νέα Σελήνη σηματοδοτεί πάντα νέο ξεκίνημα και είναι ώριμες οι συνθήκες για να προσκαλέσετε νέες προκλήσεις στη ζωή σας. Αυτή έκλειψη είναι μία ισχυρή νέα Σελήνη, που φέρνει νέα πράγματα στο προσκήνιο! Στα ερωτικά σας, σταματήστε να ανέχεστε ανθρώπους που δεν ανταποκρίνονται στα συναισθήματά σας! Αυτός ο Σεπτέμβριος είναι κατάλληλος για να φροντίσετε τις δικές σας ανάγκες!

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Αν αντιμετωπίζατε αγχώδεις καταστάσεις κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα εξομαλύνονται. Ήρθε η ώρα να φροντίσετε τον εαυτό σας και να ασχοληθείτε με τον έλεγχο της πραγματικότητας και τα συναισθήματά σας. Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, μπορεί να υπάρξει κάποια επιπλέον πίεση, αφού προσπαθείτε να αποκωδικοποιήσετε τι είναι αυτό που θέλετε. Αντί να κοιτάτε τι κάνουν ή δεν κάνουν οι άλλοι, στραφείτε στον εαυτό σας. Θέλετε χώρο, αλλά φοβάστε να το πείτε; Μην διώχνετε τους ανθρώπους μακριά ή προσπαθείτε να δημιουργήσετε συνθήκες απομόνωσης. Η έκλειψη του μήνα σας δείχνει τον δρόμο για να γίνετε πιο γενναίες και να διεκδικήσετε τις αλλαγές που λαχταράτε. Απαιτείται δύναμη και θυμηθείτε ότι υπάρχει σημαντική διαφορά ανάμεσα στην αυτοπροστασία και στη δημιουργία τοίχων!

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Ναι, είστε ανθρώπινο ον! Ξεκινήστε λοιπόν να δίνετε σημασία στο σώμα σας! Υποσχεθείτε ότι θα κοιτάζεστε στον καθρέφτη μία φορά την ημέρα και θα λέτε στον εαυτό σας τουλάχιστον τρία πράγματα που εκτιμάτε στο σώμα σας. Είτε πρόκειται για τη δύναμη με την οποία λειτουργεί ή για την ομορφιά που εκπέμπει! Αγαπήστε ξανά την ύπαρξή σας, και σταματήστε επιτέλους την αυτοκριτική! Επανεκτιμήστε τον ρόλο που παίζει η αρνητική σκέψη στη ζωή σας. Το μόνο που έχετε να φοβάστε, είναι να ΜΗΝ μάθετε από τις εμπειρίες σας, ή να μην προσπαθήσετε καθόλου να καταλάβετε. Ξεχάστε την ιδέα ότι η ζωή σας είναι ή υποτίθεται ότι πρέπει να είναι τέλεια. Υπάρχει μια καμπή για τα πάντα, και εσείς πρέπει να μάθετε να αγκαλιάζετε την άνοδο αλλά και την κάθοδο της καμπύλης της ζωής!

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με μια ηλιακή έκλειψη, και την 16η υπάρχει μια σεληνιακή έκλειψη, κάνοντας αυτόν τον μήνα πολύ σημαντικό. Ανοίξτε την καρδιά σας σε αυτό που πραγματικά θέλετε, Σκορπιοί, ακόμα και αν είστε τρομοκρατημένοι ότι δεν μπορείτε να το κάνετε! Από τις 10 του μήνα, θα δείτε ότι η ερωτική σας ζωή ενισχύεται, οπότε αν δεν πήρατε το μάθημά σας στις αρχές του μήνα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εξελιχθούν τα πράγματα σε… δράμα! Εξαρτάται αν συμπεριφερθήκατε σύμφωνα με τις επιθυμίες της καρδιάς σας με τρόπους που ήταν ειλικρινείς, αλλιώς θα σας κοστίσουν περισσότερο από ό,τι αξίζουν. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 πρόκειται να φέρει στην επιφάνεια τη δυναμική μίας σχέσης που απαιτεί την προσοχή σας! Ας είμαστε ειλικρινείς, η αλλαγή είναι η μόνη σταθερά στη ζωή σας, οπότε, τι προσπαθείτε να διατηρήσετε μία υπάρχουσα κατάσταση, μόνο και μόνο επειδή φοβάστε;

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Η Νέα Σελήνη θα ανοίξει τις πόρτες για σας, αλλά είστε έτομες γι’ αυτό; Αν έχετε τόσο σταθερές απόψεις για το πώς νομίζετε ότι τα πράγματα «πρέπει» να είναι, δεν θα μπορέσετε να αντιληφθείτε τις πιθανότητες για το πώς θα μπορούσαν να είναι, ακόμη και αν έτσι θα ήταν καλύτερα! Μείνετε ανοιχτές σε ευκαιρίες στην εργασία και σε δημιουργικές ιδέες, ιδιαίτερα αν είναι απροσδόκητες! Αυτός ο μήνας θα φέρει στην επιφάνεια πολλά συναισθήματα, συμπεριλαμβανομένων και όσων συνέβησαν στο παρελθόν σας. Η πανσέληνος στις 16 είναι ευνοϊκή για συγχώρεση και για να κινηθείτε μπροστά! Γι’ αυτό σκεφτείτε ποιος θα πρέπει να… απαγκιστρωθεί! Είτε πρόκειται για τον εαυτό σας, τον σύντροφό σας, έναν φίλο ή κάποιος από το παρελθόν, είναι μπορείτε να ελευθερώσετε τον εαυτό σας από τις προσκολλήσεις σας για να μην αισθάνεστε χάλια αυτόν τον μήνα. Η συγχώρεση δεν απαιτεί από εσάς να θέσετε σε κίνδυνο την κρίση σας, αλλά μπορεί να σας δώσει τόσο πολύ την ειρήνη, όπως σας αφήσει να πάει των αποφάσεων σας. Η συγχώρεση δεν απαιτεί από εσάς να θέσετε σε κίνδυνο την κρίση σας, αλλά μπορεί να σας δώσει την αναγκαία ηρεμία.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Προσέξτε για επιφανειακά συναισθήματα ανάμεσα στις 10 και 19 Σεπτεμβρίου. Υπάρχουν κάποιες έντονες τάσεις αλλαγής που ξυπνούν μέσα σας, και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για μετατροπή καταστάσεων ή για να κάνετε τους τροχούς να γυρίσουν. Χρησιμοποιήστε την ευνοϊκή πανσέληνο στις 16, για να αφήσετε πίσω σας όποια κατάσταση ή όποιους ανθρώπους σας εμποδίζουν. Η αλλαγή είναι το αναπόφευκτο τμήμα της ανάπτυξης, και το δύσκολο κομμάτι των σχέσεών σας είναι ότι παρουσίαζαν ένα πρόσωπο που τελικά αποδεικνύεται διαφορετικό. Ξεριζώστε όλες τις ρουτίνες και όλα όσα δεν είναι πλέον ευεργετικά για εσάς! Απελευθερωθείτε από τις προσκολλήσεις σας για το πώς «πρέπει» να είναι τα πράγματα, και ασχοληθείτε με το πώς είναι.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Ο Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου και αυτό είναι πιθανό να κάνει την επικοινωνία ανάστατη… Γι΄ αυτό κάντε ό,τι καλύτερο για να είστε σαφείς αυτόν τον μήνα. Τιμήστε τον λόγο σας, και φροντίστε να είστε παρούσα όταν είστε με άλλους, ακόμα κι αν αισθάνεστε εντελώς… αλλού! Υπάρχει πολλή «μετασχηματιστική» ενέργεια στον αέρα αυτόν τον μήνα, και αν δεν αφιερώσετε αρκετό χρόνο μόνη με τον εαυτό σας, μπορεί να αισθανθείτε ότι οι άλλοι σας ενοχλούν. Αν κάτι δεν πάει καλά με τις σχέσεις σας, πείτε το φωναχτά! Αλλά, αν απλώς χρειάζεστε χώρο, να είστε συναισθηματικά γενναιόδωρες, και απλώς εξηγήστε στους άλλους γιατί χρειάζεστε ένα διάλειμμα. Ανοιχτείτε σε κάποιο νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σας γύρω στις 16 με 19 του μήνα, ή αναζωπυρώστε με νέα δυναμική τη φλόγα για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτός ο μήνας, σας προσφέρει ευκαιρίες για να αντιληφθείτε ξεκάθαρα τα όριά σας και να καταλάβετε πώς να τα εκφράσετε με σαφήνεια και χάρη και στον ερωτικό τομέα!

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Αγαπώντας τους άλλους με όλο σας το είναι, δεν σας έχει δοθεί η ευκαιρία να πάρετε τίποτα πίσω, Ιχθείς. Αντιμετωπίστε τη σύγχυση ως έμπνευση για να καθαρίσετε μακριά τα… σκουπίδια από το κεφάλι σας! Αν συνέχεια μιλάτε με έμμεσο τρόπο σχετικά με το πού είστε και τι είστε, τότε προσβάλλετε τον εαυτό σας, και επιπλέον, κάνετε πιο δύσκολο για τους άλλους να σας δείξουν τι αισθάνονται πραγματικά. Μπορεί να χρειαστεί να αναλύσετε την πραγματική εμπειρία σας από τους άλλους ανθρώπους, αλλά αξίζει τον κόπο. Η πανσέληνος στις 16, είναι ένα αστρικό γεγονός που σας απελευθερώνει από τις συνήθειες που σας κρατούν πίσω στις σχέσεις σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να φέρετε τους αγαπημένους σας κοντά σας και να μοιραστείτε τις αλήθειες, ακόμη και αν πονούν. Η ευτυχία δεν γεννιέται από την ευκολία, προέρχεται από βαθύτερα και περίπλοκα κομμάτια μας… Αφήστε τους άλλους να σας δουν, όπως πραγματικά είστε, και κάντε το ίδιο για αυτούς. Αγκαλιάστε τις αλλαγές στις σχέσεις σας με μία ριζοσπαστική αποδοχή του εαυτού σας!

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.