Τι σημαίνει ο αριθμός της στάσης ζωής σας και πώς καθορίζει την πρώτη εντύπωση στους άλλους

Τι σημαίνει ο αριθμός της στάσης ζωής σας και πώς καθορίζει την πρώτη εντύπωση στους άλλους

Οι πέντε βασικοί αριθμοί στην αριθμολογία υπαγορεύουν ποιος είστε και ποιος θα είναι ο σκοπός, τα πάθη και η πιθανή πορεία της ζωής σας. Οι βασικοί σας αριθμοί περιλαμβάνουν τον αριθμό γενεθλίων, τον αριθμό διαδρομής ζωής, τον αριθμό προσωπικότητας, τον αριθμό έκφρασης και τον αριθμό παρόρμησης ψυχής. Αλλά υπάρχει ένας άλλος αριθμός που σας δίνει μια ιδέα για την ατμόσφαιρα που εκπέμπετε όταν συναντάτε ανθρώπους. Και είναι μια σημαντική πτυχή κάθε κοινωνικής αλληλεπίδρασης. Ποιος είναι ο αριθμός σας και τι σημαίνει για την εντύπωση που κάνετε στους άλλους;

Τι είναι ένας αριθμός στάσης ζωής;

Ο αριθμός της στάσης ζωής σας, γνωστός και ως Αριθμός του Ήλιου ή Αριθμός του Επιτεύγματος, αφορά τις πρώτες εντυπώσεις που αφήνετε στους άλλους ανθρώπους. Μπορεί να μην συμπίπτουν με τον πραγματικό σας εαυτό, αλλά έτσι σας αντιλαμβάνονται.

Παρόλο που ο Αριθμός στάσης ζωής δεν περιλαμβάνεται στους πέντε βασικούς αριθμούς, μπορεί να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε τα μοναδικά σας δώρα, επιτρέποντάς σας να φτάσετε στην ευημερία και την αφθονία.

Ο αριθμός αυτός αντιπροσωπεύει το πώς συναντάτε και συναναστρέφεστε τον υπόλοιπο κόσμο. Δεν θεωρείται ως ένας από τους ζωτικούς αριθμούς στον αριθμολογικό σας πίνακα, αλλά πιστεύεται ότι είναι ένας ισχυρός δείκτης των πιθανοτήτων επιτυχίας σας.

Το πώς σας αντιλαμβάνονται οι άλλοι μπορεί να έχει θετικό ή αρνητικό αντίκτυπο και μπορεί να δημιουργήσει ή να χαλάσει τις πιθανότητές σας να κερδίσετε στις σχέσεις, με έναν σύντροφο ζωής ή έναν άνθρωπο στη δουλειά.

Πώς να υπολογίσετε τον αριθμό της στάσης σας

Ο αριθμός στάσης ζωής σας είναι ένας απλός υπολογισμός, χρησιμοποιώντας μόνο την ημερομηνία γέννησής σας και τον μήνα γέννησής σας. Το έτος γέννησής σας δεν αποτελεί μέρος αυτού του υπολογισμού.

Για να υπολογίσετε τον αριθμό σας, απλώς προσθέστε τους αριθμούς που αντιστοιχούν στην ημέρα γέννησής σας και τον μήνα γέννησής σας.

Για παράδειγμα, εάν τα γενέθλιά σας είναι στις 5 Ιανουαρίου, θα υπολογίσετε ως εξής:

1 + 5 = Ο Αριθμός Στάσης Ζωής 6

Σε αντίθεση με άλλους βασικούς αριθμούς στην αριθμολογία, οι αριθμοί στάσης ζωής πρέπει να είναι πάντα μονοψήφιοι. Όταν κάνετε τον υπολογισμό και βρεθείτε με διψήφιο αριθμό, πρέπει να αναλυθεί περαιτέρω.

Για παράδειγμα, εάν τα γενέθλιά σας είναι στις 3 Οκτωβρίου, ο υπολογισμός θα γίνει ως εξής: 10 + 3 = 13. Επειδή πρόκειται για διψήφιο αριθμό, πρέπει να υπολογιστεί περαιτέρω προσθέτοντας τα υπόλοιπα ψηφία μαζί. Σε αυτήν την περίπτωση, 1 + 3 = Αριθμός στάσης ζωής 4.

Η ανάλυσή τους

Μόλις βρείτε τον δικό σας αριθμό στάσης ζωής, μπορείτε να προσδιορίσετε σημαντικά χαρακτηριστικά σχετικά με το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι και να θέσετε τις βάσεις για την επίτευξη των υψηλότερων δυνατοτήτων σας.

Στάση ζωής Νο 1

Εάν έχετε τον αριθμό 1, εκπέμπετε έναν αέρα καινοτομίας, προτιμώντας να κάνετε πράγματα ανεξάρτητα και με τον δικό σας τρόπο. Αυτό μπορεί να είναι καλό και κακό γιατί σπάνια ζητάτε βοήθεια, ακόμα και όταν πρέπει.

Ένας ηγετικός ρόλος σας ταιριάζει καλά καθώς είστε γεμάτοι ιδέες, αυτοπαρακινούμενοι και ανταγωνιστικοί. Παρ’ όλα αυτά, βαθιά μέσα σας κουβαλάτε κάποιες ανασφάλειες, γι’ αυτό αναζητάτε έντονα σε άλλους την επικύρωσή σας.

Πού να δώσετε προσοχή: Αν δεν δράσετε με πρωτοτυπία, ανεξαρτησία και λαμπερή δημιουργικότητα, θα γίνετε ο κυνικός, ο επαναστάτης ή ο καταθλιπτικός.

Στάση ζωής Νο 2

Αν έχετε τον αριθμό 2, φαίνεται να είστε ο τύπος του ατόμου που κάνει τα πράγματα με διπλωματία και καλοσύνη. Σε αντίθεση με το Νούμερο 1, είστε από τη φύση σας συνεργάσιμοι.

Τα άτομα με το νο 2 παίρνουν τη ζωή όπως έρχεται, αλλά μπορούν να εμπλακούν στη διαχείριση των συναισθημάτων όλων γύρω τους. Οι πράξεις σας έχουν τις ρίζες τους στην αγάπη και τη συμπόνια, αλλά μπορεί να είστε υπερβολικά συναισθηματικά ευαίσθητοι.

Πού να δώσετε προσοχή: Προσέξτε να μην παίρνετε τα πράγματα πολύ προσωπικό και να μην είστε υπερβολικοί σε συναισθηματισμούς.

Στάση ζωής Νο 3

Εάν έχετε τον αριθμό 3, η δημιουργικότητα και η κοινωνική σας ικανότητα θα σας ανοίξουν πόρτες. Είστε η ψυχή του πάρτι, αστείοι, πάντα διασκεδαστικοί και μπορείτε να δράτε αριστοτεχνικά. Εκτιμάτε τους φίλους και έχετε το χάρισμα να εμπνέετε τους άλλους.

Μπορείτε επίσης να είστε κυκλοθυμικοί. Κρατάτε τον εαυτό σας σε υψηλά πρότυπα και μπορεί να είστε πολύ αυτοκριτικοί. Συνήθως σκορπάτε χαρά, αλλά όταν είστε σε κακή διάθεση, όλοι νιώθουν την οργή σας.

Πού να δώσετε προσοχή: Έχετε την τάση να καταπνίγετε τα όνειρά σας από τον φόβο ότι θα σας κριτικάρουν ή επειδή έχετε πολλά συναισθήματα… στις αποσκευές σας.

Στάση ζωής Νο 4

Εάν έχετε τον αριθμό 4, θεωρείστε οργανωμένοι και φαίνεται να έχετε εξαιρετικές δεξιότητες διαχείρισης. Είστε υπεύθυνοι, ειλικρινείς, πιστοί και οι άνθρωποι ξέρουν ότι μπορούν να βασιστούν σε εσάς.

Έχετε μια τεράστια γκάμα τεχνογνωσίας και δεν σας πειράζει να μοιραστείτε τις γνώσεις σας με άλλους. Μπορεί, ωστόσο, να φαίνεστε συναισθηματικά απόμακροι και αποστασιοποιημένοι, αλλά δεν έχετε καμία ανοχή στην ανεντιμότητα ή σε άλλες αξίες τις οποίες πιστεύετε.

Πού να δώσετε προσοχή: Έχετε την τάση να αφήνετε την ανελαστική σας συμπεριφορά να βάζει περιορισμούς στην επιτυχία σας. Η ασφάλεια και η σταθερότητα είναι σημαντικές για εσάς, αλλά θα αποτελέσουν εμπόδιο στην ανέλιξή σας αν δεν βγείτε από τα στενά σας όρια.

Στάση ζωής Νο 5

Εάν έχετε τον αριθμό 5, θεωρείστε ως ριψοκίνδυνα άτομα. Είστε ατρόμητοι και προοδευτικοί, αναζητάτε πάντα νέες περιπέτειες. Αυτό συνήθως αποδίδει και σας φέρνει μεγάλη επιτυχία.

Είστε γεμάτοι ζωή και αγαπάτε να είστε στο κέντρο της προσοχής. Το μειονέκτημα είναι ότι, όπου κι αν πάτε, αν οι καταστάσεις είναι δύσκολες και δραματικές, μάλλον θα είστε στο επίκεντρο.

Δείτε Επίσης
Τα 3 πράγματα από τα οποία κρινόμαστε στην πρώτη συνάντηση!

Πού να δώσετε προσοχή: Παραπαίετε ανάμεσα στα άκρα: είναι παραείστε ριψοκίνδυνοι και περιπετειώδεις είτε γεμάτοι φοβίες και μυωπικές απόψεις! Έχετε την τάση να έλκετε δύσκολες καταστάσεις στη ζωή σας μόνο και μόνο για να ορίσετε την αίσθηση της προσωπικής ελευθερίας

Στάση ζωής Νο 6

Εάν έχετε τον αριθμό 6, θεωρείστε ότι είστε ταγμένοι να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας στους άλλους. Εκτιμάτε την οικογένεια, το σπίτι και την ομορφιά και όλες οι προσπάθειές σας επικεντρώνονται σε αυτούς τους τομείς. Είστε τροφός στην καρδιά και φροντίζετε αυτούς που αγαπάτε.

Μπορεί επίσης να φαίνεται ότι έχετε μανία με τον έλεγχο, παλεύετε για την τελειότητα και πάντα καταφέρνετε να έχετε τον έλεγχο όταν κάτι δεν πάει καλά. Θα πρέπει να προσέχετε γιατί μπορεί να αισθάνεστε ανικανοποίητοι,  λόγω της ανάγκης σας να ανταποκριθείτε στα πρότυπα της τελειομανίας σας.

Πού να δώσετε προσοχή: Η πρόκληση είναι να αποκτήσετε την αίσθηση της υπευθυνότητας, για εσάς και για τους άλλους. Η τάση με την τελειομανίας μπορεί να έχει επιπτώσεις στην ικανότητά σας για ευτυχία και στην αποδοχή του εαυτού σας και των άλλων.

Στάση ζωής Νο 7

Εάν έχετε τον αριθμό 7, φαίνεται να είστε καλοί στη στρατηγική, στην ανάλυση δεδομένων και στην αποτελεσματική χρήση της διαίσθησης. Μπορεί να φαίνεστε πεισματάρηδες, μυστηριώδεις και υπολογιστικοί, αφού πάντα παρατηρείτε και επεξεργάζεστε τους γύρω σας.

Είστε σοφοί και έχετε την επιθυμία να μοιραστείτε αυτή τη σοφία με τον κόσμο. Ωστόσο, η αίσθηση της παθητικής-επιθετικότητας μέσω του σαρκασμού μπορεί να είναι απογοητευτική για τους άλλους.

Πού να δώσετε προσοχή: Συγκρατείστε την κοφτερή σας γλώσσα, την τάση για σαρκασμό (που κρύβεται πίσω από υποτιθέμενο χιούμορ) και φροντίστε να χαλαρώσετε λίγο.

Στάση ζωής Νο 8

Εάν έχετε τον αριθμό 8, δίνετε μια πρώτη εντύπωση αυτοπεποίθησης και δύναμης. Είστε άκομψοι… στους τρόπους, έχετε ισχυρές απόψεις και δεν έχετε χρόνο για κατώτερους ανθρώπους.

Αγαπάτε την ελευθερία και την ασφάλεια που προσφέρουν τα χρήματα, αλλά μπορεί να απογοητευτείτε όταν υπάρχει έλλειψη λόγω της σημασίας που δίνετε σε αυτά.

Πού να δώσετε προσοχή: Έχετε θέματα με την εξουσία. Μπορεί να έχετε πρόβλημα με το παρελθόν και με δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίσατε αλλά μην υποκύψετε και αρχίστε να σκέφτεστε πιο θετικά.

Στάση ζωής Νο 9

Εάν έχετε τον αριθμό 9, δίνετε την πρώτη εντύπωση ότι είστε συμπονετικός ανθρωπιστής. Φυσικοί δάσκαλοι, το χάρισμά σας κάνει τους ανθρώπους να έλκονται προς το μέρος σας και να πιστεύουν ότι είστε αυθεντία.

Είστε άνθρωποι δημιουργικοί, μπορεί να διαπρέπετε στις τέχνες και ξέρετε να προσποιείστε μέχρι να τα καταφέρετε. Τα άτομα με τον αριθμό 9 αγωνίζονται πολύ μέχρι να λάβουν τους καρπούς της εργασίας τους, λόγω της ανάγκης να υπηρετήσουν τους άλλους.

Πού να δώσετε προσοχή: Μπορεί να «στραγγίξετε» συναισθηματικά αν δεν θέσετε τα όρια με τους άλλους ανθρώπους, επειδή νοιάζεστε πολύ για τον κόσμο. Από την άλλη, τείνετε προς τον φανατισμό και δυσκολεύεστε να είστε καλός ακροατής.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.